Proč nenávidíš Nokii???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lucifer7595 29. 3. 2006 13:17

Proste a jednoduse, jeste sem nepotkal Nokiu ktera by nemela nejakou hloupou chybicku. A kdyz uz ma sw chybu i Nokia 1100 coz je asi nejjednodusi N tak to urcite Nokia dela naschval !! Ale je jen jedna vec, potom mi vadi jeji srandicky napr. kdyz do 2Mpx mobilu da omezeni na mail prilohu na 100kb, nebo nejlevnejsi N ma opak bud a nejdraz NE ! Atd. Atd. Muj nazor je ten, ze proste N chrli jeden model za druhym a nedostatecne ty founy testuje. Vseobecne je znamo ze N ma 35% poruchovost, a byla by jeste daleko vyssi kdyby lidi vsechny spatny N vracely do servisu.. At si rika kdo chce co chce !!
lucifer7595
Junior

Odeslat příspěvekod mari 29. 3. 2006 14:36

Nech nokii žít! Já jsem s 6230i spokojenej......
mari
Junior

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 29. 3. 2006 16:51

No 6230i je určitě dobrej mobil a podle mě (a to sem fanda SE) si zaslouží uznání), ale většina nokií je postižena několika hloupími chybami, jak to přesně vystihl lucifer7595
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 29. 3. 2006 16:53

A kterej mobil postizenej neni?
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 29. 3. 2006 16:55

Myslel jsem opravdu zbytečný chyby. Například ty přílohy v e-mailu, nebo ten cybějící opakovaný budík u S60. Ale uznávám, že každý telefon má chyby.
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod phibes 29. 3. 2006 19:40

tie male zbytocne chybicky su snad zamerne, su to akesi 'zadne dvierka'.
povedzme, ze im z nejakeho dovodu krachne vyvoj/vyroba noveho ohlasovaneho modelu, objavi sa nejaka zavazna chyba..v hardware firmware/software, dizajne a pod... a tak pridu aspon s malym upgradom uz existujuceho modelu (silnejsia baterka, viac vnutornej pamate, nejaka zmena-'vylepsenie' sw/fw atd..) aby mohli stale ponukat nieco 'nove', ...keep the money rolling in :wink:
phibes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vizitix 29. 3. 2006 19:57

já proti nokiim nic nemám,ale já si vždycky vyberu foun,kterej splňuje mé požadavky,ať už je to SE či nokia...
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jerry 6610 29. 3. 2006 20:36

mněl jsem čtyři nokie nikdy nebyl problém a s kámošema jsem zkoušel jiné značky a teda nic moc nejhuž vychází siemens -kámoš bral 4kusy a dva maximálně poruchové a stojí za ... SE zase nahovno soft a hlavně nikdo není dokonalý .nevím proč se tak navážíte do nokie, jděte někam ze siemensem a SE, opravoval jsem za jeden mněsíc tři siemensy C35 a pokaždé měco jiného jednou baterka jednou deska a pak baterka a displej
nokia 6110-6210-6610i - 62310i -6500 a konečně nokia 6300
jerry 6610
Junior

Odeslat příspěvekod Mos 29. 3. 2006 22:20

Niet mobilu bez chyby.Len kazdy treba poriadne preklepnut.Ale doteraz sa tu hovorilo len o s40.A co takto s60 od Nokie?To som fakt zvedavy. :)
Mos
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 29. 3. 2006 22:47

lucifer7595 píše:Proste a jednoduse, jeste sem nepotkal Nokiu ktera by nemela nejakou hloupou chybicku. A kdyz uz ma sw chybu i Nokia 1100 coz je asi nejjednodusi N tak to urcite Nokia dela naschval !! Ale je jen jedna vec, potom mi vadi jeji srandicky napr. kdyz do 2Mpx mobilu da omezeni na mail prilohu na 100kb, nebo nejlevnejsi N ma opak bud a nejdraz NE ! Atd. Atd. Muj nazor je ten, ze proste N chrli jeden model za druhym a nedostatecne ty founy testuje. Vseobecne je znamo ze N ma 35% poruchovost, a byla by jeste daleko vyssi kdyby lidi vsechny spatny N vracely do servisu.. At si rika kdo chce co chce !!

nokia ma asi 15-16% poruchovost. pre porovnanie je to menej nez sony ericsson, alebo siemens, alebo motorola ;)
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 29. 3. 2006 23:34

Vyzkoušel jsem desítky mobilních telefonů, ale pokud budu objektivně posuzovat všechna stejná hlediska u jednotlivých značek tak si vždycky vyberu Nokii. Momentálně mám N7710 a N70 a spokojenost maximální.
Jinak pro informaci Lucifera : velikost mailové přílohy je věcí operátora ...ne Nokie..Zkuste si objektivně vybrat :
1.Kvalita (zpracování i poruchovost)
2.design
3.poměr cena versus užitná hodnota
4.dostupnost autorizovaného servisu,jeho kvalita,rychlost a vstřícnost
5.kompaktibilita s ost. zařízeními(MT jiných značek,tiskárny, televize aj.
6.kvalita zastoupenídané značky v zemi a následná podpora daného vybraného modelu..
Pak si myslím že je to jasné...
Zkuste si spárovat Motorolu s LG nebo se přes ně jako modem připojit...a jiné...Nokia-Maniak :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod spider.skret 29. 3. 2006 23:56

Tak s tim nesouhlasim,ze velikost mailove prilohy je veci operatora, NOKIA 6230 a 6230i dokaze poslat jen par kb jako prilohu-coz se nehodi na posilani fotek, ale se SIEMENSEM S65 jsem posilal az 5 Mb, coz je sakra rozdil !!! Dale z Nokie 6230 sem posilal na S65 mp3 neprehraje je,ale dokaze je prijmout a poslat dal komukoliv, muzu si u S65 nahrat novy software a neztratim zaruku, adresar je propracovany, poslu pres ZUB a INFRA cokoliv, nevyjimaje JAVU a prijme to SONYERICSON,SAMSUNG a povetsinou to i spusti,ale NOKIE NE! A ve vyctu veci by se dalo pokracovat ... Nokie ma sve vyhody,ale i nevyhody, ale hlavne je povetsinou predrazena!
spider.skret
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mos 30. 3. 2006 05:23

Co sa tyka javy a mp3,je to politika Nokie a nie neschopnost mobilu. Ked som mal 6230 tak som si veselo z netu stahoval soft do pc a mp3.To vtedy hocijaky mobil nedokazal a to nehovorim ze cez edge je to ina rychlost ako cez gprs.A v pohode som odosielal vyrezy mp3 cez MMS.Ale to bolo len do urcitej verzie FW.Potom to zrazu Nokia zablokovala.A priznam sa ze skoro ma od jedu slak trafil. To bol tiez jeden z dovodov preco som presiel na symbian. Nenecham sa uz nicim obmedzovat.Teraz ked budem chciet tak zo svojej Nokie odoslem seriu 10megovych mailov fotiek zbalenych pekne v zipe a MMS do velkosti ako mi siet dovoli. A opakovany budik budem mat aj s videom na displeji.A to je ten rozdiel. Kde ini vyrobcovia uz maju highend ma Nokia len midend.A za svoje mobily dostane len tolko,kolko su jej ludia ochotni dat. :)
Mos
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 30. 3. 2006 06:18

S tym mail klientom suhlasim, v 6230i a 6280 to uz nemal byt java,rovnako ako pretacanie videa a playlisty ale nejake instalovanie hier cez bt ma netrapi, na wape je hier na mraky atd
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ze3gg 30. 3. 2006 06:44

.... Nokia-Maniak > Zkuste si spárovat Motorolu s LG nebo se přes ně jako modem připojit...a jiné...

Kdyby jsi zkousel desitky telefonu, vedel by jsi ze napr. Motorola V3 se neparuje. :roll:
A pouzit jako modem se samozrejme bez problemu da.
Ze3gg
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka