N80....UZ JI NEKDO MATE DOMA???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PIJUCITRUS 3. 5. 2006 01:36

mate uz nekdo doma n80 a jak se s ni zije?nadseni ci zklamani? :hm
PIJUCITRUS
Junior

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 3. 5. 2006 06:51

Nemáme co s ní.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod PIJUCITRUS 8. 5. 2006 18:39

takl nevim jestli si znas delaji blazny vzdycky kdyz uz cekam ze N80 bude na sklade tak se vsude neustale posouvaji terminy dodani.....mel jste nekdo uz stesti a mate ji nebo se bude jeste mesic cekat...... :oboze
PIJUCITRUS
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 8. 5. 2006 18:51

No nechci kazit radost, ale ja na 6280 čekal 9 měsíců, ale na N80 to bude určitě míň :)
Nokia 3330 -> Nokia 6280->Nokia 6500 slide(4 GB)
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod ok 8. 5. 2006 18:56

Já osobně jsem se rozhodl, že ji kupovat nebudu. Po přečtení recenze mne přešla chuť.
(.)(.)
neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí CARPE DIEM
ok
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 8. 5. 2006 19:01

A co Vás tak odradilo,jestli to není tajné?,Já ji chtěla také.
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 8. 5. 2006 19:02

Co s tím? Stačila mi hodinu a víc ji nechci :mrgreen:
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod lady (novy) 8. 5. 2006 19:06

Ani Ty,Sandro neprozradíš,co je na ní tak špatného??Ty přece mobilům rozumíš!!
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 8. 5. 2006 19:08

lady píše:Ani Ty,Sandro neprozradíš,co je na ní tak špatného??Ty přece mobilům rozumíš!!z/quote]

Proč si to myslíš? :wink:

Baterka, je tlustá jako cihla, nový symbian by mi byl teď na nic, to je 1000x lepší N73, toto nemá cenu pro mě kupovat.

Ještě doplním, že mě celkově nenadchla a to jsem se snažila dost ji prozkoumat.
Naposledy upravil sandra dne 8. 5. 2006 19:09, celkově upraveno 1
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ok 8. 5. 2006 19:08

lady píše:A co Vás tak odradilo,jestli to není tajné?,Já ji chtěla také.t/quote]

Výdrž baterie, není opakovaný budík, rychlost founu..atd.
(.)(.)
neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí CARPE DIEM
ok
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 8. 5. 2006 19:16

Já si to nemyslím,já to vím.Sleduji tady Tvé příspěvky.A na ženskou fakt dobrý!!Jinak díky za info.V ruce jsem ji ještě neměla.Co se baterie týká,tak to myslím ještě není pořádně vyzkoušeno.To chce trochu času.A budík se snad doinstaluje!Rychlost myslím,bude asi stejná,jako u všech symbianů...Také ještě počkám.Asi máte pravdu..
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod venerea 8. 5. 2006 19:17

Podle mě je to výbornej foun,ale počkal bych na new firmware,protože podle toho co píšou kluci na symbianforum.cz,hodně padá při prohlížení webu a vůbec se dost seká.Horší to bude s baterkou,ta prý vydrží při plné zátěži jen asi 8hod. což je hrozná bída.Jo za parádní display se platí energií...Ale možná tam pude dát baterka z jiného founu s vyšší kapacitou :wink:
Nokia N73+1GB+Sennheiser PX100
venerea
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 8. 5. 2006 19:21

lady píše:Já si to nemyslím,já to vím.Sleduji tady Tvé příspěvky.A na ženskou fakt dobrý!!Jinak díky za info.V ruce jsem ji ještě neměla.Co se baterie týká,tak to myslím ještě není pořádně vyzkoušeno.To chce trochu času.A budík se snad doinstaluje!Rychlost myslím,bude asi stejná,jako u všech symbianů...Také ještě počkám.Asi máte pravdu.. /quote]

Tak to jsi hodná, to děkuji :oops:

Co se týká baterky, tak to děs bude zcela jistě. Navíc si myslím, že brzy budou na trh uvedené mnohem lepší Nokie např. již zmíněná N73, která má předokládanou cenu kolem 15 000,-kč, ale známe to, že :), dále bude mít 3,15 Mpx, autofocus atd., takže zde je vidět, že se zřejmě vyplatí počkat, nehledě na to, že se mi zdá cena N80 hodně přemrsknutá a docela zbytečně. :wink:
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod lady (novy) 8. 5. 2006 19:41

N73 je sice také hezká,ale nemá WI-fi.A má o něco horší displej.No a baterka bude podle mně totéž.Měla jsem N70 půl roku,chtěla jsem si odpočinout od Symbianu,tak jsem koupila 6280 a paráda.Je sice "hloupý"ale hezký.A největší plus má právě v baterii.Na noc sice vypínám,ale drží 5dní.A to je fakt super.
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod bluetake 11. 5. 2006 09:04

mam N80 tyden a jsem celkem spokojeny. Jedne, co se mi moc nelibi je snad pomerne pomale reakce a hlavne nekompatabilita s BT hands free sadou parrot v mem aute. Sice se sparuji ale to je vse, Ovladani je spatne...... ale to bude zrejme starym softem parrota, ne Nokii. Fascinuje mne ale jednak display a hlavne WiFi. N80 ma novy internetovy prohlizec srovnatelny se Safari od apple , je uzasne rychly a ve spojeni s wifi je to parada. A ze se zakusuje ? A ktery smartphone se obcas nezakousne ?........ Takze by se dalo rici, ze jsem spokojeny,ma to vse, co skutecne potrebuji. Snad jen mohl byt trochu lehci a ta baterie skutecne pri plnem provozu dlouho nevydrzi.....ale mam dve nabijecky a jeste dalsi v aute, takze je stale na stave.......
bluetake
Junior

Další stránka