Vypadá skvěle. Tohle přesně na trhu chybělo. Odolnější mobil s velmi dobro funkční výbavou (nic proti M75:)).Myslím, že bude mít úspěch, pokud to Nokia nepřežene s cenou.
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
ono vyzera dobre aj napad je to dobry,ale bal by osm sa jednej veci,na to ze je to odolny telefon a to displaya,lebo vyzera byt dost velky a tym padom nachylny na poskodenie,,ale mozno to nejako vyriesia
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Po designové stránce jsem zklamám, nelíbí se taky to prohnutí v bocích telefonu. Naopak klávesnice ujde.
A pokud bude za rozumnou cenu, tak by mohl mít i velký úspěch, ne?
Ze začátku jsem viděl spoustu těch barevnejch verzí (jedovatě zelená atd.) ale nedávno jsem viděl tuhle černo-stříbrnou a musím říct, že v tomhle provedení se na ten telefon dá koukat . Ale u mě to kvůli displeji jistí E50...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.