No bílá bez foťáku možná bude, otázkou je, jestli se u nás bude prodávat. Jak jsem to pochopil ze stránek Nokie tak standardně jsou ty telefony právě bez foťáku a ten se tam přidává "na přání". Na našem trhu ale budou rovnou dvě verze s a bez foťáku...
Někde jsem četl, že E50 má kovové kryty. Je to pravda?? Může mi to někdo potvrdit??
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro zjišťování polohy nebo navigaci."
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro zjišťování polohy nebo navigaci."
Dobry den,
nevite nahodou jestli ma byt USB kabel soucasti dodavky? Tedy prinejmensim u E60 je. Pokud by byl i u E50, pak by jeji cena byla jeste prijemnejsi. Diky!
Karel
Nojo, ale jestli tam nebude ten datovy kabel, pak cena telefon + kabel bude uz skoto na urovni E60:
http://123mobil.cz/Nokia-E60+3-32434.html BTW: Je to spolehlivy obchod ten 123mobil.cz?
Diky!
Karel