Nokia E50: zkušenosti s nejmenším manažerským smartphonem

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pantani 11. 7. 2006 06:35

Ano, myslím to přesně tak = neoficiální dovoz bez záruky. Záruku možná dostanete, ale jen v místě zakoupení. Takže když se pak na vas vykašlou, tak smůla. Oni to v oficiálním servisu možná vezmou (už mi to někdo tady tvrdil), ale servis každopádně zaplatíte.

Jinak já sám mám svoji 6630 jako šedivku z německa od Vodafone, zatím 100% spokojenost. Jen by mě moc mrzelo, kdyby se s tím něco stalo. Oni se sice v obchodě tváří úžasně ochotně (aspoň že to), ale kdoví jak by se chovali, kdyby opravdu k nějakýmu problému došlo.
Nejsem si jistej, že bych si ještě někdy šedivku koupil, radši nějakej ten měsíc počkám, podle mě to za to nestojí - gór když ceny u E řady klesaj tak, jak klesaj! :)
Za pár tejdnů tam asi půjdu vyměnit pryž okolo objektivu, takže jsem zvědav! :?
Pantani
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 12. 7. 2006 12:35

clarque píše:No bílá bez foťáku možná bude, otázkou je, jestli se u nás bude prodávat. Jak jsem to pochopil ze stránek Nokie tak standardně jsou ty telefony právě bez foťáku a ten se tam přidává "na přání". Na našem trhu ale budou rovnou dvě verze s a bez foťáku...

Někde jsem četl, že E50 má kovové kryty. Je to pravda?? Může mi to někdo potvrdit???/quote]

Malý, štíhlý a hladký design, kryty s nerezovou ocelí
zkopírováno s webu Nokia
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pantani 12. 7. 2006 18:59

hurá a smekám před tou váhou! :)
Pantani
Junior

Odeslat příspěvekod clarque 13. 7. 2006 08:49

vratu píše:[b]Malý, štíhlý a hladký design, kryty s nerezovou ocelío/b]
[i]zkopírováno s webu Nokiai/i]

Tak to je dobrá zpráva, zase se moje ručičky vah o kousek přiklonily k E50 :D
clarque
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 13. 7. 2006 09:08

Chi chi, za to já se pevně rozhodl pro 6233 :D
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 13. 7. 2006 11:09

Jen aby :mrgreen:
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod clarque 14. 7. 2006 09:45

vratu píše:Chi chi, za to já se pevně rozhodl pro 6233 :D-/quote]

Jojo, 6233 je pěkný telefon, ale nemá multitasking takže je pro mě nepoužitelný... Můžu vědět co tě přesvědčilo??
clarque
Junior

Odeslat příspěvekod kcg 14. 7. 2006 10:35

Na co presne potrebujes multitasking? A nebo je to tak, ze s 6233 nemuzes zaroven volat a pracovat se spustenymi programy?
Diky!
Karel
kcg
Junior

Odeslat příspěvekod clarque 14. 7. 2006 10:51

Nemůžeš mít spuštěných současně více aplikací, nebo mít spuštěnou jednu aplikaci a do toho si číst smsku a podobně... Hovory můžeš jenom přijímat. Zkrátka na 6233 musíš jednu aplikaci ukončit abys mohl dělat něco jiného, což je třeba u JIMMa i jinde velice nepraktické...
clarque
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 15. 7. 2006 17:29

Nevite nekdo kdy bude recenze? Na cybexu uz ji maji predbezne za 8300,- s dph...
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin-N66 15. 7. 2006 17:33

Me se designove libi...jen nemusim symbian(mel jsem Nokii6680 a ani jsem ho naplno nevyuzil)
Dal ne zarazi absence UMTS...ma jen GPRS a EDGE,no a fotak 1.3Mpx,ale to zas neni takova tragedie...dulezita je ostrost fotek.

Za 8300 to neni spatna koupe,stoji jeste min nez N70...
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pantani 16. 7. 2006 09:30

A můžu vědět, k čemu prakticky je to 3G dobrý? Já to ještě asi úplně nepochopil. Chápu rychlý datový přenosy, ale pokud se přes telefon nepřipojuješ k netu, tak ti to moc nepomůže. A že vidím protistranu? Až do týhle doby jsem to nepotřeboval, krom toho tenhle telefon nemá přední kameru takže v tomhle další omezení...
V mém případě ještě k tomu všemu jsem u Oskara. A ten v našich končinách nebude mít 3G ještě tak 10 let. A všude tam, kde je 3G, bude i GSM... No problem. 3G mi přijde v současný době jen jako taková móda, využitelnost Praha-Brno-Ostrava a možná i někde omezeně jinde a ještě jen u Eurotelu. V době, kdy budou mít 3G všichni a DOSTUPNEJ budu mit už dávno jinej foun. Takže opravdu nechápu, proč tu absenci považovat za mínus.
Naopak považuju za plus, že telefon s 3G není, je o to lehčí a tenčí a neplatím to.
Pantani
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 16. 7. 2006 11:06

Na videotelefonovani je 3G dobry...jenze sluzba VIDEO-CALL se moc "neuchytila" jak ve svete,tak u nas.
Jinak 3G je na pripojeni k internetu fajn vec.....nikdo ti ho nenuti!!
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 18. 7. 2006 14:21

Nevi nekdo KDY bude recenze tohoto telefonu?!
Dik.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kcg 18. 7. 2006 14:25

mickaelb píše:Nevi nekdo KDY bude recenze tohoto telefonu?!
Dik.

Neni spis dulezitejsi kdy se doopravdy zacne prodavat? :-)
Karel
kcg
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka