Nokia E50: zkušenosti s nejmenším manažerským smartphonem

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sidik 4. 9. 2006 11:47

Mně by pro začátek stačil aspoň částečně vyplněný list v katalogu mobilů pro základní porovnání s dalšími kandidáty na můj nový telefon...
sidik
Junior

Odeslat příspěvekod Sias 4. 9. 2006 17:51

Taky pořád čekám a nikde nic... hlavně mi trochu uniká ta cenová politika E50ka stojí mene nez 6233. :D
Sias
Junior

Odeslat příspěvekod M. 4. 9. 2006 17:58

Sice ma Symbian 9, ale zase nema 3G, radio, v nekterych verzich horsi fotak...
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Frankenstein... 4. 9. 2006 17:58

A nechapu jak muze 6681 byt drazsi...
Frankenstein...
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 4. 9. 2006 18:09

M. píše:(...) nema 3G, radio, v nekterych verzich horsi fotak...

Prostě nechybí jí nic, co by manažer nutně potřeboval k práci pi](3G u nás k ničemu, rádio nemám čas poslouchat cnavíc je tu alternativa poslechu přes net a jako dobře placený manažer mi nevadí, kolik to stojí a foták je pro momentky a využití přímo v mobilu více než dostačující)
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sias 4. 9. 2006 18:13

Ja za ni budu menit N70ku.. 3g mi chybet vubec nebude - mam vodafone, EDGE uvitam, fotak staci ten co je v E50ce, jelikoz 2mpix fotky jsou spis na obtiz z hlediska velikosti.. hlavne je dulezity pro me display 320*240 kvuli netu.. Takze idealni kompromis.. :) i cenovy..prodam N70ku a mam na novou E50 ku :)
Sias
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 4. 9. 2006 18:16

Sias píše:(...) prodam N70ku a mam na novou E50 ku :)

Chytré, řekl bych přímo smart :mrgreen:
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sidik 4. 9. 2006 18:34

M. píše:Sice ma Symbian 9, ale zase nema 3G, radio, v nekterych verzich horsi fotak...

3G by se mi líbilo, nicméně na mobilní brouzdání mi EDGE stačí, stejně tak na občasné připojení notebooku, pokud bych v budoucnu používal mobilní net jako hlavní, tak si stejně do notebooku pořídím zvláštní kartu s rychlejší verzi UMTS (umí 02, vypadlo mi ale jméno technologie).
Neumí videohovory, trochu škoda, v budoucnu bych třeba našel uplatnění pro ukazování něčeho v reálu (videohovor s obrazem mého xichtu považuju za příliš velký luxus 8) ), holt osud.
Na rádio sem na svém MP3 přehrávači snad ani nešáh, tady by to asi bylo stejné. Foťák má IMHO pro dokumentační a momentkové účely dostačující kvality.
No a Symbian chci zkusit, cena je moc pěkná, takže v tom mám pomalu jasno... :mrgreen: Btw. černá verze od O2 se mi fakt líbí....
sidik
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 4. 9. 2006 19:05

sidik píše:3G by se mi líbilo (...) Neumí videohovory (...)./quote]

Člověk prostě není nikdy spokojený co :?: Kdyby ale tenhle mobil měl všechno, co tu vyjmenováváš, rozhodně by to už nebyl nejmenší manažerský smartphone za takovou pěknou cenu :!: (divím se, že jsi nezmínil absenci wi-fi, jako všichni ostatní)
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sidik 4. 9. 2006 19:32

lojza píše:Člověk prostě není nikdy spokojený co :?: Kdyby ale tenhle mobil měl všechno, co tu vyjmenováváš, rozhodně by to už nebyl nejmenší manažerský smartphone za takovou pěknou cenu :!: i](divím se, že jsi nezmínil absenci wi-fi, jako všichni ostatní)t/i]

U wi-fi mně zatím nějak nenapadá, jak bych ho použil (na co je to vlastně dobrý? VOIP over free wifi hotspot?). A taky sem to neříkal, že ho kvůli tomu zavrhuji, jen sem tak konstatoval. A taky radší oželím toto, než cenu, rozměry a nový Symbian. Však už si na něj střádám do pokladničky 8)
sidik
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 4. 9. 2006 19:56

sidik píše:U wi-fi mně zatím nějak nenapadá, jak bych ho použil (...)(/quote]
Právě, mě taky ne.
equote="sidik"](...) A taky sem to neříkal, že ho kvůli tomu zavrhuji, jen sem tak konstatoval. A taky radší oželím toto, než cenu, rozměry a nový Symbian. Však už si na něj střádám do pokladničky 8)o/quote]

Jasně, v pohodě, psal to tak nějak pro všechny. Ono se totiž vždycky objeví spousta rejpalů, který by chtěli wi-fi, a když né wi-fi, tak 3G nebo aspoň 3Mpx foťák a kdoví co ještě, ale už si neuvědomují (ovšem ty ano :wink: ), že pokud by ten mobil tohle všechno měl, byl bylo by monstrum jako N93.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JamX 5. 9. 2006 13:34

Tak uz ho maaaaaaaaam!!! ;) Zatim jen pul hodiny, ale co jsem tak projizdel, tak oproti 6230i je to buh! :lol:
Ten skvelej zvuk, prace s fotakem (kamerou) a displej! Proste parada!
Je to zatim velmi subjektivni dojem, az to omakam vic, dam vedet ;)
Fizz > 8110 > 3210 > 6210 > 6310i > 6230i > E50 > E52 > SE Vivaz
JamX
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 5. 9. 2006 21:12

JamX píše:Tak uz ho maaaaaaaaam!!! ;) (...)

Tak to je skvělééééééé :mrgreen:

Chtěl jsem se zeptat, ve starších diskuzích se tu píše, že OggPlayer je free, zdarma. Tak jsem si ho stáhnul (pro S60 3rd), ale jde jen o pětiminutovou trial verzi a pak konec, musíte zakoupit. Existuje nějaký jiný, alternativní přehrávač formátu ogg :?: Do mobilu je to výborná věc, poloviční velikost při srovnatelné kvalitě vzhledem k mp3 jistě není nezanedbatelná :wink:
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ExFun 6. 9. 2006 08:45

MOhuu se zeptat, jak je na tom telefon s rychlostí? V zahraniční recenzi ji hodně kritizovali.
OOOO Audi TDI Power
VW Golf Power
Beyond Fun´s life .....
Use Your IQ....
IMHO
ExFun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod will27 6. 9. 2006 09:16

Majitele ti odpovi, ze je rychly. Lide, kteri maji moznost to porovnat s nejakym jinym modelem, ti odpovi, ze pomaly. A zacne se to zde hadat... Nejlepsi reseni je, vyzkouset si to nekde...
will27
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka