Nokia E50: zkušenosti s nejmenším manažerským smartphonem

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fun_thomas 1. 8. 2006 16:12

Tak bohuzel, telefon dnes mit nebudu :( Volal jsem na Novymobil.cz, tam mi sdelili, ze jim meli prijit vcera, ale ze nedorazili, ze by meli prijit dnes, ze mi hned zavolaji, ale nikdo se dnes uz neozval! Nechapu ale teda potom proc na webu maji napsano ze je maji skladem, nehlede na to, ze jsem se jeste pres icq dotazoval, pokud si telefon vcera odpoledne objednam, ze dnes odpoledne bude pripraven k odberu na prodejne. No nic, tak snad zitra :?
fun_thomas
Junior

Odeslat příspěvekod Martinez 3. 8. 2006 10:55

Mám ho doma, ptejte se. Jinak obsah balení: telefon, nabíječka, redukce na starou nabíječku, USB kabel a peckoidní jednosluchátkový HF :) .
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 3. 8. 2006 11:00

jakej je? :D

né fakt první dojmy :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Martinez 3. 8. 2006 11:10

[quote="Kryštof Korb";jakej je? :D[/quote]
On je to můj první telefon se Symbianem takže zatím trošku tápu - to se ale časem spraví...
Klávesnice je pohodlná až na vnořený tlačítko Menu a mazání - to mi nějak zatím nevyhovuje - podotýkám zatím - zvyk je železná košile.
Displej je parádní - jednotlivý body nemáte šanci vidět (v porovnání 6230 fakt rozdíl). Kryty jou opravdu z velký části kovový. Chybějící paměťovka mě zas až tolik nemrzí - stejně by tam byla přinejlepším 128 MB a to mi teda moc nestačí :) . To je zatím asi všechno...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 3. 8. 2006 11:11

a velikost? Jak ti to vyhovuje velikostí?
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Martinez 3. 8. 2006 11:12

V pohodě o něco delší než 6230, ale zase o dost tenčí. Do ruky mi sedna docela pěkně :) .

// s těma fotkama počkej až se mi nabije :) s káblem od nabíječky ji daleko neodnesu :) .
Naposledy upravil Martinez dne 3. 8. 2006 11:20, celkově upraveno 1
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 3. 8. 2006 11:14

jj, asi ji doporučím tátovi, 6230 utopil tak schání něco nového :D a ty máš tu s foťákem nebo bez? Jestli ano, fotí dobře?

//jo jak čtu tak asi tu s foto - jak teda fotí? můžeš sem dát nějaký fotky?
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod fun_thomas 3. 8. 2006 11:44

Tak ja pro ni dnes odpoledne taky jedu, takze uz se nemuzu dockat :D Jinak jsem na to podobne jako Martinez, prechazim taky z 6230. Pokusim se sem pak dat nejaky info jak jsem spokojenej. :wink:
fun_thomas
Junior

Odeslat příspěvekod Martinez 3. 8. 2006 12:54

Pár fotek najdete tady. Popravdě je to dost strašný :) , ale já si kvůli foťáku telefon nekupoval, na občasnou MMS to bohatě stačí - na focení mám Canonek :) .
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 3. 8. 2006 14:50

no, zas taková hrůza to není, ale 6681 fotila líp... :)
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Martinez 3. 8. 2006 15:13

Tady je ještě pár reálnějch fotek - mám bordel na stole, nevejde se tam bílej papír (a jsem línej to uklízet...) - tak to máte na krabici :) .

// jo a ještě: tlačítko C je sice obvyklý na S60, ale u S40 není - což je dost pitomý furt místo něj mačkám pravý kontextový tlačítko, který má samozřejmě funkci zpět - když se vám to povede 4x za sebou...
a joystick by chtěl trošku ochodit....
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 3. 8. 2006 15:24

Koukám koukám :) je to celkej pěknej phone.

Ty máš tu white verzi vid :)

Jen tak pro zajímavost... jak je na tom telefon s rychlostí? V porovnání s tvým předešlým telefonem ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martinez 3. 8. 2006 15:31

vratu píše:Jen tak pro zajímavost... jak je na tom telefon s rychlostí? V porovnání s tvým předešlým telefonem ;) /quote]

V porovnání s 6230 je každej telefon pomalej :lol: ...
Vypadá to na white, sice jsem chtěl black, ale ani já (já myslel, že je ta zadní část, ve který je foťák bílá) ani slečna v deltamobilu (ta myslela, že má bejt telefon celej černej) jsme nepochopili, v čem je rozdíl - teď už vím, že je to ta lišta okolo předního krytu :) takže prakticky je jedno jakou variantu koupíte vypadají prakticky stejně :) .
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 3. 8. 2006 15:35

:))) no jo mno té barvy jsem si zase všimnul hnedka :) ale jo, nevypadá špatně :)

Schválně po delším používání jsem zvědav jak budeš spokojenej s rychlostí telefonu... já kvuli tomu dal přednost 6233, bál jsem se lenosti :)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martinez 3. 8. 2006 16:18

Jo ještě by se mohly hodit HW informace (SysExplorer):
CPU: ARM v1024, rychlost 229 MHz, 32MB RAM, 26,1 MB ROM, rozlišení 240x320 se 16Mio barvama - a já myslel, že má jenom 262k.
Martinez
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka