Nokia 6131 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod moty123 19. 5. 2006 10:30

Možná by stálo za to zavézt diskuzi o tomto velice zajímavém telefonu. Operátoři ho ještě sice neprodávají, ale na netu k sehnání je a jeho i dost mezi vámi uživateli, takže pište, pište :D

Obrázek Obrázek Obrázek

//De Funes: přidány obrázky, upraven název vlákna.
moty123
Junior

Odeslat příspěvekod moty123 19. 5. 2006 10:31

a tak bych se hned zeptal, co tlačítko na otvírání jak to jde snadno?
včera jsem na Floře ohmatal maketu a musím říct, že otevření bylo docela dost namáhavé
moty123
Junior

Odeslat příspěvekod jansvanda 19. 5. 2006 10:47

To bude tim ,ze kazdej druhej si tu maketu ohmata a otevre asi 100x za den a pak se to casem podela ,ale podle MM to jde fpoho:-)
Honzik:-)
jansvanda
Junior

Odeslat příspěvekod moty123 19. 5. 2006 14:29

jj, to sem četl taky, proto sem se obracel na majitele a jejich zkušenosti
moty123
Junior

Odeslat příspěvekod Petruszka 24. 5. 2006 10:31

Zdravím,
mám tento telefon a už 3x se mi stalo, že při hovoru druhá strana slyšela ozvěnu. Může to být mobilem? Jestli ano, tak mě asi trefí.

Jinak tlačítko otvírání je na pohodu.
Petruszka
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 24. 5. 2006 11:41

moze aj nemusi, niekedy staci si dat slabsiu hlasitost v sluchadle a ozveny prestanu.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petruszka 24. 5. 2006 13:43

Díky...zkusím to. Je pravda, že to mám na maximum, ale je to moje první véčko, tak ještě hledám tu správnou polohu, kdy je nejlíp ze sluchátka slyšet.

Jen fakt doufám, že to nebude závada...nový telefon a hned trable. :roll:
Petruszka
Junior

Odeslat příspěvekod moty123 25. 5. 2006 13:55

doufám, že to nebude "záhadný" telefon jako 6280, pořád problémy s FW, s dodáním na český trh a v neposlední řadě s konstrukcí
moty123
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 25. 5. 2006 16:41

Myslim, ze to je jedno z nejlepsich vecek do 8 tis. nebo je jiny vecko s rozlisenim 240x320 a 16 mil. barvami a dalsi veci, napiste neco o tomhle founu ? mam na nej zalusk diky :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Petruszka 26. 5. 2006 08:58

Ten displej je fakt bomba! Předtím jsem měla 6230i a toto je mnohem lepší mobil a taky hezky vypadá...takže vražedná kombinace.

Jediná chyba je, že tam není automatický zámek klávesnice.
Petruszka
Junior

Odeslat příspěvekod moty123 26. 5. 2006 13:13

s tím zámkem to taky vnímám jako problém, ale jak už někdo někde napsal, je to snad jen otázka FW, takže by to mohla NOKIA vyřešit,
co konstrukce? drží v pohodě?
moty123
Junior

Odeslat příspěvekod Petruszka 26. 5. 2006 13:47

To moty123: K tomu zámku...pomalu si začínám zvykat, že telefon zamykám ručně (není to zas tak hrozný :lol: ) a když náhodou zapomenu, tak se stejně většinou nic nestane. Konstrukce se mi zdá ok, tlačítko funguje bezchybně, prostě jak už jsem psala, je to bomba. Jediné, co mě trápí je ta ozvěna (psáno výše, pro upřesnění ozvěnu slyší pouze druhá strana - sami sebe), ale nevím jestli to je zrovna mým telefonem nebo je chyba jinde.
Petruszka
Junior

Odeslat příspěvekod moty123 26. 5. 2006 15:00

s tou ozvěnou se mi to taky kdysi stávalo, ale myslím, že to bylo když sem volal na Alcately nebo Siemensy, ale už je to délší doby, teď sem se s tím už opravdu dlouho nesetkal, až ho pořídím poreferuju jak to je u mě

škoda, že sem nepíše víc lidí, aby bylo víc zkušeností
moty123
Junior

Odeslat příspěvekod hanýsek 26. 5. 2006 18:56

Telefon jsem si dneska odnesl z naší značkovky, zvýval už jen jediný kousek a co jsem se bavil se známým tak se prý dost neočekávaně líbí ženské části mobilní komunity, prodali jich víc něžnému pohlaví.
Jinak první poznatky jsou super: displey fantazie, BT stabilní, žádné výpadky netu ani přenosu souborů, klávesnice bez připomínek, rychlost velmi dobrá, T9 kvalitní, ....
V porovnání s 6230i kterou jsem používal v zime asi 2 měsíce je tohle rozhodně krok vpřed a to v některých oblastech veeelký.
Vybavení: Nokia 6233, PDA Acer N311, Notebook Acer Aspire 3020, MP3 Doonio Entra, Koss porta pro
hanýsek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krynduska 26. 5. 2006 19:26

Tak s tema zenskyma mas pravdu :)....jdu do nej taky jen ale cekam na cervenej....ale bude az behem prazdnin takze docela zklamani.....ale zase kdo si pocka ten se docka :)
krynduska
Junior

Další stránka