Nokia 6131 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod FishmanAlda 19. 12. 2006 11:25

ja bych to teda nevidel jako zavadu kor kdyz je to vecko a mas pri prenosu zavreny takze ani se ti na tlacitka nikdo nedostane leda ze by se ti povedlo fotit si kapsu :D :D :wink:
FishmanAlda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 19. 12. 2006 11:28

to: FishmanAlda
Nejak je to mimo kontext, na aky prispevok reagujes? Vidim ze si novy, tak si precitaj clanky v tejto sekcii :arrow: Jste tady poprvé? kde su popisane pravidla prispievania.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod venousekh 19. 12. 2006 17:22

Zdravím. Jsem nový majitel Nokie 6131 a mám s ní pár problému. Hlavně mi příliš nefunguje spojení s Nokia PC Suite ( verze 6.82.22 ). Například vůbec nejdou zobrazit kontakty z telefonu v PC. Pokud dám v Kontaktech Aktualizovat objeví se na displeji telefonu Synchronizuji data 1 až 49 a na PC také okno informující o komunikaci s telefonem. Na telefonu běží synchronizace , ale před posledním 49 kontaktem se telefon jakoby restartuje . Zbělají oba displeje a naskočí po chvíli. V tu dobu taky PC hlásí odpojení telefonu ( ikona v liště se změní na odpojeno ) . Po chvíli se telefon zase připojí. Zaroveň se otevře na PC okno Nokia PC Sync , kde je v tabulce Během synchronizace došlo k následujícím aktualizacím všude 0 . Zároveń jsou tam dvě Upozornění . První je Synchronizace byla ukončena kvůli chybě a druhé Spojení s mobilním telefonem bylo ztraceno.

Verze firmawu je 3.70 a používám USB kabel CA-53. Díky všem za případne rady co s tím. Pokud tohle ten telefon nedokáže , tak je celkem na prd. To je pak na úrovni nějakého Samsungu za 2 tisíce korun. :-/
Lenovo Ideapad 5 Pro AMD Ryzen 7, RAM 16 GB , Windows 11 Pro
venousekh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Emilios 21. 12. 2006 13:12

Zdravím všechny majitele nej-telefonu Nokia 6131.
Nevíte z Vás někdo, prosím, kde mohu stáhnout nový firmware?
Samotný update z telefonu přímo od výrobce není funkční!
Odkazy zde na fóru na "Part 1-4" už bohužel nejsou na serveru funkční.
Pokud máte někdo z Vás nový firmware doma na disku, mohli by jste ho, prosím, nasdílet s ostatními?
..nebo byla by od Vás možnost mi ho zaslat, prosím, e-mailem?

Děkuji moc. Přeji Vám pěkné Vánoce a Silvestra a samozřejmě pěkný nový rok.

Díky.
Emil ;-)
Emilios
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 12. 2006 13:20

na nokia.co.uk/support ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod venousekh 21. 12. 2006 14:15

Tam je velký prd :pozor2
venousekh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 12. 2006 14:25

no jo tak to se omlouvám, myslel jsem že tam bude update i pomocí PC :) fakt se omlouvám ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod lojza89 21. 12. 2006 20:57

AiR píše:http://www.megaupload.com/?d=MWPZLZL6
nemohl bys to dat na rapid pls ...dik predem
lojza89
Junior

Odeslat příspěvekod Emilios 21. 12. 2006 22:12

..na MEGAUPLOADu to bohužel nefunfuje, přesměrovává to sem "http://www.megaupload.com/toolbar/?" což je neplatný odkaz
:-(
Emilios
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venousekh 22. 12. 2006 11:12

Blbost . Normálně to funguje. Jen proto , že nemáš zaplacený account na Megauploadu ( nebo nainstalovaný jejich toolbar ) a zároveň moc lidí právě stahuje ti to hlásí , že jsou sloty obsazeny. Nainstaluj ten toolbar nebo to namátkově zkoušej až bude volný slot na stahování.
venousekh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lojza89 22. 12. 2006 18:58

lidi tak mam radost ze sebe zjistil sem zahadu zvuku ve videjich n6131 je na videa asi uplne na hov... ale nakocnec sem nasel spravnou konfiguraci videa vsechno funguje!!!!!:) takze : program imtoo3gpvideo convert

nastavime Profile : MP4 - Mpeg4video (*mp4)

video:
videocodec: mpeg4
video size: 174x144
bit rate: 70 (bohuzel ale jinak to nefacha aspon neco ale!)
frame rate: 30
aspect: false
same quality:false

zvuk:
audio codec: mpeg4aac
bitrate :96
sample rate:48000
chanels:2(stereo)
disable audio:false
kdyz prijdu este na neco tak to sem dam zatim si uzivejte filmu... :)
lojza89
Junior

Odeslat příspěvekod tomas.jir 25. 12. 2006 09:57

Dobrý den, Jsem čerstvím majitelem N6131 ale mám customizaci od vodafonu.... (hnusný ikonky v menu). A chtěl bych se zeptat jestli se to jde nějak změnit? Třeba nejakým novým firmwarem, nebo jestli bude stačit změnit téma? V tel. mám verzi 3.70. Děkuji za odpovědi.
5500, Philips X53
tomas.jir
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 25. 12. 2006 12:05

tak jsem ho poridil manzelce, je v nem i novy FW 5.50, takze pokud by Vas neco zajimalo, tak se optejte ;)
jinak si myslim, ze update FW primo z telefonu (FOTA) uz by nemel byt pblm, telefon musi byt ale nastaven, staci si poslat konfiguracni SMS ze stranek Nokia (http://nokia.cz/support/setup_settings.php)

Obrázek
Naposledy upravil AiR dne 25. 12. 2006 14:22, celkově upraveno 1
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wikan 25. 12. 2006 13:44

Mam ho s FW 3.7 a aktualizovat se nechce mrcha.
Wikan
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka