[quote="Žblambomírek"t6131 má opravdu dobrý displej - tím méně pak chápu, proč na malém displeji zobrazuje v pohotovostním režimu digitální hodiny jak blechy. Proč nejsou (alespoň volitelně) přes celou plochu displeje, aby byl čas čitelný i z dálky? Nebo to jen neumím zapnout? Podobně se mi nelíbí na velkém displeji označení operátora opět bleším písmem a napasovaný k levému okraji. Pokud tedy nejsem zrovna vyznavač omalovánek a chci mít na displeji jen věcné údaje, nemám u 6131 asi šanci? /quote]
Taky jsem řešil mrňavé, po několika pivech nečitelné hodiny v pohotovostním režimu, které nejdou v nastavení nikterak zvětšit. Pomohlo až stažení tématu s hodinami ze serveru zedge.net. Po jeho instalaci už opravdu nemám problém zjistit kolik je hodin ani když to trochu přeženu

To téma se myslím jmenovalo "Clock_For_6233-34.nth" a bylo uvedeno mezi tématy pro N6131. Já jsem si ho malinko upravil v Nokia Theme Studiu a dal si ho do své N6131. Na tom zedge.net už sice není, ale pokud by byl zájem mohu ho někam umístit.
Tak jsem trochu zagooglil a on už to téma někdo hodil na rapidshare. Takže tady je
http://rapidshare.com/files/3100413/Clock_For_6233-34.nth.html