Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
lukinava píše:Zkoušel jste už někdo aktualizovat firmware přes ten oficiální program? Mám originální kabel, ale Nokia software updater telefon nemůže nalézt.Nokia N85 / T-mobile / České Budějovice
krivacek píše:pajamat píše:Já to ale nemyslel jako vzdechy nad baterkou... mě osobně mi to taky nevadí, protože mám nabíječku v práci, doma i v autě a navíc dobíjecí kabel do USB... já jen tím myslel, že poslouchat mp3 přes Bluetooth je na baterku fakt bomba a pak by fakt podle mě nemusela vydržet ani ten den (pokud by se poslouchalo téměř nepřetržitě)... jinak pro mě tlf naprosto super, baterku mi všechny ostatní funkce a displej mnohonásobně převáží...=/quote]
Taky sem téměr každý večer v dosahu sítě, ale horší je to při nějakém delším výjezdu a nárazovém zápřahu telefonu. Nestěžuju si, věděl sem do čeho jdu.
Když sem míval k Motorole MPx200,která mívala ještě horší výdrž dvě baterie, tak se mi zase stávalo,že sem náhradní měl věčně vybitou.o/quote]
lukinava píše:Zkoušel jste už někdo aktualizovat firmware přes ten oficiální program? Mám originální kabel, ale Nokia software updater telefon nemůže nalézt.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků