Foti lip 6230i nebo 3230

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod t.tachy 5. 6. 2005 14:21

Mohl bys mi rict proc ses nakonec rozhodl pro 6230i misto 3230? Dik za ty fotky. Z 6230i kvalita fakt nicmoc. Ale to bylo jak rikas tou folii. Takze kdybys mel dalsi muzes klidne posilat na t.tachy@centrum.cz :wink:
t.tachy
Junior

Odeslat příspěvekod Phantome 5. 6. 2005 15:31

Chci si koupit novej mobil se Symbianem, tak mi je pošli prosím taky na honza.lipnik@centrum.cz díky
Phantome
Junior

Odeslat příspěvekod Squeak 5. 6. 2005 15:54

Omg lidi...fotky z 3230 najdete tady a nemusíte čekat na maily :

http://www.symbianforum.cz/viewtopic.ph ... sc&start=0
Squeak
Junior

Odeslat příspěvekod t.tachy 5. 6. 2005 17:03

to je hrozny se rozhodnout :?
t.tachy
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 7. 6. 2005 21:19

rozhodl jsem se pro 6230i, i kdyz ma horsi fotak a mensi displej, tak kvalita zpracovani je mnohem lepsi.
U 3230 je blba ta mezera mezi klavesnici a displejem, dostava se tam prach hodne rychle, behem par dni tam je a je to na nic. Navic dost vadil to pipnuti pred prichozim hovorem nebo smskou a ten zvuk tam byl i kdyz jsem mel tichy profil, musel jsem vypnout i zvuky vystrahy...

Ale zalezi jen na tobe, k cemu ten mobil budes pouzivat a podle toho se taky rozhodni.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Squeak 8. 6. 2005 18:58

3230 fotí mnohem líp. Navíc do ní nahraješ hafl programů atd. prostě symbian. 6230i má taky fůru neduhů. Kdyby nokia udělala nový přední kryt, vyřešila by ,,zrnění´´ displeje, tak 3230 je dobrej founek. Do 6230i bych nešel určitě, to už radši 6630 za 10790 :)
Squeak
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 8. 6. 2005 21:43

to squek: to je vec nazoru. Ne kazdymu vyhovuje Symbian a ne kazdemu vyhovuje velikost telefonu. Kazdy mobil ma sva pro a proti. 3230 je dobry mobil na zabavu a hrani si, ale zase ma nizsi vydrz baterie, coz muze pri narocnem dni v terenu,kdy se hodne vola nebo pouziva BT byt velka nevyhoda. Ale zase otevreny OS a lepsi displej jsou velka pro.
U 6230i je vyhodou vetsi vydrz baterie a rekl, bych ze oproti 6230 i lepsi kryty, lepe sedi a nehybou se, jinak samozrejme displej je o hodne lepsi.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Předchozí stránka