Nokia 6234 Vodafone - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chalmi 4. 9. 2007 18:50

Potřebuji poradit:
Mám v mobilu na kartě uloženu aplikaci"svátky".Potřebuji poradit,jak tuto aplikaci otvírat na jedno kliknutí.Nejlépe by bylo přímo "čtyřsměrnou klávesou".
Teď se musím k otevření "proklikávat" a to je značně "nezajímavé" - lepší výraz mě nenapadl.
Díky za radu,
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Tubuss 6. 9. 2007 19:28

Otaznik píše:Ako sa správa Nokia 6234 ked počúvate mp3 skladby a vtom vám niekto zavolá : Vy príjmete hovor, položíte : a skladba pokračuje tam kde sa prerušila ? alebo sa prehráva odznova. Dá sa prehrávač minimalizovať a obsluhovať tak telefón pri počúvaní, napríklad písať smsky / zapisovať kontakty / obsluhovať organizér : dá sa to pri počúvaní mp3 ? ? ? za odpoveď Ďakujem
BOSH909->S35i->MOT MPX200->N6234 Vodafone 50Naplno..... FW verze 4.91
Tubuss
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 6. 9. 2007 21:28

2 Tubuss: No já mám 6234 od ledna a normálně mi přehrávač funguje tak, jak popisuješ... Chtěl bych se ale zeptat, vadí mi ten spořič s malinkými hodinami, tedy ten který ukazuje i datum atd... Jde nějak nahrát jiný? A ještě něco, jak si uložit do PC adresář? Jde jej třeba nakopírovat na tu paměťovku? Dávám telefon do opravny a nerad bych o seznamy přišel...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wecera 10. 9. 2007 17:32

chalmi píše:Potřebuji poradit:
Mám v mobilu na kartě uloženu aplikaci"svátky".Potřebuji poradit,jak tuto aplikaci otvírat na jedno kliknutí.Nejlépe by bylo přímo "čtyřsměrnou klávesou".
Teď se musím k otevření "proklikávat" a to je značně "nezajímavé" - lepší výraz mě nenapadl.
Díky za radu, /quote]

Snažím se v podstatě o totéž,chtěl jsem mít takhle po ruce apl.MobilLight mám tenhle mobil dva týdny(fv 05.10) a řek bych že
zřejmě je pro tuhle potřebu v nabídce "Osobní kláv.zkratky" položka
"Seznam aplikací",nebo se pletu? Problém je v tom že tahle položka
je šedá(neaktivní)a když dám"Zvolit" tam mi to řekne že je seznam aplikací prázdný.... Už jsem ty aplikace nakopíroval všude možně a žádná změna.. NEVÍTE NĚKDO K ČEMU TAM TA POLOŽKA JE,NEBO
KDE DĚLÁM CHYBU??? Díky moc,pořád mi to vrtá hlavou.. Hm...
wecera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slávista 17. 9. 2007 15:49

Jak je to s playlistama? Zde na fóru se všude píše, že Nokia vytvářet playlisty neumí. Ale v testu na mobilmania je napsáno : "Spouštím přehrávač MP3. Najde si písničky jak z vnitřní paměti, tak z paměťové karty a umí vytvářet playlisty". I v mobilitách píší, že playlistu umí vyvářet. Jak je to možné? To jako testovací modely playlisty uměly a ty co jsou na trhu neumí? :hm
Slávista
Junior

Odeslat příspěvekod Nighthawk 17. 9. 2007 15:57

háček budet zřejmě v tom, že pro tvorbu playlistů je potřeba používat aplikaci Přenos hudby v PC Suite. Spustí se NokiaMusic Manager a tam v nápovědě už je postup pro jejich tvorbu.

úryvek z nápovědy:Aplikace Nokia Music Manager umožňuje organizovat hudební skladby v seznamech. Seznam je seznam skladeb pro přehrávání. Může obsahovat hudební soubory v různých formátech, například CD audio, AAC nebo M4A. Seznamy je možné ukládat do počítače nebo do telefonu. Seznamy skladeb můžete vytvářet a používat v zobrazení sbírky nebo telefonu v aplikaci Nokia Music Manager.
Nighthawk
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 18. 9. 2007 21:33

Jednodušše řečeno, co písnička to seznam skladby, nahraji po sobě tři alba, a v jednom albu bude např. 10 písniček, a každá píšnička prvního alba bude pod sebou, pak začne druhý album a zas, a takhle je pohromadě třeba 100 písniček, jinak to nejde, a když se tam nahraje M4a seznam / playlist, tak telefon to ukáže jako nepodporovaný formát...
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Tubuss 19. 9. 2007 20:56

Mario píše:2 Tubuss: No já mám 6234 od ledna a normálně mi přehrávač funguje tak, jak popisuješ... Chtěl bych se ale zeptat, vadí mi ten spořič s malinkými hodinami, tedy ten který ukazuje i datum atd... Jde nějak nahrát jiný? A ještě něco, jak si uložit do PC adresář? Jde jej třeba nakopírovat na tu paměťovku? Dávám telefon do opravny a nerad bych o seznamy přišel...e/quote]

Ne tento spořič bohužel nelze změnit (aspoň co já vím, takybych si ho zvětšil) adresář lze normálně zálohovat přes pc suit do programu telefonní čísla nebo přes synchronizaci do Outlooku, lutusu,.... :idea:
BOSH909->S35i->MOT MPX200->N6234 Vodafone 50Naplno..... FW verze 4.91
Tubuss
Junior

Odeslat příspěvekod Krevety 19. 9. 2007 22:01

me music manager po nekolika tydnech prestal fungovat... skvele :)
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 20. 9. 2007 04:15

Na ZEDGE je k disposici hromadu motivů s různýma hodinama-jak digi ,tak klasika.Stačí si jen vybrat.
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod wecera 20. 9. 2007 18:24

Chtěl jsem mít po ruce apl.MobilLight mám tenhle mobil dva týdny(fv 05.10) a řek bych že
zřejmě je pro tuhle potřebu v nabídce "Osobní kláv.zkratky" položka
"Seznam aplikací",nebo se pletu? Problém je v tom že tahle položka
je šedá(neaktivní)a když dám"Zvolit" tam mi to řekne že je seznam aplikací prázdný.... Už jsem ty aplikace nakopíroval všude možně a žádná změna.. NEVÍTE NĚKDO K ČEMU TAM TA POLOŽKA JE,NEBO
KDE DĚLÁM CHYBU??? Díky moc,pořád mi to vrtá hlavou.. Hm...
wecera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 20. 9. 2007 18:52

No neděláš žádnou chybu ty ale je to chyba softwaru 5.10 doporučuji upgrade na 5.43 a je to v pohodě vše šlape..... :D :D
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 21. 9. 2007 16:35

potreboval bych vedet, zda jde nastavit pristup to zvolene aplikace treba pres kontextovku, jde to?
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 29. 9. 2007 19:08

Mám otázečku: existuje stolní nabíječka na tenhle telefon????všude jsem našel jen na 6230(i) :-(
V okamžiku kdy štěstí zaklepe i u Vašich dveří, sedite právě na záchodě:-) -Murphyho zákon
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod Spilmer 2. 10. 2007 19:10

Vím že už se to tady někde psalo, ale bohužel ani po hodině hledánní to nevidím a tak se ptám. Je možné na Nokii 6234 dát kryt z 6233 + klávesnici?
8810=>V3690=>8210=>6210=>SL45=>8210=>T68i=>E700=>6234
Spilmer
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka