Nokia 6234 Vodafone - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Teoo 18. 11. 2007 16:13

Mam problem. Při odesílání zprávy výběr kontaktu s protokolu tak se mě telefon restartuje. Update firmware nepomohlo. A jaký bitrat používáte pro MP3? Mě dost praskají a na některých se mě telefon taky restartuje.
Teoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek sport 18. 11. 2007 18:46

Ten restart protokolu byl záležitostí firmveru a nevím jestli to je opraveno protože to nepoužívám vždy vybírám kontakt ze seznamu .A bitrate používám 128 protože to podle mě u mobilu stačí a nemá smysl dávat vyšší.Pokuť se restartuje u mp3 tak skus znovu přehrát firmver.nemělo by to dělat 8) .Bohužel co kus to originál mně například se restartoval minulí kus při vydeu a fotil dost mizerně a tento noví co mám tetˇse nerestartuje vůbec a fotí skvěle :tleskani a to mají stejný firmver :hm
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod navel 19. 11. 2007 16:18

Nevím jestli už se to tu nebrobíralo. Ze servisu mi přehráli nový FW 05.43 a zjistil jsem, že mi v telefonu chybí E-mail ve složce Zprávy. Chtěl jsem si ho nastavit pro připojení, ale hledal jsem marně.
Nokia 6234 v 05,43 + 1GB microSD SanDisk
navel
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 11. 2007 20:18

Tenhle thread průběžně nesleduju, takže nevím, jestli to tu už někdo zkoušel, každopádně díval jsem se dvě stránky zpátky a tam o tom nebyla ani zmínka. Myslím tím kompatibilitu 6234 s 4 GB kartou. Taťka si ke Kaiserovi koupil 4 GB microSDHC od Kingstonu, tak jsem to hned vyzkoušel, a moje 6234 s FW 5.10 zahlásila, že karta není naformátovaná. Přitom v Kaiserovi před i po vyzkoušení jela. Takže zjevně si s takovou kartou 6234 ještě neporadí.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vizitix 20. 11. 2007 20:25

Con: Myslim že to bude něco jako u N73, tam taky víc jak 2GB nejede..

btw: Máš taky FW 5.10???? Je už nějakej novější pro 6234??
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 11. 2007 20:42

Však jasně, žádný telefon automaticky nepodporuje maximální kapacitu karet, která se kdykoliv objeví.

Jo, přesně ten mám, a jestli je novější, to nevím, ale mám pocit, že se psalo, že snad jo. Ale jistý si nejsem, moc se o to takhle nezajímám.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lovo 20. 11. 2007 21:15

Firmware 5.43 je už půl roku, 5.60 pár týdnů. :-)
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 11. 2007 21:16

No vida, to jsou mi věci. :D Potom nerozumím, proč mi někdy v září při reklamaci nahráli 5.10. :hm
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Biker65 20. 11. 2007 21:27

martinsip píše:Mám FW5.10 a fotky textu jso dost hrozný. Zkoušel jsem to poprvé asi před třemi dny a zděsil jsem se. Nevím, kde se píše, že 6234 dělá dobré fotky. To spíš naopak. Nokča opravdu fotí slušně jen za velice dobrých světelných podmínek a rozhodně ne makro. Jsem s tímhle founem (až na konektor) spokojenej, ale kvůli focení v práci v interiéru si hodlám pořídit SE K800. Má to cenu, nebo mám ssebou raději tahat klasický foťák. V interiéru fotím tak 2x za měsíc, ale nikdy nevím dopředu kdy. Mám zálusk na N5310, ale opět stejný foťák. Všichni usnuli na 2mpx a bez AF. :(T/quote]

K800 má problémy taky s nedostatkem světla, to je u všech telefonů. Dneska jsem to zkusil s Nokií 8Giga a taky fotky v interiéru nic moc.
Do interiéru jedině s klasickým foťákem.
Biker65
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 20. 11. 2007 22:40

No, říkal jsem si, že SE K800 s xenonem problém mít nebude. U N6234 bez blesku ani přisvětlovací diody je to fakt hrůza. Ale tahat ssebou pořád foťák se mi fakt nechce.
A nevíte někdo jak vypadá srovnání SE K800 a N 5610 ? Ale to už je mimo téhle diskuze.
Každopádně 6233/4 až na menší mušky je super telefon za dnes skvělou cenu
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Carismatico 20. 11. 2007 23:22

Myslím, že K800 bude fotit lépe, 5610 spada do řady xpress music, i když nabídne 3 mpx fotoaparát s AF, tak není - myslím CARL ZEISS, je to primárně hudební telefon. Ale co jsem viděl ukázkové fotky, tak špatně si nevede.

Jinak 6234 opravdu fotí výborně ale stačí aby bylo venku třeba zamračeno, a pak už radši nefotím :/
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Lovo 21. 11. 2007 01:05

Vzhledem k tomu, že verze 5.10 má přinejmenším jednu nepříjemnou vlastnost (při spuštění Javy se vypne hudební přehrávač) a jeden bug (nefunguje Seznam aplikací v klávesových zkratkách, v Jdi na a v Aktivním pohotovostním režimu) je její nahrání v září přinejmenším podivné. Řekl bych, že to servis odflákl. :-(
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod fific 21. 11. 2007 08:17

Zdar vespolek, dlouho sem se tu nedival, ale vcera me zaujala informace ze je novy FW 5.6 Jal sem se upgradovat a prvni vec byla aktualizace samotneho NSU na 1.4.14cz coz me potesilo bo neumim anglinu. je ale prekvapujici ze NSU mi hlasi ze muj FW 5.43 je aktualni a neni co zlepsovat. je mozne ze aktualizace se meho founa netyka protoze je koupeny v loni pred prazdninami? ja se domnivam ze datum vyroby by nemel byt problem ??? Diky za Vase nazory a rady.
Vodafone - Nokia C6
fific
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 21. 11. 2007 16:20

mám jeden dotaz, používám VDF SMS Grátis a chci si nastavit spuštění přes levou kontextovku ale nejde to, kdyz si tam chci zvolit aplikaci (položka seznam aplikací) tak mi to napíše že tam není nic k výběru, ale na 6131 to jde. (Aplikaci mam v telefonu) Nevíte jak to vyřešit? Diky
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 21. 11. 2007 19:55

Používám soubor"svátky".Když jsen tento měl ve složce APLIKACE,tak svátky nešly nastavit na levou klávesu-jdi na.Tak jsem si tento soubor přesunul do Galerie/přijaté soubory.Potom už mi nastavení na klávesu Jdi na šlo dobře.Možná by toto mohlo fungovat i tobě.
chalmi
chalmi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka