Nokia 6234 Vodafone - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vizitix 7. 12. 2007 20:19

Ne, tohle žádnym nastavením v přehrávači nebude. Jinak teda nikdy jsem takovou chybu u telefonu neviděl. Může to být chyba nějakého špatného kontaktu, či i chyba FW. A zkoušel jsi třeba jak ty sluchátka hrajou když si hudbu nepustíš v přehrávači, ale v galerii???
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod interista23 7. 12. 2007 21:06

jo zkousel, v ty galerii taky hraje jenom jedno sluchatko
interista23
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vizitix 7. 12. 2007 21:25

V tom případě se bez servisu asi neobejdeš.
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod interista23 7. 12. 2007 22:13

no tak dik no...
interista23
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 9. 12. 2007 19:57

santy píše:Takže byste mě tady tak nějak asi doporučili 6234 že..spíš než tu 6300?!No myslím,že nokie 6234 za 2577 Kč je fakt super cena a že za tyhle peníze asi lepší mobil neseženu.Myslím,že možná ani do 5tis. bych žádný lepší nesehnal..nebo snad o nějakým víte!?budu rád za Vaše názory..díky mocr/quote]
je to fakt super cena a telefon, ten nemá chybu.. bracha ma 6300 prijde mi horsi, jeden reprák...
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 10. 12. 2007 09:50

chalmil píše:Snad jen jediná připomínka-vadí mi,že doručenky od sms jen probliknou a nedávají o sobě vědět žádným zvukem.
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vizitix 10. 12. 2007 11:30

Doručenky se ukládají v zprávy -> výpisy o doručení..

Nebo se na doručenku určité zprávy můžete kouknout v detilech zprávy : zprávy->odeslané položky-> detaily zprávy.
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chalmil 11. 12. 2007 06:34

Také mi hrálo jen jedno sluchátko.Reklamoval jsem je a dostal jsem nová.A je po problému.

Doručenky se ukládají-ale kolik,to jsem nepočítal.Prostě je každý večer promáznu.Ale zkusím to spočítat a napíši.Ale určitě je jich víc jak 10 :lol:

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod vojtík 11. 12. 2007 09:36

kup si 6234 od vodafonu ta stojí 5000
vojtík
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 11. 12. 2007 09:42

Ale nestojí.Koukni na ceník!!
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 11. 12. 2007 12:32

vojtík: U Vodafone bez zvýhodněného tarifu stojí 4177,- !
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chalmil 11. 12. 2007 13:19

Tak jsem spočítal doručenky - zobrazuje posledních 10.
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 11. 12. 2007 13:24

to by mě zajímalo co už v tom servisu dělaj, ve vdf mi rekli ze to pomaly nabihani je sw chyba, telefon uz tam mam 28.den :(
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 11. 12. 2007 19:06

To bbbeeejjjkkk:
Vydrž ještě 3 dny a pak si jdi pro prachy a kup nový za babku tedy max za 4.177,- :D Ale určitě ti ho poslední den vrátí opravený

chalmil píše:Tak jsem spočítal doručenky - zobrazuje posledních 10. /quote]
No vždyť jsem to psal. Holt někdo se musí přesvědčit sám, jinak neuvěří. :D Taky nechápu proč jen 10

oquote="chalmil"]Doručenky se ukládají-ale kolik,to jsem nepočítal.Prostě je každý večer promáznu.Ale zkusím to spočítat a napíši.Ale určitě je jich víc jak 10 :lol: /quote]

Taky mi hrálo jen jedno sluchadlo. Asi i mojí chybou, ty dráty fakt překáží. V servise vyměnili bez problémů za nová :wink:

//Radek E.: příspěvky sloučeny.
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chalmi 11. 12. 2007 19:58

To víš,spočítat jsem si je musel.Protože nechápu,proč bych je měl držet ve founu v nějakém množství.Když už,tak možná odeslané.Protože používám tento foun pracovně a denně provolám více jak hodinu a pošlu 10-20 mesek,tak mi stačí informace,že došla a tím je "finito".Nač archiv doručenek?Spíš mi vadí,že doručenka je bez zvuku.
chalmi
chalmi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka