Nokia 6234 Vodafone - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 6. 12. 2007 21:44

taky tam nejspíš poputuje, ale nechce se mi být zase měsíc se skoro nefční 5110 :-(, ale radši jim ho tam donesu osobně....ptz předchozí telefon mi (naštěstí) česká pošta ztratila...tak jim nedůvěřuju.....
V okamžiku kdy štěstí zaklepe i u Vašich dveří, sedite právě na záchodě:-) -Murphyho zákon
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 6. 12. 2007 22:19

tak si pujc zapujcku, taky ji mam...
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod santy 7. 12. 2007 00:05

Ahoj lidi.Chtěl bych se zeptat..mám teď možnost koupit nokii 6234 od Vodafonu za 2577kč..podle mě je to hodně dobrá cena za takovej mobil.Jak to vidítě..skuste mi trošku poradit?Mám doteď už asi 3 roky SE T630 a už nikdy bych nechtěl telefon z joistickem,protože je to fakt šílenost.Takže tak nějak pokukuju po jiných telefonech a už jsem skoro 4 roky zákazníkem vodafonu,takže bych tam měl celkem solidní slevy.Jakej byste tam vybrali telefon?!Mě zaujala tahle nokie,protože ty funkce jsou fakt pecka..a ještě jsem trošku na vážkách mezi 6234 a mezi 6300..jaká myslíte,že je lepší?!Nějak se mi nelíbí výdrž baterky u 6300,skoro všude to čtu,jak je slabá a tak.U 6234 zase moc dobře nehodnotí fotky,ale to video podle mě musí být super.A nebo byste navrhovali jinej telefon?!Dík moc za pomoc a ahoj.Budu moc rád,když mi tady písne co nejvíc lidí..s pozdravem Ondra
santy
Junior

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 7. 12. 2007 12:17

a kolik se za tu zápůjčku platí?ikdyž mám paušál?

//Radek E.: příspěvek editován. Ve dvou holých větách snad není nutné používat sedmadvacet otazníků.
V okamžiku kdy štěstí zaklepe i u Vašich dveří, sedite právě na záchodě:-) -Murphyho zákon
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 7. 12. 2007 12:56

Když jsem se rozhodoval na nový foun,tak jsem od kolegů testoval oba mobily.6300 vypadá efektně a má trošku lépe řešenou klávesnici.Ale to je asi tak vše.Daleko důležitější je přívětivost prostředí a a co mi foun za vynaložené peníze nabídne(výkon/cena).A to jak pro běžné použití,tak i pro kancelářské aplikace.Používám 6234 asi 4 měsíce a můžu jej s čistým svědomím jen doporučit.Snad jen jediná připomínka-vadí mi,že doručenky od sms jen probliknou a nedávají o sobě vědět žádným zvukem.
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod robecz 7. 12. 2007 14:47

robecz píše:Nevíte prosím někdo kde najdu složku "seznam aplikací"? Objevuje se v nabídce "Jdi na", ale jinde ji nemůžu najít. Díky moc /quote]
Ptal jsem se blbě. Znova: v seznamu aplikací se nic neobjeví, přestože aplikace v telefonu jsou. V nabídce "jdi na " je seznam aplikací zašedlý a píše že je prázdný. Poraďte prosím někdo, jak je do toho seznamu dostat. Verze FW-5.10.Je to kvůli snadnějšímu přístupu z "jdi na". Díky.
robecz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chalmil 7. 12. 2007 15:18

Já to ve svém founu vyřešil následovně:Používám aplikaci"svátky". V PC jsem si ji přesunul do "přijaté soubory" a potom nebyl si v"jdi na" tuto aplikaci nastavit.
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 7. 12. 2007 15:37

Jendatuma20 píše:a kolik se za tu zápůjčku platí?ikdyž mám paušál?

bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 7. 12. 2007 17:13

Ale tu zálohu ti po vrácení funkčního telefonu vrátěj.. Já jsem si od Vodafone tkay půjčil založní mobil, byl to W550i, měl za sebou už několik oprav a asi 2 hodiny po tom co jsem přijel domů zhebnul.. Tak jsme tam hnedka jel, v pohodě mi vrátili ten litr a že jestli chci nějakej další, tak jsem se jim na to už fakt bodnul... Ale ten litr ti vrátěj ;)
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 7. 12. 2007 17:30

to ja dostal k700i v žalostnym stavu, už ani nevibruje... a jako, tak jak miho dali, tak jim ho vratim... navic nejdou mi na tom sms gratis taaaakže sem vysoko nad pausalem :mrgreen: už je tam 3,5 tejdne, nevim co s tim roběj...

bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod interista23 7. 12. 2007 17:36

mam Nokii 6234 a kdyz posloucham hudebni prehravac pres sluchatka, tak mi hraje jen pravy a neni to tim, ze by byly rozbity, v radiu hraje i levy v pohode, zkousel jsem do toho jeste jedny ty samy a s nim hraje v hudebnim prehravaci taky jen to pravy, nemel jste nekdo taky takovej problem uz nekdy? :shock:
interista23
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 7. 12. 2007 20:34

bbbeeejjjkkk píše:pokud mas nabito 119 a 350 tak 1000 záloha, jesli mas vyssi tak nic, ja mam 350 tak sem daval zalohu..../quote]

co by asi mohl mít student u Vodafone... samozřejmě Odepiš...ale zase jsem od někoho slyšel, že když tam dávali telefon a měli paušál, tak nic neplatili....no nic, prostě tam dojdu a zkusím to...
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod santy 7. 12. 2007 20:58

Takže byste mě tady tak nějak asi doporučili 6234 že..spíš než tu 6300?!No myslím,že nokie 6234 za 2577 Kč je fakt super cena a že za tyhle peníze asi lepší mobil neseženu.Myslím,že možná ani do 5tis. bych žádný lepší nesehnal..nebo snad o nějakým víte!?budu rád za Vaše názory..díky moc
santy
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 7. 12. 2007 20:59

interista23 píše:mam Nokii 6234 a kdyz posloucham hudebni prehravac pres sluchatka, tak mi hraje jen pravy a neni to tim, ze by byly rozbity, v radiu hraje i levy v pohode, zkousel jsem do toho jeste jedny ty samy a s nim hraje v hudebnim prehravaci taky jen to pravy, nemel jste nekdo taky takovej problem uz nekdy? :shock:

Chápu to dobře tak, že když si zapojíš sluchátka, tak ti hraje jen pravé??? A když posloucháš rádio tak ti hraje i levé???
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod interista23 7. 12. 2007 21:15

jj, chapes to dobre, nevis, cim by to mohlo byt? zkousel jsem hledat nejaky nastaveni primo v tom prehravaci, ale nejak jsem nic nenasel :?
interista23
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka