Nokia 6234 Vodafone - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepass02 27. 12. 2007 16:27

chalmi píše:Narážím na jeden problém"Když si stáhnu do mobilu nové téma,tak mi "nechodí" animace na displ.jedná se konkrétně o temata"CLOCK". Ikony jsou změněné dle daného temata,ale hlavní displ.je čistý(bílý).
V podstatě mi chodí jen jedno tema(clock).
Dotaz:Existuje nějaká aplikace,která by mi umožnila,aby chodila všechna temata?a/quote]

Mám úplně ten samý problém, z desiti témat, která mají na tapetě hodiny my fungují tak dvě.
pepass02
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vnb 3. 1. 2008 10:24

To pepass02:
podle me to je tim (možná to je blbost) ale telefon nedokáže přečíst určité flash animace a jestli je na pozadí tapeta(flash animace-např. hodiny)s kterou si prostě telefon neví rady tak dojde asi k oné chybě..
jmenuji se vnb, můžes mi říkat vnb
6233->6500slide->Xperia X10 mini pro->Xperia mini pro
vnb
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 3. 1. 2008 11:04

To vím,že je neumí přečíst.Ale mě zajímá,zda existuje nějaké řešení.Např.nějaká aplikace,která by pomohla
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod vnb 3. 1. 2008 12:36

To chalmil:
Tak to urcite zadna aplikace nebude protoze 6234 nedokaze otevrit vic aplikaci najednou. Maximalne nejak na pocitaci si to tema upravit, případne upravit tu flash animaci. jinak nevim

//Radek E.: odstraněna citace. Pro odpověď na poslední příspěvek použijte prosím tlačítko Obrázek
jmenuji se vnb, můžes mi říkat vnb
6233->6500slide->Xperia X10 mini pro->Xperia mini pro
vnb
Junior

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 3. 1. 2008 13:44

Tak reklamaci konektoru mi zamítli s tím, že ho mám udržovat v čistotě....asi ho mám mít pod vodou, bo co........:-(
V okamžiku kdy štěstí zaklepe i u Vašich dveří, sedite právě na záchodě:-) -Murphyho zákon
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 4. 1. 2008 12:24

No to je tedy síla. :x Mám stejný problém a už jednou jsem tohle reklamoval. Radši budou zamítávat reklamace protože telefon je už tak levný, že by museli vrátit peníze a člověk by si ho koupil mnohem levnějš nový. Já ho kupoval s tarifem za 5.577,-
Imho. Já jsem už při první reklamaci měl 3 závady. Při další reklamaci můžu žádat nový telefon nebo peníze?
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 4. 1. 2008 12:30

já ho kupoval bez tarifu na 5.577...podle mě musíš mít 4 různý závady, nebo 3 stejný.....aby ti vyměnili telefon, bo vrátili peníze...
V okamžiku kdy štěstí zaklepe i u Vašich dveří, sedite právě na záchodě:-) -Murphyho zákon
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod kire001 4. 1. 2008 23:10

Ahoj, já jsem s ní úplně spokojen. Jen když je puštěný hudební přehrávač, a hlasovou volbou si zavolám, po ukončení hovoru přehrávání hudby samo nepokračuje. Když hovor vyvolám klasicky, pak je vše ok. Vadí to hlavně když máte sluchátka. Nevíte co s tím?? dík
kire001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lokii 5. 1. 2008 11:19

Sem sním velice spokojenej, mám ho rok a půl, měl sem ho hnedka jak vyšel a můžu říct nevyměnil bych ho zatím za žádný

Nevíte někdo jak nastavit aby semi přijaté soubory ukládali na paměťovou kartu?
Lokii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nighthawk 5. 1. 2008 11:38

nastavit to nelze, ukládání je řízeno automaticky podle velikosti souboru
Nighthawk
Junior

Odeslat příspěvekod Lokii 5. 1. 2008 14:08

díky moc...
Lokii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vizitix 5. 1. 2008 16:33

Lokii: můžeš si to ehm "nastavit" maximálně tak, že naplno zaplníš paměť telefonu. Potom se ti budou soubory ukládat na paměťovku( protože bude velikost souboru větší než volná paměť). Jinak do telefon dělá automaticky. Tedy pokuď je velikost souboru větší než volná paměť telefonu, uloží soubor na kartu. Když se soubor může vejít do telefonu, uloží se do telefonu.
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lokii 5. 1. 2008 19:11

toho sem si nevšim každopádně děkuji moc, hodně ste mi poradili
Lokii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kolebr 6. 1. 2008 12:08

Pokud jsem slyšel, tak ne.
Když pominu tu výdrž baterie, nemůžu než nostalgicky vzpomínat na Siemensy.
kolebr
Junior

Odeslat příspěvekod knauf 6. 1. 2008 12:35

Mam 6234 asi 2 mesice a ted mi zacal vydavat slaby divny zvuk/nejakou frekvenci/ pouze pri sviceni displeje.Jinak vse jde.Je to otravny u ucha.Nevite co to je?Dík
knauf
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka