Nokia 6234 Vodafone - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod martinsip 30. 11. 2008 23:10

Hmm. Už je pozdě. Mám měsíc po záruce. Já jsem s tím founem byl spokojenej a při reklamacích jsem neměl v úmyslu ho vracet. Jasně, že teď bych ho nejradši vrátil. U Vodafonu mi ho ani nevezmou na další stejnou reklamaci, i když na poslední závadu mám ještě asi 5 měsíců záruku na práci servisu . Prý si ho mám do servisu poslat sám. Jenže oni ho poprvé dali opravit v Praze a podruhé ho poslali do Britexu do Kladna. :-/
No nic. Zkrátka jsem to prošvih a příště budu vypočítavější svině :mrgreen:
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod petrchladek 15. 12. 2008 19:51

Ahoj má někdo datové pakety a záložky Vodafone asi jsem je smázl prosím pošlete na chladek22@seznam.cz nebo poraďte moc děkuji mám 6234
petrchladek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sharp2448 13. 8. 2009 15:27

Zdravim,
mám problém s hrozně dlouhým zapínáním. Začátek je normální, ale po uvítací obrazovce("podání rukou") se na telefonu objeví bílá obrazovka s ukazatelem baterky a ta tam je cca minutu a až pak naskočí tapeta. . .
Dřív to bylo mnohem rychlejší to jsem zkoušel o kolik je rychlejší než "chytrý" telefon se symbianem a ted je rychlejší symbian. . . Je mi jasný že to spravý přehrání fw, ale teď nemám možnost. . . Takže hlavní moje otázka je existuje neco jako trojhmat, nebo master reset telefonu? Tovární nastavení telefonu to podle mě nespraví.
Sharp2448
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chalmil 15. 8. 2009 17:18

Hlavně se podívej,co vše máš v mobilu-nejhorší jsou SMS.Promaž co nejvíc a určitě se zrychlí.Možná by pomohlo přehrát FW-pokud máš kabel.Já mám mobil skoro prázdný.Co jde mám na kartě a běbá mi bez problémů. :-)
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod veronika.s 5. 2. 2012 23:25

Ahoj, mam tenhle mobil uz asi ctyri roky a ted se mi zacal sam od sebe vypinat. Nejdriv to bylo tak dvakrat za den, ale ted uz se zapne tak na deset sekund a v tu chvili se zase vypne. Uz driv jsem mela problem pri zapnuti. Trvalo mu tak deset minut nez se nastartoval a byl schopnej provozu. Nejdriv jsem si myslela, ze to bude mobilem, ale ted bych to tipovala spis na baterku. Co myslíte? Diky moc.
veronika.s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kycltov 5. 2. 2012 23:31

Tohle bude dost určitě baterie, po čtyřech letech je baterie opravdu ve stádiu na umření, takže se není moc čemu divit... Přecijen, telefon přežil jednou tolikrát záruční lhůtu. :-)
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod veronika.s 10. 2. 2012 20:56

Díky. Vypadá to na obě varianty :-D . Baterka už je stará a ještě k tomu mi bylo řečeno, že je to tím, že tam mám přes 2000 zpráv a tím se to seká a vypíná. Tak uvidím.
veronika.s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 10. 2. 2012 22:37

No pokial je cerstvo nabity a je v necinnosti a hned sa vypina tak to moze byt aj monozstvom sprav. Ak vsak sa telefon vypne napr pri pokuse zavolat, tak to bude skor ta baterka.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Předchozí stránka