westik píše:chtělo by to jedno.. zjistit velikost ikon, která bude potřeba, ty ikony , zvětšit a pak vložit do Jimma, jak sám vidíš, jsou asi o 1/4 menší.. , mít tak někakou aplikaci která je 100% pro íčko, a kde jsou ikony , tu rozkuchat a zjistit rozměr.. ale chce to spolupráci , ne prostě hlásat, to nejde

a/quote]
Ano pravda bude niekde tu, dost dlho pouzivam jimma na 6230i a este som nestiahol verziu, ktora by mi graficky vyhovovala. Vzdy boli smiles vo verziach jimm 0.5.0 tie skaredsie - netradicne oproti ICQ5.0 a k tomu niekedy stracali velkost aj farbu... Ikony statusov mi nejake zafungovali(skusam kazdu verziu z roznych zdrojov),tak som si ich zazalohoval. Smiles z ICQ 5.0 som si musel vyrobit teda sam vo photoshope, pretoze vsetky ponukane do 6230, SE a pod.. stracali farby. Takze ked vyjde new verzia icq napriklad na nightly, vymenim ikony a smiles,niekedy pridam nejake logo a zobrazuje sa vsetko graficky spravne. Niekedy pri vymenach zistujem ze sa trosku meni velikost pisma a zobrazenia vobec. Pri verzii jimma 0.5.0 z waplandu som nahraty, pretoze ikony pri polozkach menu zasa stracaju farbu aj velkost a este som nenatrafil na vyhovujuce no a zasa sa piplat s nimi vo photoshope, na to uz som starec

, takze ak sa tu najde nejaky trpezlivy manik, ktory vytvori priehladne ikony smiles, vsetkych ikon prip loga v tom spravnom pomere velkosti, rozlisenia a farieb, budem rad, vlastne uz moj syn, lebo 6230i mu prepustam

, ale aj ini pouzivatelia na fore by to privitali urcite no a ja si najdem mobil s vacsim displayom pre oci. Tato Nokia ma vyssie rozlisenie a jemnost displaya oproti ostatnym a v tom je asi cely problem... Inak potvrdzujem, ze cez pcsuite to nie vzdy slapalo ale cez mobimb bez problemov. Niekedy pomohlo vymazat len jimma a nahrat noveho ale raz uz som musel vymazat aj vsetky app, aby jimm prestal blbnut, To vtedy ked sa maze a reinstaluje jimm hore-dole niekolkokrat za minutu, hehehe, cafte