N6234 po megarecenzi

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod drastys 11. 6. 2006 12:58

Tak jak na Vás zapůsobila megarecenze N6234 na tomhle sevru? Mě docela utvrdila v tom, že si tenhle telefon pujdu koupit. Měl už ho někdo z Vás v ruce? Já se na něj chystám v útery.
drastys
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 11. 6. 2006 13:03

Hmn ten telefon je za tu cenu skvely, navic jeste pujde niz, takze ocekavam ze se z nej stane hit, ovsem ja sam bych si ho asi nekoupil, designove se mi nelibi a dalsi telefon chci jiz s OS a wi-fi, ale urcite si sve kupce najde, treba otec si ho asi koupi....proste skoda toho divneho designu, kdyby to melo design nokie E50 tak se nerozmyslim ani chvili, no ale taky by me zas stvala ta customizace...
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 11. 6. 2006 13:10

Ja by som ho bral, este keby dokazal minimalizovat javu , no ale takisto uz asi daco s OS :lol: cena je dobra
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Driver 11. 6. 2006 13:17

Recenzi jsem nečetl celou, jen něco. Podle me je to urcite jeden z nejchytřejších "blbých" telefonů současnosti za naprosto dokonalou cenu. Display je super, skoda jen ze nema wi-fi a taky ten design moc neodpovida tomu, na co je ten telefon urcenej.

Skoda taky toho omezeni pro email na 300kb, ale narozdil od 6230 uz aspon podporuje prilohy.

Telefon ma manazerske funkce, ale nevypada vubec reprezentativne. Vypada spis jako mobil pro teenagery. Takova 6230(i) vypada daleko lip.

Ja o 6234 ani neuvazuju, muj dalsi mobil bude asi N80...
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pavels4 11. 6. 2006 13:20

Ten poměr cena/výkon je opravdu nejlepší, ale fakt nechápu, jak se mohl v žebříčku dostat před N70. Např. datové funkce mají oba telefony naprosto shodné, ale 6234 za ně dostala 93procent a N70 jen 89. Mohl by mi to někdo vysvětlit. Dále - nelíbí se mi desing atd..
CENA je ale fakt lákavá..
pavels4
Junior

Odeslat příspěvekod M. 11. 6. 2006 13:26

Me spis utvrdila v tom, ze lepsi je pockat na 6233. Mezitim se snad i vychytaji pripadne mouchy.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert