Nokia 6233 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod inzaghi 9. 10. 2006 15:06

muzete mi nekdo rict jak je dlouhej kabel u tyhle redukce na sluchatka a jaky ma funkce? dik
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 9. 10. 2006 15:07

kabel od redukce je dlouhy cca 80cm, takze je to celkem mazec kdyz mas jeste 1m kabel od sluchatek.. Ja mam kablik od redukce svazany aby mi to nedelalo bugr O boze... O boze... , jelikoz mit jen tak pohozeny 2m kablu neni uplne to pravy orechovy Laughing Laughing

-jinak redukce je lehka, nikde mi neprekazi mam ji pripnutou na pasku od gati..

- funkce ma prepinani pisnicek, zvyseni a ubrani hlasitosti, prijem a odmitnuti hovoru a jeste je na ni mikrofon..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod redmond 9. 10. 2006 15:08

Toto tu uz bolo zodpovedane, uzivatel asi necita forum.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Acorp 9. 10. 2006 17:23

redmond: nebo přišel až teď sem a nečetl celých 97 stránek textu ...
Acorp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 008 10. 10. 2006 04:02

ano řeší 4.52.měl jsem stejný problém a po přehrání FW je to ok
008
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 10. 10. 2006 07:55

Acorp píše:redmond: nebo přišel až teď sem a nečetl celých 97 stránek textu ...x/quote]

Tym chces ako co povedat ze novorodenci sa uz nemusia ucit? Ked si to neprelezie cele tak nebude vediet.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Acorp 10. 10. 2006 19:06

redmond: nenapsal jsem že si to nemusí přečíst. napsal jsi že on asi nečte forum, já napsal že asi nečetl těch 97 stránek textu.
Bylo to myšlený tak že jsem přišel teď a ještě nestihl - neměl buď čas nebo chuď či náladu, aby si to přečetl.
Samozřejmě, že je to chyba, že to nečetl.
Ale jak sám vidíš, je to pro něj snažší sem napsat jednoduchou zprávu, když mu někdo odpoví relevantně(místo aby si přečetl těch necelých 100 stránek textu).
Acorp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slamka 11. 10. 2006 09:31

Otázka do pléna.. Aký je najnovší FW do N6233??
Keď pôjdem do Orange nech si nevezmem nejaký starý šerbel čo budem musieť rovno na mesiac servisovať...
Díki.
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod Loksiq 11. 10. 2006 09:40

Zdravim xystam sa zobrat nokiu 6233 od pomaranca slovenkeho a moc ma nepotesil prispevok od missa ze to mrzne pri worlde a ze uz ide brat uz treti :( je to fakt blbe toto pomarancovnici to pohnojili asi svojim super brandovanym softom. tak prosim napiste niekto kto mate 6233 od orange ci vam robi take podobne problemi ako jemu pri pouzivani worldu .dik moc.
Loksiq
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slamka 11. 10. 2006 09:49

A ešte čosi.. Kto mi vysvetlí prečo si Orange blokuje pravé výberové tlačidlo na Orange World, keď Nokia má skratku na web tlačidlo "0"??? Toto tlačidlo používa Nokia od nepamäti...
Mňa to bude zrejme dosť otravovať, som zvyknutý na Nokiách že si všetko naštelujem tak ako sa to hodí mne.. Kua.. :(
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod inzaghi 11. 10. 2006 16:00

Dik ze si se me zastal Acorpe :) Tady vidis jaky jsou typy lidi, Redmond sem napise ze to bylo zodpovezene, navic slovak, kterej ma mobilmanii.sk, tak nevim proc chodi sem, mno popojedem... 8) :D :lol: a druhej typ je normalni clovek bez komplexu, kterej v pohode odpovi..., dik štápi :wink: A jeste aby to nebylo jenom o tom, tak jak se dozvim jakou mam verzi fw v mobilu? A nepiste pls nikdo ze uz to bylo zodpovezene :)
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod mara.doh 11. 10. 2006 16:20

Ahoj, mel bych otázečku. jak je to se zobrazovanim E a G podle pripojeni datoveho pripojeni. prijde mi trochu zavadejici, ze se mi v praze jeste neobjevilo nikdy E,ale vzdy jen G jako gprs. Mam O2.
mara
mara.doh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Acorp 11. 10. 2006 17:23

mara.doh: záleží jaký nastavení ti poslal operátor.

inzaghi: Takže, sice jsem se tě zastal, ale nauč se nejdřív hledat ...
třeba v Často kladené dotazy (FAQ) - průvodce nováčka od De Funese je spousta užitečných odpovědí, je to hned nahoře takže jsi si toho mohl ba dokonce měl všimnout, protože tohle je úplně základní otázka.
Acorp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slamka 11. 10. 2006 17:43

inzaghi píše:..., Redmond sem napise ze to bylo zodpovezene, navic slovak, kterej ma mobilmanii.sk, tak nevim proc chodi sem, mno popojedem... 8) :D :lol: ...

Nič v zlom ale fórum je spoločné.. :lol:
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod misso 11. 10. 2006 21:23

zdravim
takze dnes mam treti fon uz ... mam asi na tie 6233 stastie..
co sa tyka toho praveho kontext .tlacitka tak sa zmenit da len pri tych prvych dvoch modeloch mi to mrzlo tak preto som pisal, ze bude asi nastaveny na pevno ,pri tomto tretom je to uz ok ,len..
zvuk v HF sade je uuplne o nicom mam max, hlasitost a je to uplne potichu..
dalsia chyba je stale neopravena mrzne pri nacitani opera wapu a resetne sa potom som uz wap vzdal radsej,plus co sa tyka zvonenia prichodzieho hovoru ,tak je taky isty problem ako pri 6230i ze najprv zvoni potichu a potom sa rozozvuci naplno pritom v mobile zvoni mp3 v pohode aj ine vyzvanania tak neviem...
skor by so na Vasom mieste pockal kym vyladia fw a potom ho zobral , ja ked zajtra opat pridem reklamovat aj tento kus tak budu na mna pozerat ako na debi...
inak fw je 4.52..
ak ma niekto podobne problemy tak mi prosim dajte vediet ,ci mam taku smolu len ja alebo je to aj v inych pripadoch
vdaka
misso
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka