od devil 007 5. 11. 2006 12:54
Ahoj,
poradil mi nekdo prosim jak poslat kontakt(y) pres bluetooth do jineho telefonu.Prozatim jsem na to bohuzel neprisel:-(.
Jinak prvni zkusenosti...
Oproti me predchozi Motoroly E398 je telefon super svizny.Displej je jeste lepsi nez tech 220*176,ale vic nez 320*240 na takove plose uz opravud neni potreba podle me.
Stereo vyzvaneni je stejne super jako na E398 a jeste vice hlasitejsi bohuzel E398 umela dodat i docela nadherne basy na mobilni telefon,coz bohuzel N6233 chybi.Celkove je,ale zvuk pres stereo reproduktory u N6233 mnohem cistejsi.
Jinak kvalita mp3 pres sluchatka je s E398 porovnatelna.Ocenuji funkci Visual Radia.Byl to mnohem jednodusi nastavit frekvence a jmena nez rucne a tech par KB me nezabije.Bohuzel RDS chybi,ktere by tohle vyresilo.
Fotoaparat jsem jeste moc nezkousel,ale foti hur hlavne v horsich svetelnych svetelnych podminkach oproti K750i od pritelkyne.Ja si,ale tenhle telefon nekupoval kvuli fotaku.
Chybi mi taky moznost Javy multitaskingu,ktera umela i moje 2 roky stara Motorola E398.Myslim,ze tahle Nokia je na to dost svizna aby to zvladla bez potozi.Doufam,ze se Nokie konecne pouci.
Jimm je podtstane sviznejsi nez predtim.
jak rikam,telefon je velmi svizny coz opravdu velmi ocenuji.Motoroly jsou docela line bohuzel:-(.
Mrzi me jedna vec od T-mobile.Co se tyka nastaveni byl telefon hned schopen fungovat se vsim,ale ceho jsem si nevsiml,ze zakladni nastaveni bylo TM CZ GPRS WAP a ne TM CZ GPRS Internet,tak nevim jestli vse slo,pres ten drahzsi tarif.Uz jsem vybral tu druhou polozku,ktera nastesti byla taky uz prednastavena.
Nalnec se omlouvam za pripadne jazykove hrubky.Mojim pracovnim jazykem je vetsinu dne anglictina:(