Nokia 6233 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod marek9999 4. 11. 2006 10:04

chcem video(film) rozdeliť napríklad na 10 častí aby som nemusel začínať pozerať stále od začiatku. (nokia 6233 )
Nokia 6233 V3.70 + microSD 64MB
marek9999
Junior

Odeslat příspěvekod Jocker 4. 11. 2006 13:52

Hmm tak logo prislo ale ne prazdne ale radegast, jak ho z tama mam ted kua dostat?
Jocker
Junior

Odeslat příspěvekod cholujom 4. 11. 2006 15:28

nevím jestli to tady už neproběhlo,ale stáhl jsem si video do mobilu a rád bych si třeba nějakou část posunul obrazem teda jestli to jde.Našel jsem v menu přehrávače médií interval FF/Rew,ale při spuštěném filmu to nic nedělá jestli to tedy má něco společného.Prosím o radu.
cholujom
Junior

Odeslat příspěvekod cholujom 4. 11. 2006 15:38

z mé zkušenosti.Nechal jsem si poslat logo z Radegastu a v pohodě.Sice mě to trvalo dlouho,ale dostal jsem to od nich.
cholujom
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 4. 11. 2006 17:32

A nedá se to prázdné logo sehnat i někde jinde???Nevíte někdo???
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Cream 4. 11. 2006 17:44

wap.redboss.cz->zdarma od lidi..
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod angryman 4. 11. 2006 18:02

Na prvni strance tohoto tematu je obrazek Nokie 6233 (šedá). Na internetu jsme nasel dalsi obrazky, na kterych tento telefon v sede barve nevypada dobre. Mohl by sem nekdo nahrat par fotek, jak ve skutecnosti vypada? Dekuji
angryman
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 4. 11. 2006 18:18

Na redboss.cz dneska nepracují..ale přes wap to nechci.Nejde to stáhnout někde přes BT??
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod tomas70 4. 11. 2006 19:06

lady
Wapu se neboj .Teď jsem to prazdne logo stahnul asi5vteřin po spojení s Redbossem.Tak jestli ti jde o prachy tak se toho nebojTěžko ti to někdo pošle přesBT jelikož postáhnutí zi to nabídne uložit a pak se to vinstaluje do mobilu.Logo operátora zmizna,ale už to jako stáhnuty soubor nikde v telefonu nenajdeš.Jedině si ve wordu udělej prázdnou stránku a tu si stáhni do mobilu a ulož jako tapetu a pak si tam dej své pozadí.Mělo by to jít....Prý to tak jde..
tomas70
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lady (novy) 4. 11. 2006 19:09

No o peníze se tedy zrovna nebojím.Jsem už velká holka a docela si je umím vydělat.Ale wap jsem nikdy nepoužila,takže asi ani netuším jak na to.To je celý problém...
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod novotný petr 4. 11. 2006 20:01

...před chvílí jsem odeslal na YOP tento kód: YOP LWLC na číslo 900 22 30. Sice to stojí 30Kč, ale bez problému jsem ho přijmul a uložil. Telefon se zeptal, jestli ho použít a pak už sem jenom v nastavení skryl hodiny a datum a celá plocha je volná a je to počumnění..Tak se snaž anebo zadara stahuj z Radegastu anebo z jiných stránek.. :lol:
novotný petr
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 4. 11. 2006 20:39

Jo tak zo funguje.Díky.Dá se tam zpětně zase dát ten VF??i když kdo by to dělal.pokud se ho jednou zbavil.Ale člověk nikdy neví...
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod devil 007 5. 11. 2006 12:54

Ahoj,

poradil mi nekdo prosim jak poslat kontakt(y) pres bluetooth do jineho telefonu.Prozatim jsem na to bohuzel neprisel:-(.

Jinak prvni zkusenosti...
Oproti me predchozi Motoroly E398 je telefon super svizny.Displej je jeste lepsi nez tech 220*176,ale vic nez 320*240 na takove plose uz opravud neni potreba podle me.

Stereo vyzvaneni je stejne super jako na E398 a jeste vice hlasitejsi bohuzel E398 umela dodat i docela nadherne basy na mobilni telefon,coz bohuzel N6233 chybi.Celkove je,ale zvuk pres stereo reproduktory u N6233 mnohem cistejsi.

Jinak kvalita mp3 pres sluchatka je s E398 porovnatelna.Ocenuji funkci Visual Radia.Byl to mnohem jednodusi nastavit frekvence a jmena nez rucne a tech par KB me nezabije.Bohuzel RDS chybi,ktere by tohle vyresilo.

Fotoaparat jsem jeste moc nezkousel,ale foti hur hlavne v horsich svetelnych svetelnych podminkach oproti K750i od pritelkyne.Ja si,ale tenhle telefon nekupoval kvuli fotaku.

Chybi mi taky moznost Javy multitaskingu,ktera umela i moje 2 roky stara Motorola E398.Myslim,ze tahle Nokia je na to dost svizna aby to zvladla bez potozi.Doufam,ze se Nokie konecne pouci.

Jimm je podtstane sviznejsi nez predtim.

jak rikam,telefon je velmi svizny coz opravdu velmi ocenuji.Motoroly jsou docela line bohuzel:-(.

Mrzi me jedna vec od T-mobile.Co se tyka nastaveni byl telefon hned schopen fungovat se vsim,ale ceho jsem si nevsiml,ze zakladni nastaveni bylo TM CZ GPRS WAP a ne TM CZ GPRS Internet,tak nevim jestli vse slo,pres ten drahzsi tarif.Uz jsem vybral tu druhou polozku,ktera nastesti byla taky uz prednastavena.

Nalnec se omlouvam za pripadne jazykove hrubky.Mojim pracovnim jazykem je vetsinu dne anglictina:(
devil 007
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 5. 11. 2006 13:08

Jak funguje u E398 multitasking? Jedine, co u ni jede na pozadi, je prehravac. Jimm urcite ne, aspon na segrine E398 ani posledni verze Jimma tohle neumi.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Mej_dlo 5. 11. 2006 19:54

devil 007 píše:poradil mi nekdo prosim jak poslat kontakt(y) pres bluetooth do jineho telefonu.Prozatim jsem na to bohuzel neprisel:-(.

Já to zkoušel z 6233 do 6131 a naprosto bez problému.
N5110 -> Alcatel OT501 -> N3410 -> N3510i + N3220 + N3100 -> N2300 ->N6230i -> N6233 + N6131 -> (N1600) -> (N2610) -> N73 -> N5630XM -> 6720classic -> (1661) ->X6 -> SGS2 + N700 -> SGN3 -> SGS6E+
Mej_dlo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka