Nokia 6233 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martincca 13. 2. 2007 08:43

Ahoj, mám 4.91 a u mě je to v pořádku...
Martincca
Junior

Odeslat příspěvekod formen 13. 2. 2007 08:52

Acorp píše:formen: myslím že to nestačí, musíš uvést nějáký důvod a neměl by jsi se zmiňovat o firmware. Řekni že se ti třeba špatně řadí smsky, špatně řadí seznam(když si nastavíš zobrazovat podle příjmení tka po vypnutí a zapnutí telefonu je to vráceno do normálu) atp. Když tu projedeš tohle téma tak tu najdeš plno takových problémků, stačí si jich pár vybrat a říct to v servisu.
formen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hallo 13. 2. 2007 16:58

Pri Flashi mi umrel telefon :| Co mam delat?Flashoval sem pomoci NSU a napsal mi pri flashi conection to your phone lost a telefon nejde zapnout.Co mam delat? :cry:
Hallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 13. 2. 2007 17:38

Hallo píše:Tak a je to tu,bohužel jsem narazil na další chybu firmware 4.91.Když chci odeslat sms a dám vybrat adresáta z protokolu volajicích,tak se mi sekne mobil na cca 5 vterin,oběví se bíla plocha s ukazatelem stavu baterie,mobil se znova připojí do sítě a ze zprav vyjede a rozepsanou zprávu neuloží ani do konceptů. :|a/quote]

jj tohle mi dělá taky, proto nevolím číslo z protokolu..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kicky 13. 2. 2007 18:15

(C) píše:A2DP je podporovano, pokud by jste cetli tuto diskuzi, tak nekolik stran zpet o tom pisu. Verze 4.91 podporuje stereo mam to odzkousene.

Urcite to je podporovane?Bolo by to super velmi by sa mi to hodilo.Chcem si kupit autoradio ktore by to tiez podporovalo,len najprv by som to chcel dako vyskusat.Je daka moznost ako to skusit?Mam BT v PC...

//matho83: 2duplicitne prispevky odstranene
kicky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod (C) 14. 2. 2007 09:04

Ano je.
V PC di jde odzkouset, pokud ovladace k BT podporuji stereo profil.
(C)
Junior

Odeslat příspěvekod mivrik 14. 2. 2007 10:46

Ahoj, jsem novopečený vlastník 6233. Chtěl bych se zeptat jak nejjednodušeji přehrát data z přidané 64microSd na novou kartu. Víte o nějakým prográmku co by to zvládl. Zkoušel jsem udělat image v Neru a pak data z image zkopnout na novou flash, ale nepovedlo se. Na flash se ukázala adresářová struktura a když dám spustit jakýkoli soubor tak se zobrazí že formát ne neznámý, zda chci soubor smazat. Zkoušel jsem i zálohovat kartu64 přes PcSuite a zálohu obnovit na novou kartu, to taky nepomohlo.
Díval jsem si už i na tuto diskusi, je tam odkaz na nějaký image, ale žádná není na 6233. V jakým prográmku by se data dala rychle a co možná bezbolestně přetáhnout?

Dík za odpověď.
mivrik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 14. 2. 2007 11:07

Pouzi program Winimage.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod samooo 14. 2. 2007 11:08

to mivrik
riešilo sa to tu už. dá sa do tak, že budeš postupne presúvať súbory z karty na mobil a potom zase na novu kartu
Nokia 3310 -> Motorola V235 -> Nokia 6233 Black + 1GB MicroSD -> Nokia E51 -> HTC Touch HD -> Nokia N97 -> Nokia N900 -> Motorola Milestone

$amo
samooo
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 14. 2. 2007 11:44

samooo píše:to mivrik
riešilo sa to tu už. dá sa do tak, že budeš postupne presúvať súbory z karty na mobil a potom zase na novu kartuv/quote]

Najprv sorry za citaciu posledneho prispevku ale musim to uviest na spravnu mieru.

samooo, ten tvoj postup ma iste muchy. Tvojim postupom sa nedaju preniest subory chranene autorskym pravom a mivrik chcel preniest cely obsah teda aj tie subory co maju atribut ochrany prav. Suhlasit mozem s tym ze sa to tu preberalo no pochybujem ze to niekto dokaze najst v kratkej dobe bez toho aby travil dovolenku na fore mobilmania.cz.

Ako som pisal treba pouzit program Winimage.
1. urobit image zo zdrojovej karty
2. image zo zdrojovej karty nahrat na novu

takto sa prenesie cely obsah karty 1:1
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod a.fox 14. 2. 2007 13:20

Mám přehraný firmware na 4.91 přes NSU (product code 0532310) a žádné takové chyby to nevzkazuje. :hm

a.fox
a.fox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Acorp 14. 2. 2007 14:29

a.fox: můžeš být konkrétní které chyby jsi zrovna myslel ?
Acorp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod a.fox 14. 2. 2007 15:11

To Acorp:
to co psal Hallo 13.2.2007 v 01:35. :wink:
a.fox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chilli6 14. 2. 2007 15:30

Kde sa da stiahnut S40 Theme Studio, pokial mozno free ?
chilli6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 14. 2. 2007 16:22

redmond píše:...Suhlasit mozem s tym ze sa to tu preberalo no pochybujem ze to niekto dokaze najst v kratkej dobe bez toho aby travil dovolenku na fore mobilmania.cz...

"Ten co tráví dovolenou s mobilmánií" našel :wink:
Nokia: Kopírování obsahu pam. karty včetně zabezp. souborů
Další zmínky lze vyhledat tímto způsobem vyhledávání, kde hledanou frází bude winimage

To chilli6:
Home: Resources: Tools and SDKs: Nokia tool detail
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka