Nokia 6233 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Acorp 5. 11. 2006 22:26

Mej_dlo: Ptal se jak - ne jestli ti to funguje ;)

devil 007:
Najdeš kontakt v telefonu -> detaily(zobrazí se ti číslo atd.)->volby->odeslat vizitku-> přes bluetooth.
Acorp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod devil 007 5. 11. 2006 22:31

Policak píše:Jak funguje u E398 multitasking? Jedine, co u ni jede na pozadi, je prehravac. Jimm urcite ne, aspon na segrine E398 ani posledni verze Jimma tohle neumi.

Ahoj,
koupil jsem ji asi pred rokem a pul(zadny branding od T-mobile nebo pod.) a fungovalo to uplne vpohode.Mohl jsem dat hru na pozadi a pak delat jine veci v telefonu stejne tak s Jimm.Mozna je tam nejaky fw,ktery ma chybu nebo toto nepodporuje.Bohuzel,tu E398 uz nemam,takze ti nereknu verzi,kterou jsem mel.

Proste jsem mohl dat aplikaci na pozadi coz N6233 bohuzel nepodporuje,ale neni to neco co by mi zase tak vadilo.Jen me to proste prekvapilo a od takoveho telefonu,ktery na to vykon urcite ma bych to ocekval jako samozrejmost uz i kvuli tomu,ze ta Motorola to umela pred 2 roky.
devil 007
Junior

Odeslat příspěvekod devil 007 5. 11. 2006 22:34

Acorp píše:Mej_dlo: Ptal se jak - ne jestli ti to funguje ;)

devil 007:
Najdeš kontakt v telefonu -> detaily(zobrazí se ti číslo atd.)->volby->odeslat vizitku-> přes bluetooth.o/quote]

Diky moc,tohle me nenapadlo:-(.
U E398 se to resilo pres kopirovat a byla tam nabidka kam(vcetne bluetooth).

Jeste jednou moc diky.
devil 007
Junior

Odeslat příspěvekod Mej_dlo 6. 11. 2006 01:34

Jo tak, no jo, jsem v tu chvíli myslel na něco jinýho, tak jsem odpověděl blbě...
Ještě bych dodal, že jde kontakty i synchronizovat, ale to asi půjde jen mezi Nokiema. Je to Menu>Nastavení>Připojení>Přenos dat>a tam je to třetí položka.
N5110 -> Alcatel OT501 -> N3410 -> N3510i + N3220 + N3100 -> N2300 ->N6230i -> N6233 + N6131 -> (N1600) -> (N2610) -> N73 -> N5630XM -> 6720classic -> (1661) ->X6 -> SGS2 + N700 -> SGN3 -> SGS6E+
Mej_dlo
Junior

Odeslat příspěvekod Slamka 6. 11. 2006 08:53

Zistili ste že podržaním "#" v pohotovostnom stave si prepínate profily medzi Normálom a prvým nastaveným?? :) Je to veľmi pohodlné!!! Často totiž používam práve len tieto dva profily, občas nejaký tretí a podržaním # sa aj z toho tretieho dostanem zas na normál.. :tleskani

Aký držiak do auta používate??
Nokia má originál CR-56, za 1500,-Sk, ale to je ešte bez napájania dobíjania! :? Máte nejaké rozumné riešenie? Nechcem aby mi telefón lietal po aute a chcem ho mať po ruke... Nabíjanie v aute považujem za samozrejmosť.. Nejaké tipy?? Vďaka..
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 6. 11. 2006 09:43

Krizikom sa zapina iba "Tichy" profil a nasledne prepnutie naspat do "Normal" profilu, nic prevratne si neobjavil jednu ameriku tu uz mame.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slamka 6. 11. 2006 09:54

redmond píše:Krizikom sa zapina iba "Tichy" profil a nasledne prepnutie naspat do "Normal" profilu

Lenže ktorýkoľvek profil si môžeš editovať a nastaviť si ho ako chceš.. Takže môj "Tichý" režim nie je tichý ale ten čo najčastejšie používam...
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 6. 11. 2006 09:58

Na toto sa ani neoplati reagovat, iba ti pripomeniem ze na posledny prispevok sa nepouziva citovanie, viac pravidla prispievania.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slamka 6. 11. 2006 10:06

OK, kašli na to. Radšej poraď s autodržiakom!??
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod Acorp 6. 11. 2006 19:55

Kód: Vybrat vše
Držák podporuje připojení k sadám Nokia do auta a při umístění telefonu v držáku nabíjí jeho baterii.[/code]

toto je popis k držáku do auta CR-56. Tím pádem problém bude jinde - buď v telefonu či špatně nainstalovaná handsfree.
Tím pádem bych autodržák reklamoval, protože podle popisu by to měl umět.
Acorp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slamka 7. 11. 2006 08:05

Ono je to síce napísané pekne, ale realita je iná..

Bol som v predajni NOKIA, obzrel som ten držiak CR-56 zo všetkých strán. Jediný kábel ktorý ide z neho von je na vonkajšiu GSM anténu. Pýtal som sa ako to je s dobíjaním, a ejhľa, držiak síce dobíja, ale len keď zospodu doňho zasunieš klasickú autonabíjačku čo si musíš prikúpiť. Držiak má totiž zospodu rovnaké konektory ako máš na telefóne. Na dobíjačku a pop-port, vraj na pripojenie ťažkej sady...
Takže samotný držiak 1500,-Sk a nabíjačka k tomu 300,-Sk. To sa mi zdá už dosť! Čakal som že samotný držiak má vyvedených +12V ktoré napojím na šťavu auta a vybavené, všetko v jednom, ale omyl...
A mimo tej ceny mám s tým ešte robotu, ten škaredný tlstý konektor čo ide do 12V zásuvky (a tak veľmi rád z nej vypadáva) rozobrať a vyviesť rozumne káble......

Takže som zatiaľ ho ani nekúpil a hľadám iné riešenie. Vyzerá to tak že autonabíjačku na 12V môžem tak či onak kúpiť a ešte doriešiť tento problém s držiakom.. :hm
Slamka
Junior

Odeslat příspěvekod ambrosio 8. 11. 2006 10:09

Můžete mi prosím poslat odkaz na nastavení aplikace Jimm - verze 0.4.1, target: MIDP2, modules: TRAFFIC, HISTORY, FILES, SMILES, PROXY pro Nokii 6233 a paušál u O2? Předem díky.
ambrosio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Acorp 8. 11. 2006 19:08

Otázky na aplikaci Jimm zeptej se zde prosím.
Acorp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 8. 11. 2006 19:10

Tam už se ptal, ale odpovědi se zatím nedočkal..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Acorp 8. 11. 2006 19:14

aha, tak to se omlouvám, do tohoto topicu nekoukám ;)
Každopádně aplikaci jimm nepoužívám takže nemohu odpovědět i přesto, že používám operátora O2.
Acorp
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka