Nokia 6233 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2009 10:28

martinsip píše:Kolik myslíš, že budou chtít za novou základovou desku

V servisu ho vyčistí, proč by měnili základovku? :oboze
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod martinsip 28. 10. 2009 10:51

Vyčištění odstraní zkrat který tu desku mohl odpálit ? Netvrdím, že k tomu došlo, ale zákazníkovi to říct můžou i když tu desku měnit vůbec nebudou. Jsou to šmej.di a vy se tu servisů zastáváte jako byste v nich pracovali :-\ Všichni víme co sou servisy zač a je jedno jestli servis mobilů nebo aut.
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martinsip 28. 10. 2009 10:54

Tommy100 píše:Tak starých telefonů mám dost...ale jestli nepojede, tak mě to nasere...je to prostě nej telefon :-) a nový jsem kupovat nechtěl...

Jo já s 6234 jsem taky nadmíru spokojen :-) Ale holt to už nejsou nejnovější typy a já svojí starou 6234 prodal za 1.100,-, takže servis s rozvahou a určit strop opravy.
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2009 10:55

martinsip: Takže co tedy všichni víme? Laskavě mluv za sebe. V neautorizovaném servise takový zákrok (čištění) na moc nepřijde a určitá šance na záchranu telefonu je.
zkus se naučit používat editaci příspěvků a neposílat dva za sebe...
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod martinsip 28. 10. 2009 10:59

Hmm. Jasnej servisák. Ubydou ti prachy co ? :-P

Jasně, že jsem mluvil za sebe. Mě by servis natáhnul protože by museli měnit součástky. Rozebrat mobil a vysušit umím taky. A ono stačilo jen počkat 8-P
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2009 11:06

Ne, v servisu nedělám. Hláška, asi ti ubydou prachy raději ani neřeším. I kdybych dělal v servisu, jaká je pravděpodobnost, že by šel zrovna k nám? :oboze

Kde blb, tam nebezpečno, tohle je na mě moc.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kapr73 28. 10. 2009 11:07

martinsip píše:Vyčištění odstraní zkrat který tu desku mohl odpálit ? Netvrdím, že k tomu došlo, ale zákazníkovi to říct můžou i když tu desku měnit vůbec nebudou. Jsou to šmej.di a vy se tu servisů zastáváte jako byste v nich pracovali :-\ Všichni víme co sou servisy zač a je jedno jestli servis mobilů nebo aut.

Pokud jsi mel v nejakem servisu spatnou zkusenost, nevidim duvod proc svou zlost pausalizovat na vsechny servisy, pokud ma zakaznik zavadu v telefonu, prinese ho do servisu, stanovi si cenovy strop opravy, do teto ceny se podari telefon opravit, tak zakaznik prece nemusi resit prostredky jakymi k tomu servis dospel...
Vetsina dulezitych casti telefonu jako lcd, ctecka sim, ui modul apod, jsou ruznymi filtry chraneny prave proti zkratu, vis...
Pak je staci jenom vymenit.
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 28. 10. 2009 11:18

Naštěstí nemám žádnou špatnou zkušenost se servisy mobilů. Všechno jsem řešil na záruční opravu. Já jen psal to, co pomohlo mě.

A i kdyby měla oprava stála 500,-, tak za 1. za vysušení je to moc. za 2. tím stratím minimálně 3 hodiny času a za 3. za 500,- ani nic měnit nebudou a automaticky naúčtují ten strop.
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod raudek 29. 10. 2009 00:04

Tak s telefony pracuju a mám zkušenosti jak s dobrým i špatným technikem. Vše se odvíjí samozřejmě od dané osoby. neexistují jen "zlý servisáci" :pozor vyjma O2 reklamací :D
raudek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinsip 29. 10. 2009 15:41

Souhlas, ale ruku na srdce. Normální člověk tomu prd rozumí a obzvlášť, když se do útrob tlf ani nepodívá a neví v čem je jádro pudla. A pokud zadá strop třebas 600,-, tak si myslím, že mu pod 500,- ani nenaúčtují i kdyby foun jen otevřeli a prohlídli, zapli a zase zavřeli. Spíš to s tou českou mentalitou kterou vidíme u našich hlavounů vidím, že naúčtují 700,- :grr: Ne nejsem pesimista. Jsem realista žijící v Česku :'(
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tKoudy 29. 10. 2009 21:14

Kdyz uz se to tu resi...
Pred par dny se mi utrhl vypinac (jo, myslim proste primo to tlacitko na desce...), samozrejme po zaruce. Sel jsem do servisu, kterej jsem nahodne potkal, jenom abych se zeptal co si myslej, kolik by to stalo atd... Typek mi rekl, ze u nich by to bylo klidne i patnact set a dal mi tip na jinej servis, kde by to prej mohlo jit i za petikilo... Chystam se tam co nejdriv... To jen pro dokresleni, ze fakt zalezi na servisu...
Live Like There's No Tomorrow ! (The Offspring - Nitro)
tKoudy
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 29. 10. 2009 21:26

To davaju v servise typ na iny lacnejsi servis?
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tKoudy 29. 10. 2009 21:36

Kniter: nerekl bych "davaji", ale "daji". Proto to sem pisu.
tKoudy
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 30. 10. 2009 04:22

Tak to jsou sami proti sobě
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tKoudy 30. 10. 2009 09:14

Jak se to vezme :) Ten kluk co mi to poradil neni sam proti sobe, protoze je asi placen od hodiny a muze mit ciste svedomi, ze udelal dobrej skutek. Kazdopadne to je zbytecny rozebirat, presne to zapada do ty diskuze "na servisu zalezi".
tKoudy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka