N6230 ? užitečné aplikace?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ODS 9. 6. 2005 14:39

Zná někdo užitečné a praktické aplikace pro N6230. (Využívám všechny její funkce a např. když odcházím od PC synchronizuji a mám vše z MSOutlook sebou - kromě zpráv s přílohami. Nejde to nějak udělat s nějakým správcem zpráv v mobilu?
Pro aplikace v Javě je kromě ICQ možné tam ještě něco užitečného (kromě her) nacpat? V 5-ti stránkách příspěvků při hledání "6230" jsem nic praktického a užitečného nenašel.
Dík
Naposledy upravil ODS dne 10. 6. 2005 11:48, celkově upraveno 1
ODS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod umi 9. 6. 2005 15:14

MidpSSH - pristup pres SSH na server. funguje celkem obstojne, pro unixare vychytavka.
Zajimave vypadala taky aplikace na cteni el. knih (ted si nevzpomenu na nazev), ale diky malymu displeji je to v podstate k nicemu a zrovna s 6230 to ma nejaky problemy.
Jinak krome stupid games a ICQ jsem taky nic smysluplnyho nenasel.
umi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HĘŁŁĘR 9. 6. 2005 23:09

ICQ mi jede Jimm 0.4 a pohoda

Jinak aplikace už neřeším ... jsem natěšenej na N 6681
Nokia 5110 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N95
Mobilní operátor: T-mobile
PC: C2D E6750, 4GB RAM, GF 7800GT 256MB
HĘŁŁĘR
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 9. 6. 2005 23:53

Z aplikaci pouzivam: Absolute SMS, JIMM 0.4.0 (super program), MojeSvátky a to je asi tak všechno.

Číst knihy nebo dívat se na filmy nemá na 6230 smysl, protože display je na to moc malej (třeba na 3650 jsem si převáděl z PC texty běžně a tam to šlo číst v pohodě).

SMS si zalohuju přes Oxygen Phone Manager for Nokia Phone 2.7.0 a zda se mi to docela přehledný. Jen to neumí aktualizovat jména v seznamu. Třeba když si někoho přejmenuju z A na B, tak u těch SMS mi to pořád píše A :c(

HELLER: 6681 je pěkná mašinka, ALE je velká jak svině...
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ODS 10. 6. 2005 07:40

Driver píše:Z aplikaci pouzivam: Absolute SMS, JIMM 0.4.0 (super program), [b]MojeSvátkyy/b] a to je asi tak všechno../quote]

Prosím o radu odkud a jak to stáhnout. Děkuji
Naposledy upravil ODS dne 10. 6. 2005 11:36, celkově upraveno 2
ODS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S@dlo 10. 6. 2005 08:42

Chcete mě?Berte jsem poslední.
S@dlo
Junior

Odeslat příspěvekod ODS 10. 6. 2005 11:11

S@dlo píše:[b]Jimm najdeš tady http://jimm.sourceforge.net///b]

No jo.... tam jsem byl včera a nevim si s tim rady.Mam tam jít přes PC?, nebo mobil?, jak mám postupovat? najdu tam češtinu?,
ODS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 10. 6. 2005 11:44

ODS: čeština už je v tom programu, můžu ti ho poslat mailem, když mi napíšeš adresu. Jinak postup je asi takový:

Potřebuješ k tomu buď PC suite nebo Oxygen phone manager
Potřebuješ k tomu Infraport nebo Bluetooth
A taky vždycky soubor .JAD nebo .JAR ty aplikace, abys to mohl nainstalovat.

Jestli mas PC suite, tak tam uz vidis instalovani aplikaci, nebo tak nejak se to jmenuje....
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ImTiergarten 10. 6. 2005 14:24

.......
Naposledy upravil ImTiergarten dne 12. 6. 2005 12:37, celkově upraveno 1
ImTiergarten
Junior

Odeslat příspěvekod mmoobbyy 10. 6. 2005 21:10

http://jimm.sourceforge.net/download
Stažení jimma do telefonu z wapu, bez pc a dalšího :) doporučuju 0.4., MIDP2 kompatibilní a verzi En CZ - čeština tam je a je ok. Jimm je super.

Poslední pecka - Mobilní banka od KB, bohužel jenom pro klienty.
mmoobbyy
Junior

Odeslat příspěvekod ImTiergarten 11. 6. 2005 10:09

mmoobbyy píše:http://jimm.sourceforge.net/download
Stažení jimma do telefonu z wapu, bez pc a dalšího :) doporučuju 0.4., MIDP2 kompatibilní a verzi En CZ - čeština tam je a je ok. Jimm je super.
s/quote]

Prosím Tě, mohl bys mi popsat jak postupovat? Nemohu to najít. Dostanu se na http://jimm.sourceforge.net/ (ten tvůj odkaz nefunguje). Co pak? co potom? Dík
Každý problém svým vyřešením otěhotní dalšími třemi až osmi novýmy problémy!
ImTiergarten
Junior

Odeslat příspěvekod mmoobbyy 11. 6. 2005 10:38

V telefonu Menu/ Web (nebo Služby, dle customu)/ Odkazy pro stahování/ Volby/ Nový odkaz http://jimm.sourceforge.net/download/

Pa se na něj přihlásíš, otevře se ti downlod stránka, vybereš si, to co už jsem napsal, povede tě to samo. 4eštinu si potom zapneš v jimmovi. Nejdřív ho stáhni, pak budem pokračovat :)
mmoobbyy
Junior

Odeslat příspěvekod ImTiergarten 11. 6. 2005 10:59

mmoobbyy píše:Pa se na něj přihlásíš, otevře se ti downlod stránka, vybereš si, to co už jsem napsal, povede tě to samo. /quote]

Nevím proč, ale ten druhý odkaz mi zafungoval, dostala jsem se na výběr Jimm 0.4 a dál byla nabídka ve které nevidím Nokii. Co mám vybrat?
Každý problém svým vyřešením otěhotní dalšími třemi až osmi novýmy problémy!
ImTiergarten
Junior