Vlastníte,nebo jste vlastnili Nokii 6310i???Prodává se este jako nová,nebo už jen v bazarech???Je to dobrý mobil???
//De Funes: upraven název vlákna.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Lukas063 píše:Taky ji mám , už jen kvůli výdrži baterie a snadné obsluze - jen by mě zajímalo kde by se enchal přehrát soft .Poradil by někdo ?
A co se týče "nové"6310i-občas jsem na ni narazil v Annonci,ale bylo to za neuvěřitelnou cenu![]()
Z profilu vidím, že jsi z JC. Tak to máš do MB "co by mocnej námořník dopliv". Já jsem z okolí MB a firmware jsem si nechával přehrát v :
Panda s.r.o.
TGM 916
293 01 Mladá Boleslav
Tel: 326 329 076
Mobil: 606619119
Kontaktní osoba: Jana Žďánská
Email: eurotel@pandamb.cz
http://www.pandamb.cz/ (na stránkách se pracuje, omluvte dočasný výpadek)
Provozní doba: Po - Pá 8-17
Stálo mě to asi 4 kila (mám strašně krátkou krátkodobou paměť)Jinak tyhle věci dělá kde kterej lojza, co prodává mobily
Ale já k amatérům zásadně nechodím, pokud to nejsou moc dobří známí
lives píše:Ja jsem ji pred par mesici vymenil za SE K750i. Telefon to byl na bezne pouzivani vybornej. Jen k te vydrzi: N6310i vydrzi nabita fakt dlouho, jen to nejsem prilis schopnej porovnat s mym novym K750i, protoze diky mnozstvi funkci - fotak, mp3, radio, gps navigace apod. ho vyuzivam asi o 500% vic a tomu taky odpovida daleko castejsi nabijeni. N6310i jsem nabijel za cca 8 dni, ted tak 2-4dny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků