6310i - dá se ještě sehnat nová?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mimno 8. 7. 2006 16:21

Vlastníte,nebo jste vlastnili Nokii 6310i???Prodává se este jako nová,nebo už jen v bazarech???Je to dobrý mobil???

//De Funes: upraven název vlákna.
mimno
Junior

Odeslat příspěvekod Leeroy (novy) 8. 7. 2006 16:24

Mobil,jsem mel,je to vyborny mobil,nemohl jsem si ho vynachvalit.jako novy ale uz ho nesezenes,jen jako bazarovy nebo zdruhe ruky.stoji kolem 1800,-.mozna ho sezenes levneji
Nokia connecting people!
Nokia 6230i - T-Mobile
Leeroy (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod jann 8. 7. 2006 16:27

Daju sa zohnat aj "nove" kusky.. Niektore firmy robia repas tychto telefonov a tak ich predavaju. Cena bola myslim nejak 3990.. Ale neviem teraz stranku.. Skus pogooglit trochu a najdes..
Inak telefon je to vynikajuci. Co sa tyka prevadzkovych vlastnosti, je to spica. Nabijat telefon raz za tyzden, je podla mna super. A pokial moc nevolas, tak ti moze na jedno nabitie vydrzat aj 10-14 dni..
> Dobrí umelci kopírujú, najlepší kradnú... <
jann
Junior

Odeslat příspěvekod kujon 8. 7. 2006 17:04

Měl jsem jí asi před půl rokem za krásnou cenovku 800,- , pohrál jsem si s ní, byla malinko ošoupaná ale jinak perfektní. Je to moc dobrej telefon, jen kdyby byl menší :( strašně mi to vadilo v kapse. Baterie byl perfentkní, přišel mi poštou nabitej na 5 čárek ze 7mi, používal sem ho zruba tejden s přestaávkama a na konci sem měl pořád 5čárek :D No a pak šel do světa za 1500,- ;)
kujon
Junior

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 8. 7. 2006 17:11

Já ji ještě mám. Je to necelé 3 roky co jí na chvíli znovu vyráběli (údajně v polsku) a errortel ji tenkrát na čas zase zařadil do dotovaných aparátů. Tehdy to byla sqělá koupě a náhrada za mou tehdejší tříletou N6210, včetně kompatibility příslušenství. Nová za 4.500,- (mám ji skoro 2 a 1/2 roku) :) Jen nesmí upadnout na něco tvrdýho :pozor2 Pár známým i mně se to stalo a pak umřela na soft tak, že nešly ozálohovat ani data. Musel jsem jí nechat přehrát firmware, a zas běhá. Známým to samé. Ještě že jsem necelý měsíc před tím dělal kompletní zálohu :mrgreen:
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod Dix_ 9. 7. 2006 10:26

Já tento telefon mám také,ale je to ještě varianata bez i a jsem s ní spokojený i když jsem jsem si letos koupil N6230i.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas063 9. 7. 2006 10:40

Taky ji mám , už jen kvůli výdrži baterie a snadné obsluze - jen by mě zajímalo kde by se enchal přehrát soft . :hm Poradil by někdo ?
A co se týče "nové"6310i-občas jsem na ni narazil v Annonci,ale bylo to za neuvěřitelnou cenu :pozor2
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 9. 7. 2006 13:20

Já ji mám dodnes a zatím vyhovuje mým potřebám, přešel jsem ze 7110, takže jsem si musel chvíli zvykat na složitější přístup do menu, ale dnes už je to v pohodě, nástupce jsem zatím nenašel, nejblíž asi 6230i. Dnes už se dá sehnat nová do 5000.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lives 9. 7. 2006 13:29

Ja jsem ji pred par mesici vymenil za SE K750i. Telefon to byl na bezne pouzivani vybornej. Jen k te vydrzi: N6310i vydrzi nabita fakt dlouho, jen to nejsem prilis schopnej porovnat s mym novym K750i, protoze diky mnozstvi funkci - fotak, mp3, radio, gps navigace apod. ho vyuzivam asi o 500% vic a tomu taky odpovida daleko castejsi nabijeni. N6310i jsem nabijel za cca 8 dni, ted tak 2-4dny.
lives
Junior

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 9. 7. 2006 20:06

Lukas063 píše:Taky ji mám , už jen kvůli výdrži baterie a snadné obsluze - jen by mě zajímalo kde by se enchal přehrát soft . :hm Poradil by někdo ?
A co se týče "nové"6310i-občas jsem na ni narazil v Annonci,ale bylo to za neuvěřitelnou cenu :pozor2

Z profilu vidím, že jsi z JC. Tak to máš do MB "co by mocnej námořník dopliv". Já jsem z okolí MB a firmware jsem si nechával přehrát v :
Panda s.r.o.
TGM 916
293 01 Mladá Boleslav
Tel: 326 329 076
Mobil: 606619119
Kontaktní osoba: Jana Žďánská
Email: eurotel@pandamb.cz
http://www.pandamb.cz/ (na stránkách se pracuje, omluvte dočasný výpadek)
Provozní doba: Po - Pá 8-17
Stálo mě to asi 4 kila (mám strašně krátkou krátkodobou paměť) :cry: Jinak tyhle věci dělá kde kterej lojza, co prodává mobily :pozor2 Ale já k amatérům zásadně nechodím, pokud to nejsou moc dobří známí :mrgreen:
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas063 9. 7. 2006 22:16

lives píše:Ja jsem ji pred par mesici vymenil za SE K750i. Telefon to byl na bezne pouzivani vybornej. Jen k te vydrzi: N6310i vydrzi nabita fakt dlouho, jen to nejsem prilis schopnej porovnat s mym novym K750i, protoze diky mnozstvi funkci - fotak, mp3, radio, gps navigace apod. ho vyuzivam asi o 500% vic a tomu taky odpovida daleko castejsi nabijeni. N6310i jsem nabijel za cca 8 dni, ted tak 2-4dny.

jak dlouho vydrží anbitá ta K750i ? Taky o ni krapet přemýšlím. :hm
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas063 9. 7. 2006 22:18

p@p@ t. . Díky za info , jen nevím zda se mi to vyplatí - myslím že už jsem přišel na závadu proč jsem měl slabší signmál - co vlastně získám tím, že si nechám nahrát new soft u 6310i ???
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 9. 7. 2006 23:08

No, podle toho co si pamatuju, tak se starším softem telefon mrznul při spojení s PC a při psaní SMS (resp. odesílání) :? Co se signálu týče, tak k N6310i nemám v místech mého pohybu nejmenších výhrad. Jen začínám pozorovat mírné náznaky zastaralosti přístroje (resp. jeho stárnutí), takže musím předem přemýšlet o jeho nástupci :hm Zatím mám v hledáčku N6233 / 6234 a SE K800i. Zkus nám popsat příčinu slabšího signálu - rádi se poučíme :wink: Tedy pokud mohu v tomto případě mluvit i za ostatní :|
Naposledy upravil p@p@ t. dne 15. 9. 2007 16:30, celkově upraveno 1
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas063 10. 7. 2006 00:18

Já radši ani 6310i s PC nespojoval , nevím co by to udělalo :D
A co se ty příčiny týče - co bys na ni chtěl popsat ? :D
Prostě jsem měl pocit že tam kde bych signál měl mít good , tak pár čárek slezlo dolů - ale měl jsem tam toho blikajicího srá.če , co bliká při odchozím čí příchozí události - byl nalepenej přímo na integrovaný anténě - tak jsem ho včera sloupnul a myslím že už je to good .
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 10. 7. 2006 12:19

No vidíš :lol: Zase jedna zkušenost, kterou tímto nemusíme udělat sami :D
Naposledy upravil p@p@ t. dne 15. 9. 2007 16:30, celkově upraveno 1
p@p@ t.
Junior

Další stránka