N73 v nabídce obchodů

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fipo79 12. 7. 2006 13:45

no já mám N 70 asi měsíc a půl, takže nad N73 vůbec neuvažuju, sem spokojen na hodně dlouho...a co se týče symbianu, já měl před tím 2 roky 6230 a otevřený operační systém mě nadchnul...mám tam aplikací které nevyužívám a pak i ty které potřebuju ale které jsou nesymbianových telefonech už nainstalované(zámek kláves,t9 v češtině,stopky,budíky..) ale to jak se ten telefon pracuje se mi líbí, líbí se mi na tom že je všechno složitější neř na klasikách a proto bych ani na N73 nepřešel, protože ještě pro ni není dost aplikací.,...
Fipo79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod frouzman 12. 7. 2006 14:00

sir_joseph píše:Řekl bych to takto, přechod z N70 na N73 se nevyplatí.. Ale když někoho hodně štve špatná kvalita displeje a horší fotoaparát, tak budiž.. A když bych to měl říct za sebe? Kdybych měl N70, tak bych do N73 rozhodně nešel.. :) Navíc, mě se symbian moc nelíbí - jedině zpomaluje mobil.. :( Ale všechno je na vás.. :)i/quote]
...také si myslím,že se z N70ky nevyplatí přejít na N73ku,ale myslím,že v OS Symbian je mnohem více než jen že zpomaluje chod mob.tel.(dennodení zkušenost)Můj názor je že jestli si někdy koupíš tel. s OS tak už mebudeš chtít "hloupí" mobil a nemyslím jen OS Symbian.
''I believe in myself'' Intel Celeron D350 3.20GHz,Motherboard Asus P4S800D-X,HDD 2x80GB,1GB ram,NVIDIA GeForce NX6200Ax with AGP8X 256MB,C-Media PCI Audio Device
frouzman
Junior

Odeslat příspěvekod sir_joseph 12. 7. 2006 14:05

frouzman píše:
sir_joseph píše:Řekl bych to takto, přechod z N70 na N73 se nevyplatí.. Ale když někoho hodně štve špatná kvalita displeje a horší fotoaparát, tak budiž.. A když bych to měl říct za sebe? Kdybych měl N70, tak bych do N73 rozhodně nešel.. :) Navíc, mě se symbian moc nelíbí - jedině zpomaluje mobil.. :( Ale všechno je na vás.. :)i/quote]...také si myslím,že se z N70ky nevyplatí přejít na N73ku,ale myslím,že v OS Symbian je mnohem více než jen že zpomaluje chod mob.tel.(dennodení zkušenost)Můj názor je že jestli si někdy koupíš tel. s OS tak už mebudeš chtít "hloupí" mobil a nemyslím jen OS Symbian.e/quote]

Jasně, k aplikacím jsem se nevyjádřil.. V OS je mnoho možností.. Také si myslím, že "Jednou OS, vždy OS.."
sir_joseph
Junior

Odeslat příspěvekod aznoH 12. 7. 2006 14:39

Uvažuji, že bych si koupil N73, ale pouze, pokud prodám N70 za slušnou cenu, nechci zase moc doplácet. Jinak počkám na recenzi a pak se uvidí... :hm
Hlavně se mi zamlouvá displej a 3,15MPx foťák s aut. zaostřováním. Jinak vzhled měla lepši Nokia N70.
Sagem MC920~Nokia 3330~Nokia 7110~Nokia 7650~Nokia 6630~Nokia N70~Nokia N95~Neonode N2~Nokia N95 8GB~Apple iPhone 3G 8GB~Nokia Lumia 820~Nokia Lumia 930~Apple iPhone 7 32GB

VIP člen diskusního fóra MobilMania.cz
aznoH
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sabre 19. 7. 2006 11:07

Jak velkou kartu zvládne 1 nebo 2 GB?
Kdy bude recenze? Doufám že brzo :)
HTC ONE X
Sabre
Junior

Odeslat příspěvekod dominikv 19. 7. 2006 11:41

kdyz si tu N73 porad prohlizim, zacina se mi libit :)... nejvic se mi zamlouva ten fotak... display jak jsem psal je sice az moc velkej, ale kvalitni... asi az slevni tak do ni pudu :)
dominikv
Junior

Odeslat příspěvekod frouzman 19. 7. 2006 14:08

Sabre píše:Jak velkou kartu zvládne 1 nebo 2 GB?
Kdy bude recenze? Doufám že brzo :)-/quote]
jedno giga určitě to píše sám výrobce,ty dvě giga nevím,ale snad by mohl také.
''I believe in myself'' Intel Celeron D350 3.20GHz,Motherboard Asus P4S800D-X,HDD 2x80GB,1GB ram,NVIDIA GeForce NX6200Ax with AGP8X 256MB,C-Media PCI Audio Device
frouzman
Junior

Odeslat příspěvekod jetel 19. 7. 2006 14:33

Sabre píše:Jak velkou kartu zvládne 1 nebo 2 GB?
Kdy bude recenze? Doufám že brzo :)-/quote]

zvlada v poho i 2 gigoše 8)
didaktik gama + videoterminál meteor
jetel
Junior

Odeslat příspěvekod Sabre 19. 7. 2006 18:22

Právě ty 2 GB by mohli někoho zajímat.
Nevíte náhodou odpověď kdy vyjde recenze a kdy bude u operátorů?
HTC ONE X
Sabre
Junior

Odeslat příspěvekod dominikv 19. 7. 2006 22:14

myslim, ze an recenzi si jeste pockame... v redakci ten tydlifoun asi jeste nemaji, ne... ???
dominikv
Junior

Odeslat příspěvekod Hesperus 19. 7. 2006 22:32

N73 je super mobil(nevidim na nem zadny chyby),ale myslim si,ze kdo ma N70 tak se mu vyplati prechod na N73-ma lepsi klavesnici(na N70 je hrozna)lepsi display i fotak.Jen,co budu mit prachy hned do ni jdu... :-)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Sennheiser Momentum 4
Fiio K9 Pro ESS, Sennheiser HD595, Focal Elear
Ryzen 9 5900X, RX 6700 XT, 32GB RAM, Samsung 980 M.2 1TB, MSI Tomahawk B550, Fractal Design Ion+ Platinum 660W,
Hesperus
Junior

Odeslat příspěvekod frouzman 19. 7. 2006 23:15

Tak jediný server Cybex.cz měl psanou expedici telefonu a lidé co si ho tam objednali tak měli napsáno datum doručení 19.7.2006.Ted ale obdrželi další mail v kterém jim bylo zděleno,že z důvodu špatné komunikace s dodavatelem je reálný termín někdy koncem měsíce.Škoda stále se to protahuje. :(
frouzman
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 22. 7. 2006 19:14

Byl jsem z tohoto telefonu hodně nadšen. Má domněnka, že se jedná o jednodušší model N93, nebo také o model pro manažery bez složité konstrukce, byl mylný. Při podrobném srovnání na stránkách Nokia (UK) zjišťuji, že se jedná jen o další nálet na blbé. Nevím proč, ale měl jsem vzato, že nahrává video ve formátu VGA. Výrobce to taky skutečně uvádí. jenže dodatek, že to umí jen přední kamera. Rozlišení videa hlavní kamery s OPTIKOU CZ je CIF (tuším 288x352). Další podrobné zkoumání ukazuje, že se nejedná o tutéž optiku, jakou má N93 (bez O.Zoomu), nýbrž o optiku totožnou s N80. (proč tedy označení Carl Zeiss?) Navíc jsme ochuzeni o Wi-Fi. Někdo nepotřebuje, někdo by uvítal. Oproti N80 nižší rozlišení displeje, takže model N73 vidím jen v přebalený model telefonu N80, jež nemá wi-fi a májinou konstrukci. Na něco jsem zapomněl?
Tady nic není. Výš koukej. :-)
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavelos 22. 7. 2006 19:42

Také si myslím, že oproti N80 vcelku nic nového nepřináší. Vyměnil akorát lepší foťák za wi-fi. Displej je podle mě lepší QVGA než ten na N80, protože o to je telefon rychlejší. Navíc 240x320 je při velikosti displeje mobilu plně dostačující.
Oproti N70 tedy jen lepší displej a lepší foťák. Jestli je vyšší verze Symbianu velkou výhodou zatím těžko soudit... Vzhledem k ceně absence wi-fi zamrzí. Čtrnáct a půl tisíce je dost.
Pavelos
Junior

Odeslat příspěvekod neCZy 23. 7. 2006 11:27

jenom se trošku bojím, aby u nkěterých aplikací nebyly kvůli nezvyklýmu rozlišení problémy s kompatibilitou, hlavně teda se zobrazením, programy na starší verze Symbianu byly na 176*208 a na ty nový 352*416 :hm ...ale tak snad ne, jinak telefon je to nádhernej a cena podle mě výborná :tleskani škoda jen toho Wi-Fi :cry:
Sme' jenom takoví nosiči vody...(Ivan Horník)
neCZy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka