Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
...také si myslím,že se z N70ky nevyplatí přejít na N73ku,ale myslím,že v OS Symbian je mnohem více než jen že zpomaluje chod mob.tel.(dennodení zkušenost)Můj názor je že jestli si někdy koupíš tel. s OS tak už mebudeš chtít "hloupí" mobil a nemyslím jen OS Symbian.sir_joseph píše:Řekl bych to takto, přechod z N70 na N73 se nevyplatí.. Ale když někoho hodně štve špatná kvalita displeje a horší fotoaparát, tak budiž.. A když bych to měl říct za sebe? Kdybych měl N70, tak bych do N73 rozhodně nešel..Navíc, mě se symbian moc nelíbí - jedině zpomaluje mobil..
Ale všechno je na vás..
i/quote]
frouzman píše:sir_joseph píše:Řekl bych to takto, přechod z N70 na N73 se nevyplatí.. Ale když někoho hodně štve špatná kvalita displeje a horší fotoaparát, tak budiž.. A když bych to měl říct za sebe? Kdybych měl N70, tak bych do N73 rozhodně nešel..Navíc, mě se symbian moc nelíbí - jedině zpomaluje mobil..
Ale všechno je na vás..
i/quote]...také si myslím,že se z N70ky nevyplatí přejít na N73ku,ale myslím,že v OS Symbian je mnohem více než jen že zpomaluje chod mob.tel.(dennodení zkušenost)Můj názor je že jestli si někdy koupíš tel. s OS tak už mebudeš chtít "hloupí" mobil a nemyslím jen OS Symbian.e/quote]
jedno giga určitě to píše sám výrobce,ty dvě giga nevím,ale snad by mohl také.Sabre píše:Jak velkou kartu zvládne 1 nebo 2 GB?
Kdy bude recenze? Doufám že brzo-/quote]
Sabre píše:Jak velkou kartu zvládne 1 nebo 2 GB?
Kdy bude recenze? Doufám že brzo-/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků