N73 v nabídce obchodů

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod koblih.jr 23. 7. 2006 16:57

Čerpám z mauálu N73. Jak to tedy je? Video je v rozlišení CIF nebo VGA????
Obrázek
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod frouzman 23. 7. 2006 17:28

''I believe in myself'' Intel Celeron D350 3.20GHz,Motherboard Asus P4S800D-X,HDD 2x80GB,1GB ram,NVIDIA GeForce NX6200Ax with AGP8X 256MB,C-Media PCI Audio Device
frouzman
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_one 23. 7. 2006 18:01

jj,ta N73 vypadá fakt dobře( jak po stránce funkční, tak vzhledové), jelikož chci taky udělat výměnu svého mobilního parku, tak by se mi recenze šikla,ale ještě si radši počkám a srovnám s konkurenty
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod Pavelos 23. 7. 2006 19:00

neCZy píše:jenom se trošku bojím, aby u nkěterých aplikací nebyly kvůli nezvyklýmu rozlišení problémy s kompatibilitou, hlavně teda se zobrazením, programy na starší verze Symbianu byly na 176*208 a na ty nový 352*416 :hm ...ale tak snad ne, jinak telefon je to nádhernej a cena podle mě výborná :tleskani škoda jen toho Wi-Fi :cry:s/quote]

Pokud vím, tak to má být jedna z výhod nového Symbianu, že dokáže aplikace přizpůsobovat na velikost displeje. Tzn., že by se už nemělo stávat, že bude např. java hra v malém čtverečku v rohu...
Pavelos
Junior

Odeslat příspěvekod stedy 23. 7. 2006 19:11

Na co v mobilu WIFI? Snad jenom na internet, ale to je asi lepší datový paušál.
stedy
Junior

Odeslat příspěvekod Pavelos 23. 7. 2006 19:16

stedy píše:Na co v mobilu WIFI? Snad jenom na internet, ale to je asi lepší datový paušál.
Pavelos
Junior

Odeslat příspěvekod dominikv 23. 7. 2006 19:22

ja osobne si,ze wi-fi v mobilu je prijemna zalezitost... teda nemuzu to posoudit, pac jsem ho nikdy mobil swi-fi nemel... a porad mi ani presne neni jasny ten princip, ale podle veci co jsem o tom cet.... nic mene N73 se mi jevi jako velice peknej telefon s dobryma funkcema
Naposledy upravil dominikv dne 23. 7. 2006 19:22, celkově upraveno 1
dominikv
Junior

Odeslat příspěvekod stedy 23. 7. 2006 19:22

To jo, ale kdo to myslí s internetem v mobilu vážně, tak musí stále hledat signál WIFI, což může být dost obtěžující.
stedy
Junior

Odeslat příspěvekod neCZy 23. 7. 2006 20:45

stedy píše:To jo, ale kdo to myslí s internetem v mobilu vážně, tak musí stále hledat signál WIFI, což může být dost obtěžující.o/quote]

Jasně, ale míst s Wi-Fi pokrytím neustále přibývá - VŠ, Mc Donald's, některý městský části v Praze atd., spousta lidí má lokální routery, takže minimálně jako doplněk klasických dat přes UMTS / EDGE / GPRS, který cenu telefonu nijak rapidně nezvýší, to vůbec není špatný...prostě je to příjemná věc navíc, která bude v budoucnu s předpokládaným šířením Wi-Fi nabírat na důležitosti a v telefonu za víc než 14 000, který by měl nějakou dobu diktovat technické trendy, bych ji očekával...
Sme' jenom takoví nosiči vody...(Ivan Horník)
neCZy
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 24. 7. 2006 09:14

dneska jsem nanMM četl v ceníku, že N73 už má cenu...

Vždyť se ještě neprodává, nebo se mýlím? :-O
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod dominikv 24. 7. 2006 10:01

Vzdyt nedavno uvadeli cen vetsiny novych mobilu (i K800i, N73,...)... ale to neznamena,ze se musi uz prodavat,ne?... ;)
dominikv
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 24. 7. 2006 11:43

oki, v poho... ;)

ale vypadá to nadějně :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Apophis.k 26. 7. 2006 15:12

Já to vidím takhle.... byl tady názor, že pokud máte mobil s OS, už nikdy jiný chtít nebudete, bohužel to není tak úplně pravda, já sem toho důkazem. Kdysi dávno sem měl Motorolu MPx200 a taky sem přešel na SE K750i... A teď k tý nokii... Když sem viděl parametry a četl recenzi K800i, tak sem si říkal, že ten bude můj a hotovo, pak přišla N73 a trochu váhám... Výhodu N73 vidím v tom, že má opravdu obrovskej display, povedenej design(cž je asi poprvý u nokie, teda podle mě) a hlavně má OS Simbian... Co se týče toho diskutovaného videa, tak mi to ani moc nevadí, že nemá VGA, i tak je to poroti 176X144 co umí K800i pokrok... absence WiFi mě mrzí, protože bych jí stoprocentně využil... Otázkou je Foťák... protože sem typ člověka, ktyrej si na telefonu nevšímá desighnu nebo jinejch hovadin, ale zajímá mě výbava a to hlavně ta multimediální a do tý bezesporu patří foťák... K800i má perfektní foťák a sem docela zvědavej, jak na tom bude N73, pokud nebude dělat fotky aspoň podobný kvality jako K800i, tak má nokia smůlu a zvítězí u mě zase SE.... Je to asi opravdu první nokia, do který bych byl ochotnej nacpat 15k a používat jí..
Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dominikv 26. 7. 2006 21:14

tak nejak se v Tobe vidim ;)... jako ze mam stejny pozadavky a stejnej nazor 8) :)

//De Fune: odstraněna citace. Předchozí příspěvky se necitují.
dominikv
Junior

Předchozí stránka