Nokia 6131 - customizace Vodafone live

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ondra-banov 14. 7. 2006 22:34

Prosím majtele telefonu nokia 6131 od vodafonu, aby mi rekli jak je mobil pozměnšn, kde je tlačítko vodafone live ..... Jeste by me zajímalo s jakým fw vám ho dodaly jestli stím starým nebo novým ..
Všem díky za ochotu
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 14. 7. 2006 22:56

Nejsem sice majitelem tohoto "vecka" ale pozmeneny jsou ikony(ma osklivy VF) a v pohotovostnim rezimu mas nadefinovany pravy tlacitko na VF-Live!...jen nevim zda se to da nastavit jinak.
U necustomiz. verze to jde tady netusim.Jinak barevny temata njsou totozny a ikon se zbavis jen prehranim FW=ztrata zaruky.
Doporucuji ti abys si radsi koupil telefon pro volny trh nebo u Eurotelu,kterej do prostredi nijak zvlast nezasahl!
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra-banov 14. 7. 2006 23:35

ajajaj je si ho kupuji od vodafone protoze ho donastanu vlastně jakoby zadara ... S tím themem si myslím že by se dal změnit ... Prostě vytýhnout ten starý z původního mobilu a nahrát ho do nového, jak jsem to udělal u 6230i .... dali se tam změnit i ikonky..
Kdyz pujdu do servisu od nokie a dám si přehrát fw tak mi padne zaruka od vodafonu ??? To je pitomost ne ?
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 14. 7. 2006 23:42

Ja jen vim,ze at nahrajes jakykoliv tema,IKONY zustanou....zmeni se nabidky,ale ikony ne!
Jo a stary tema,z telefonu nijak nedostanes...FW to nedovoli.
Prehranim FW ztratis zaruku jen v pripade ze ti tam nahrajou NECUSTOMIZOVANY
Kdyz si nechas nahrat Oficialni od VF autor. servisem,o zaruku neprijdes.
Mas moznost v servisu poprosit aby ti puvodni nekam zalohovali a v pripade potizi(HW treba vyp. signalu sum atd) nahrali zpet.
Jestli chces neupravenej foun,mas jedinou moznost :Volny prodej.
Naposledy upravil Martin-N66 dne 14. 7. 2006 23:50, celkově upraveno 1
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra-banov 14. 7. 2006 23:46

wow a tohle víš na 100% ze predelali vsechny ikonky i tema a udělaly z toho hnus ?
Moc rád bych videl jak to vypadá po upravě .... Nenašel jsi nekde fotky já jsem hledal na google ale od vodafone jsem tam nic nenasel žádný obrázek
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 14. 7. 2006 23:54

No ja si tu 6131-ku na prodejne VF zkousel...a ikony jsou upraveny.
Nejsou nejhorsi(lepsi nez ten sjrajt co daval ANGL VF pred rokem do vsech telefonu) ale nokiacky ala Symbian jsou daleko hezci.
Zkus ji bud u ET kde nejsou upraveny,nebo volnej prodej.
Kdyz nechas v servisu nahrat "CISTY FW" pocitej s dalsi investici a v pripade jakychkoliv problemu a naslednou reklamaci u VF,budes muset puvodni VF nechat nahrat zpet.
Zkus si telefon na prodejne.....ty ikony zas nejsou tak zly.
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra-banov 15. 7. 2006 00:00

:( tak to me teda pekne ***** ..... Jsem zazranej do tech ikonek od nokie ... ALe problém je v tom ze já uz to vul objednal ale nemají ho na sklade ze bych to skusil zrusit a dat si jak říkáš 6233

jo a nevypadá to menu nahodou takhle ??
Obrázek
Obrázky z mobil.cz
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 15. 7. 2006 00:11

To je jeste stara verze prostredi od VF...novejsi vypadaj takhle a jsou o dost lepsi :wink:

Obrázek

A puvodni prostredi v nokiich 6233 a 6131

Obrázek
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra-banov 15. 7. 2006 00:57

odpor ale jak jsem si tak čítal tak ikonky změnit jdou ale nikdo prej nemuze najit originální ikonky od nokie aby je mohly dát do toho theme....
Takze se nekde pokusim pohledat neaky ikonky a dam vedet
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 15. 7. 2006 01:15

No...zkus tam nahrat,jedno z tehle dvou tema,ale nevim jestli to pomuze.V programu NokiaTheme Studio-S40,jsem moznost zmeny ikon,nenasel.Dej vedet co to udelalo.

tady mas odkaz na archiv.

http://www.mega-file.net/file.php?file= ... e053556095
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra-banov 15. 7. 2006 11:30

díval jsem se na ty temata jsem to prepsal na rar a zádný ikonky v tom tematu ne meneni nejsou ....
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 15. 7. 2006 11:31

Jo taky jsem to tak zkusi,asi budou opravdu NATVRDO ve FW.
Zajimavy ale je,ze dnes jsem si stahnul dve temata,na motivy WIN Vista a tam jsou ikony jiny....nechces je zkusit? Kdyz tak UPLOADnu...
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra-banov 15. 7. 2006 11:42

Já jsem to pochopil takto nekteré témata nají uoravené ikonky nekteré nemají vcera jsem si stáhnul jeste jedno tema a tam byly i ty ikonky ale trošku upravené nokiacké take dozlatova to tema vypada dobře jen kdyz najedes na tu ikonky je tam animace ze se ti ta inkonka přiblíží ....
Kdyby se dalo pár chtrých hlav dohromady tak já bych ty zbylé nokiácké ikonky udělal a klidně bychmo mohli udělat své theme s kompletně předělanýmy ikonky myslím i ve správa preste celý phone......
Neni problém pro me udělat ikonky ale poskládat je do phonu jak mají být
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod ondra-banov 15. 7. 2006 11:56

Obrázek
Staci ikonku po ikonce urezat dát tam průhledné pozadí pohrát si z velikostí a pak je poskladat do phone
Obrázek
je to opravdu lehke to dostat z tohodle obrázku v perfekt kvalite
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod djradek 15. 7. 2006 12:02

Zdravim... zatim na telefon teprve cekam az ho bude konecne mit VF na sklade... uz sem si postahoval i nejake temata. Vetsina z nich ma i svoje vlastni ikonky, takze si myslim ze s tema hnusnyma VF ikonkama si hlavu lamat nemusime,ne?
djradek
Kolemjdoucí

Další stránka