Nokia N73 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod scorpi 13. 12. 2006 07:20

Fiiiik píše:Muzu se zeptat jestli nekdo ma nebo mel problem s joiem?Chci si ji koupit ale ten joi me odrazuje :(

Pravděpodobně myslíš joystick..Ano existuje várka z výroby,na které joystick nedrží a brzy upadne(řeší se to servisem a nebo vteřiňákem :-D)Osobně mám kus,na kterém joy drží jak židovská víra a dokonce jsem ho zkoušel odtrhnout pinzetou.NEJDE ! :-D

Pokud myslíš ovládání,tak to jde zprvu ztuha,ale po nějakém čase chodí bez problémů.Ale na hraní her to opravdu není :pozor2
Na každó sviňu se vaři voda :-)
scorpi
Junior

Odeslat příspěvekod esceaen 13. 12. 2006 11:33

to juraji: ta reakce nebyla na ten tvuj dotaz, to je v poho, kdyz neco nevis, tak se zeptej (me by to taky docela zajimalo, protoze to fakt vyhledava podle jmena (i kdzy mas ve fonu Prijmeni Jmeno), ale na toho co reagoval ne tvuj dotaz, protoze akorat tak delal machra, misto toho aby poradil.
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Odeslat příspěvekod Fiiiik 13. 12. 2006 18:15

Dobre snad budu mit stesti dik za odpoved :?
Fiiiik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr111 13. 12. 2006 20:37

chtel bych se zeptat, zda existuje nejaká aplikace do tohoto telefonu, abych mohl nahrávat hovor více než jednu minutu. dík za odpoved
Petr111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esceaen 14. 12. 2006 10:47

omlouvám se, jestli už tu ten dotaz byl, ale pročítat 30 stránek je docela dost. takže, dá se a kdyžtak kde změnit velikost písma ve zprávách? se symbianem začínám, takže dekuju za pochopení
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Odeslat příspěvekod jl 14. 12. 2006 18:03

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat. Do N73 jdou dát obrázky volajicího, chtěl by to použít s programem Full screan Caller. A chtěl jsem se zeptat jaké dát rozlišéní (buď v bodech či mm a dpi), aby byl obrázek co nejlepší. A zase ne zbytečně moc, aby to jen blokovalo paměť. A také jsem se chtěl zeptat, kde jsou nějaké 3D zvuky. Vlastně v tomhle nemám moc jasno o co se jedná a jak to vypadá, tedy jde slyšet :-)Děkuji.
jl
Junior

Odeslat příspěvekod Cyborg 14. 12. 2006 21:40

De Funes píše:To Cyborg:
Když to provedete s poslední verzí Nokia PC Suite a následujícím způsobem, budete to mít bez problémů. oi]Způsobů "přetažení" telefonního seznamu mezi modely je více (vč. různých backupů), tento je jednoduchý a bez komplikací. /i]

(Svůj příspěvek kopíruji z jiné diskuze v nezměněné podobě):
plist]Co se týče kontaktů, jako nejspolehlivější způsob vidím tento:
Nokia PC Suite, ikona ,b]Kontakty[/b], po načtení všech kontaktů tyto označit (
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Junior

Odeslat příspěvekod Dedomil 14. 12. 2006 23:04

Do **** :x som úplný looser :(
Foto je robené Samsungom SGH-D820 tak omluvte kvalitu :)

Obrázek

Zatiaľ zistená cena telefonicky z oficiálneho Nokia strediska je
do 2500,- Sk
Zajtra idem tam osobne a uvediem presnú cenu ;)
Dedomil
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 15. 12. 2006 16:26

To Dedomil:
To ti teda nezávidím. Jak se to stalo?
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Agent 15. 12. 2006 16:28

jl píše:Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat. Do N73 jdou dát obrázky volajicího, chtěl by to použít s programem Full screan Caller. A chtěl jsem se zeptat jaké dát rozlišéní (buď v bodech či mm a dpi), aby byl obrázek co nejlepší. A zase ne zbytečně moc, aby to jen blokovalo paměť. A také jsem se chtěl zeptat, kde jsou nějaké 3D zvuky. Vlastně v tomhle nemám moc jasno o co se jedná a jak to vypadá, tedy jde slyšet :-)Děkuji.e/quote]

Co se týče těch 3D zvuků, tak ty efekty fakt moc slyšet nejsou. Je to vlastně taková aplikace, která využívá 3 repráčky. Ale za dobu, co jsem N73 používal jsem si to nějak neoblíbil.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dedomil 15. 12. 2006 16:32

Spadol mi policky v skrinke. Je to asi vo vyske brady tá polička a ešte ktomu sa skĺzol po oblečení. Ani som ho nepočul nejako buchnúť o zem. Len ked som ho zodvihol som videl hen to a už som vedel že som vo velkej ****.
Dedomil
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_one 15. 12. 2006 18:59

Zadr lidi,tak ode dneska jsem take stastnam majitelem N73:)
Ale mam jeden dotaz,vim ze novejsi pc suite nejdou na win 98,je tomu tak u N73 nebo to jde nejak obejit.Myslim z hlediska toho jestli komp telefon vubec najde a pripoji atd.Přešel jsem z 6600 a u ty to jeste slo.Hlavne me tu nekamenujte kvuli mym Win,ale zkuste mi odpovedet.Novej comp bude to tiz az 24...
Diky

Ačkoli jsem to jeste nikdy neudelal, takjsem otevrel prirucku a ejhle je tam napsana konfigurace kompu a verze Win.Tak uz to vim,ale kdyby stejne nekdo vedel,ozvete se:)
Čekam tedy na 24...

//De Funes: přísěvky spojeny.
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod k.a.l.i.m.e.r.o 15. 12. 2006 20:06

mam si koupit tento mobil ci pockat mam k750i?nevite co se chysta?nejaka novinka
k.a.l.i.m.e.r.o
Junior

Odeslat příspěvekod Domca 16. 12. 2006 12:24

Nevaz se, odvaz se
Necekej,kup si ho
Domca
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka