takze ja uz par mesicu mam N73,samozrejme ze zijem v ENG resp. UK a som velmi spokojny,ale cital som v ENG recenzie, K800i ma lepsi fotak ale moja nokia ma lepsi organizator,kontakty a pouzivam 2GB miniSD takze pohodka. O miesto neni problem,mam zaplnene 1,9GB aj to len preto,ze tam mam albumy mp3 ako napr Akon, Cassie atd v 192kbps a playlisty cita musicplayer pohode,navyse nevim ako,ale kupil som si v eng od vodafone dake klipy,tak su chranene,ze normalne ich nedate do jineho mobilu, kazdy klip ma ve svym subore IMEI kod mobilu na ktory je urceny,skusal som oxranu obist ale nemam na to program vhodny,takze cracker zo mna nebude. Sorry za jazyk,ale po cesky neviem moc dobre tak slovencine hadam porozumiete,ale pockajte, na jar v marci sa v ENG chyste Nokia N95 s 5MPx fotakom a WiFi a to uz naozaj nebude dovod kupovat lepsi mobil,pozrite si
http://www.mycarphonewarehouse.co.uk a tam zajdite na sekciu Insider (magazin co tu chodi zadarmo) potom kliknite na coming soon a vychutnajte si N95 aj dizajnom,nadherny slider a este krajsie funkcie. Ale N73 je urcite dobra kupa,mam tam instalovany office reader aj adobe pdf reader a dokumenty ako wordacke,excel,powerpoint atd, pdf nerobia problem precitat, navyse genialny web browser to ma.