Nokia N73 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rosťa B. 24. 1. 2007 23:40

Stáhnul jsem si do N73 aplikaci METRO (jízdní řády). Do PC jsem si od výrobce stáhnul jízdní řád Ostravy - soubor.pdb. Nevím však jak to dostat do mobilu. Poradíte mi prosím někdo ?
RUN FOR YOUR LIFE !
Rosťa B.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod logeno 24. 1. 2007 23:48

poradte prosim,pres bt jsem si poslal muziku,zpravu jsem otevrel,ulozil do (na kartu nokia 128mb) galerie.muj problem - kdyz tuto muziku chci priradit jako vyzvaneci ton k urcitemu cislu,nenajdu ji v nabidce dokud ji nezkopiruji nebo neprevedu do pameti telefonu,kterou mam bohuzel temer zaplnenou.z karty v teto nabidce mobil proste necte:-(
pokud tu muziku chci jen prehrat,otevruji ji v galerii a v poho hraje.
jak,kde nastavit cteni i v karte?
logeno
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 25. 1. 2007 00:20

To logeno:
Zkopírujte vyzváněcí tón do adresáře Sounds\Digital na paměťové kartě. Myslím, že to by mělo být ono.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod logeno 25. 1. 2007 01:28

De Funes jj, je to ono,dekuji
logeno
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_one 25. 1. 2007 14:53

zdravim, ma problem uz nejakou dobu se snazim si nastavit datove profily, ale at sem si je poslal odkud koli,tak mi nejde profil na pripojeni k netu.potrebuju ho zejmena kvuli icq atd.
mam tarif od vodafone.dik za pomoc
Johny_one
Junior

Odeslat příspěvekod Juraji 25. 1. 2007 16:18

Ked dam menu - aplikacie - pomocnik- volby - hladat podla slova - zobrazit na mape, tak sa mi tam o tom nieco napise. Co je to za funkcia? Kde sa to da najst?

Da sa stiahnut na N73 SKYPE? Ak hej tak ako? Dik.

//De Funes: odstraněna citace. Pro odpověď na poslední příspěvek použijte prosím tlačítko Obrázek
Siemens C35i -> Nokia 8310i -> Sagem My-x7 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia 6230i -> Nokia N73 -> Nokia 5500
Juraji
Junior

Odeslat příspěvekod Rosťa B. 25. 1. 2007 18:26

Stáhnul jsem si do N73 aplikaci METRO (jízdní řády). Do PC jsem si od výrobce stáhnul jízdní řád Ostravy - soubor.pdb. Nevím však jak to dostat do mobilu. Poradíte mi prosím někdo ?
RUN FOR YOUR LIFE !
Rosťa B.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod boy ms 25. 1. 2007 22:10

Chtěl bych se zeptat (omlouvám se, jestli to zde již bylo), ale také máte v dolní části displeje vidět nepatrně tři tmavší místa (stíny podsvětlovacích lediod, je to vidět jen pod určitým úhlem)....?
Nokia N73 + Kingstone 1GB
boy ms
Junior

Odeslat příspěvekod STaTOM 25. 1. 2007 22:39

Rosťa B. já mám Metro na paměťovce a český město mám vložený tady E:/Nokia/Metro/

boy ms : ano, ale neřešim to....jsou jiný věci v čem by ten telefon mohl být lepší
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 864864 25. 1. 2007 23:47

Dnes som dostal objednanu N73 z Orange,po dvoch tyzdnoch ,ale predsa :D
864864
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod boy ms 26. 1. 2007 16:54

Má někdo z vás zkušenosti s kartou miniSD Kingston 2gb? Funguje v N73 bez problémů? Na Cybexu ji mají ve slevě dokonce jen za 662,- Kč!

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... KIM-771109
Nokia N73 + Kingstone 1GB
boy ms
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 26. 1. 2007 18:43

S Kingstonom problémy nie sú, kľudne do toho. ;)
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod maco8 26. 1. 2007 21:29

ako sa da vymenit kryt na tejto nokii nasiel som aj video ale nejde mi ho prehrat.dajte nejaky link dikes
Cogito ergo sum
maco8
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod logeno 27. 1. 2007 11:36

boy ms: mobilarena je ma za 609,- , ale koukam,ze ji momentalne nemaji skladem:-(
http://www.mobilarena.cz/?cz_produkt_de ... lType=nove
logeno
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka