Nokia N73 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Peťula 22. 3. 2007 18:14

M. píše:Mrkni na Smetiste, Vratu tam fotky jeho N73ME dal.

Díky za tip.Tak už ji dnes objednám.Akorát nevíte,jak je na tom s otisky prstů tahle ME? :hm
Peťula
Junior

Odeslat příspěvekod ukro 22. 3. 2007 18:39

nazdarek vsem. kdyz koupim N73 od O2 a budu tam chtit dat t-mobile pujde to nebo to musim nechat odblokovat kolik to popripade stoji?! predem diky za odpoved
ukro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Frki 22. 3. 2007 18:42

ukro: Nemusis odblokovat,je odblokovany :wink:
...:::BlackBerry forever:::...
Frki
Junior

Odeslat příspěvekod M. 22. 3. 2007 19:03

[quote="Peťula";Díky za tip.Tak už ji dnes objednám.Akorát nevíte,jak je na tom s otisky prstů tahle ME? :hmh/quote]A proc nenapises SZ Vratuovi, kdyz ji ma (jako jedinej) :idea:
M.
Expert

Odeslat příspěvekod ukro 22. 3. 2007 19:41

Frki píše:ukro: Nemusis odblokovat,je odblokovany :wink:
dekuji za odpoved
ukro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 22. 3. 2007 20:21

1lulo1 píše:Caute nevie niekto ako ked mi posiela niekto obrazok alebo videoklip cez bluetooth to ulozit rovno na kartu?? a nie ako smsku?

Tohle nelze nijak nastavit, vždycky se to uloží do přijatých zpráv. (dá se ale nastavit, jestli se mají zprávy ukládat do přístroje, nebo na kartu)
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M4nD4 24. 3. 2007 00:00

M4nD4 píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat když zapojím do N73 jiná sluchátka(např.(b]HS-20[/b]) než standartně dodávaná, zda nepřijdu o radio. Už jsem toho prečetl mnouho a mám z toho v hlavě zmatek, někde jsem četl že kvuli té redukci ztratím funkci radio. Asi nejspíše kvuli tomu, že standartní sluchátka fungují jako anténa. Co je na tom pravdy? :? :?:t/quote]

Tak nevíte nikdo jak je to s tema sluchátkama? :oboze
M4nD4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 24. 3. 2007 00:33

Je to zajimavy, ale tyhle sluchatka podle Nokie nejsou pry kompatibilni...

Jinak takova 6230 hraje radiem i pouze pri pripojene redukci AD-15.

EDIT: Tak podle evropske verze Nokie jsou sluchatka kompatibilni s N73 ME.

Takze by to melo fungovat.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Petruszka 24. 3. 2007 11:38

Ahoj všem, tak už jsem také majitelkou tohoto super telefonu, ale mám jeden problém. Absolutně mi nejde nastavit email pro poskytovatele Email.cz. Zkoušela jsem konfigurační sms od TM i z Nokie a stále to nefunguje. Ostatní emaily mám u Seznamu a tam je vše ok. Neví někdo, co s tím, prosím? Předem díky.
Fiat Bravo, 150 T-Jet Sport, Blue maserati
Nokia 5800 XpressMusic Black
Sony Vaio VGN-CS11Z/R
Sony Alpha A350
I´m TOMBY´s wife:-)
Petruszka
Junior

Odeslat příspěvekod lukek 24. 3. 2007 17:44

M4nD4 píše:
M4nD4 píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat když zapojím do N73 jiná sluchátka(např.(b]HS-20[/b]) než standartně dodávaná, zda nepřijdu o radio. Už jsem toho prečetl mnouho a mám z toho v hlavě zmatek, někde jsem četl že kvuli té redukci ztratím funkci radio. Asi nejspíše kvuli tomu, že standartní sluchátka fungují jako anténa. Co je na tom pravdy? :? :?:t/quote]
Tak nevíte nikdo jak je to s tema sluchátkama? :oboze-/quote]

Ja vim jen to, ze ty sluchatka skutecne slouzi take jako antena.. pokud tam das neco jineho, co tohle nebude podporovat, tak ti radio jit nemuze..
lukek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jremy 24. 3. 2007 23:04

Prosim vas vsechny,kteri mate N73 o radu.Chci si tento tel.koupit,ale denne pouzivam zaznamnik,vim ze je asi omezeny na 1minutu,to mi nevadi,ale jde pocas hovoru aktivovat zaznamnik zmacknutim jedine klavesy,jako treba u S40?
jremy
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 25. 3. 2007 06:33

Na to je treba Best CallRecorder v1.0 ten zaznamena vsechny hovory automaticky. :mrgreen:
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod jremy 25. 3. 2007 09:41

Dekuji za radu,takze jsem asi pochopil spravne,ze telefon tuto funkci nema,pokud dohraju best call rec.,tak se zase nahrava vse.Je to skoda,to bych pak kazdy vecer dve hodiny mazal nahravky.
jremy
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 25. 3. 2007 11:42

On ji tu funkci ma ale toto je jednodusi nahrava to automaticky hovor a nemusis nic mackat. :lol: A proc bys cely vecer mazal staci v tom programu dat oznacit vse a pak smazat. :mrgreen:
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod jremy 25. 3. 2007 22:50

U me 6233 kliknu na sipku vlevo a nahravam,co potrebuju,pokud s nekym volam,nez mi rekne tel.,nebo adresu,tak to nekdy trva,ja si pak k nahravce dam jen jmeno,pokud se to nahrava automaticky,tak je mi 90 procent nahravky k nicemu a pak v ni musim hledat,co potrebuju a nekam to napsat,pokud vam takhle zavola denne treba 20 lidi,tak mate cely vecer co delat,proto mi auto nahr.pride jako slaba naplast,ale deglaser napsal,ze tel.tuto funkci ma,muze mi prosim vas nekdo napsat,jestli to teda jde,priradit zaznamnik jedine klavese tak,aby jednim kliknutim pocas hovoru fungoval?Omlovam se,ze to tady porad resim,ale pro me je to nejdulezitejsi funkce telefonu.Predem dekuji.
jremy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka