Nokia N73 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TomikX 17. 6. 2007 16:02

Jasne a diky.Prosim kdyz uz N73 mas,jakym zpusobem zmenim nazev operatora? Mam tuseni ze je na to program ktery si s tim poradi..Ja mam 4-roky starou SIMku od Eurotelu a nezobrazuje se mi nazev O2...poradis? :hm

Takze jsem aktualizoval FW na nejnovejsi verzi a zrychleni je skutecne znat....celkove v menu,galerii i spousteni fotoaparatu.
Taky mate po startu telefonu pri podrzeni tlacitka "Vstup do Menu" ktere vyvola spustene aplikace ikonu "HudebniPrehravac"??
Zajimave je ze nejde beznym zpusobem(tl. C) vubec ukoncit....delalo to i u stareho FW.

EDIT:

Nevite kde sehnat hry ze slozky v menu?
Po upgradu FW(Predtim jsem delal jeste format pameti...) mi vsechny zmizely...alespon ten SNAKE.
Na webu nokie to nemohu najit.

EDIT 2:
Slibena fotka me nokie N73 :wink:
Obrázek
Nokia N73 / miniSD Kingstone 512MB
Nejhorší je srážka s BLBCEM !
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod wo106 17. 6. 2007 17:16

Takže s tim logem operátora se to má asi tak. Zajdi si do prodejny O2 nebo brnkni na infolinku a z operátora to určitě vykecáš :lol: .
Dál s tím hudební přehrávačem. Tento FW už to má jako ten z ME. Aby se přehrávač vždy spustil okamžitě....je stále jako otevřená aplikace. Ale neni důvod ho ukončovat ničemu tu nevadí.
A toho hada máš tady: http://europe.nokia.com/A4164022?url=http://nds1.nokia.com/phones/files/software/Nokia_N95_Snakes.sis
iPhone User
wo106
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 17. 6. 2007 17:23

Diky za SNAKE :wink: ...jsem holt blbej ze jsem to na strankach nokie nenasel.S tou SIMkou mas na mysli vymenu vid? (stejne uz je osoupana...jen budu muset znova do banky a nechat zmenit cislo kvuli GSM Banking)
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod wo106 17. 6. 2007 17:28

No né přímo výměnu.....Pošlou ti na telefon zprávu která změní logo. Musíš mít ale místo na SIM (pro zprávy). Tedy nevim jak to vysvětlit. Ale neni to SMSka, ale jakýsi kod.... :lol: Nijak to nepřijímáš.
iPhone User
wo106
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 17. 6. 2007 17:45

Dobra zkusim to...takze normalne zavolat na *88 infolinku O2 a rict o co jde,jo?

Jeste me napada,nevis(nebo nekdo z ostatnich) jak se co nejrychleji dostat na O2-Lince k "zivemu" operatorovi?....zase bych stravil 10min prolezanim jejich nesmyslneho aut. hl. menu

EDIT:

Uz vim jak je to s temi kryty jak jsem psal par prispevku vyse.
Moje N73 je prekrytovana,zadek je HNEDY DeepPlum a predek vc. klavesnice FROSTY WHITE.Samozrejme original nokia.V tehle barevne kombinaci DeepPlum+FrostyWhite se pokud vim nove N73 neprodavaji....jinak vypada fakticky skvele.

Jeste drobnost,nevite nekdo jak mam nastavit/upravit obrazek s rozlisenim 240x320 aby se pri zvoleni jako L"Tapeta" roztahl na celou plochu?
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod wo106 17. 6. 2007 18:08

To s tím operátorem fakt netušim. To překrytování je ted už celkem běžné.....za 800Kč to v servise v pohodě přendají.
Jinak bohužel tapeta se na symbianu nikdy neroztáhe přes celou obrazovku.....musel by jsi jedině vytvořit nový Motiv/Téma
iPhone User
wo106
Junior

Odeslat příspěvekod Peťula 17. 6. 2007 18:15

wo106 píše:Ano verze ME je ta černá.
Změna oproti FW z ME je krom A2DP skoro nulová.v/quote]

ME podporuje A2DP? Takže bych si mohla dokoupit bluetooth sluchátka a bylo by to stereo?
Peťula
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 17. 6. 2007 18:34

wo106 píše:To s tím operátorem fakt netušim. To překrytování je ted už celkem běžné.....za 800Kč to v servise v pohodě přendají.

Jinak bohužel tapeta se na symbianu nikdy neroztáhe přes celou obrazovku.....musel by jsi jedině vytvořit nový Motiv/Téma
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 17. 6. 2007 18:43

ty tam nechceš Eurotel? To nepochopím, já bych tam tedy mít O2 nesnesl, O2 fuj...
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 17. 6. 2007 18:50

TomikX píše:Jak se tak divam po NETu moje N73 bude nejspis prekrytovana.

Zadek telefonu je hnedy jako u verze SILVER a predek bily.....s bilou se snad vyrabi jen verze RED nemam pravdu?

S bílým čelním krytem se vyrábí tři verze: Pink, Red/white a Brown/white (tu u nás prodával T-mobile)
Se stříbrným čelním krytem se prodávají dvě verze: Storm blue a Plum/silver a mimo tyhle se prodává už jen celočerná verze black, tudíž Tvoje Brown/white nemusí být překrytovaná.
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TomikX 17. 6. 2007 18:54

Tak tu Brown/white mam ja a je fakt SUPER!!
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod wo106 17. 6. 2007 19:14

To Peťula: Ne. Asi sis to špatně přečetla. A2DP profil podporuje nový FW pro klasickou N73. Je to FW s označením 4.0723.2.0.1.
iPhone User
wo106
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 17. 6. 2007 19:23

Ta starsi jeste A2DP nema?
Jinak to znamena ze mi melodie bude vyzvanet i do BT-HF je to tak? A kdybych koupil BT-StereoSluchatka slo by to pouzit na prehravanui hudby.(jen ta cena...)
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod wo106 17. 6. 2007 19:51

No asi tak. Jinak starší FW to nepodporoval. Jinak co se týče té barevné kombinace......white/brown nemáš, protože to vypadá jinak. Tvůj případ je jak si sám řekl white/plum.
White/brown(oficialně Mocha Brown)......: http://obchod.nokia.cz/nokia-n73-mocha-brown+dp46177/
iPhone User
wo106
Junior

Odeslat příspěvekod BadBoyJohnny 17. 6. 2007 19:53

Zdravím, nevíte odkud se dá stáhnout aplikace Nokia Wireless Presenter, do mobilu? díky
Nokia N73 MiniSD 1GB-operátor O2
Nokia 7250i (náhradní mobil)
BadBoyJohnny
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka