Nokia N73 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wo106 18. 6. 2007 21:43

Tak alespoň si to vyřešil. Ale teda nenapadá mě proč to v Mp3 takhle přeskakovalo. No nic.
Jo v poho.....jen ať témátko slouží.
iPhone User
wo106
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 18. 6. 2007 22:17

Nevim ze by chybka ve FW (jak to bylo u FW 3.xxx nevim,hned co jsem foun koupil jsem updatoval na 4-ku)Treba musi byt konkretni bitrate...hlavne ze alespon chodi ty AAC
Nokia N73 / miniSD Kingstone 512MB
Nejhorší je srážka s BLBCEM !
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 19. 6. 2007 21:45

jo hosi a nevie mi niekto povedat,ci vyjde new rychlejsi soft aj na N73ME? istotne tam chcem ten rychlejsi - zrychlenie by telefonu velmi bodlo,ale ten product code sa mi neoplati menit ak napr. o 2 tyzdne vyjde new soft aj pre music..
A kde najdem nake info o aktualnom softe pre dane modely? (N73 a N73ME)
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 19. 6. 2007 21:48

Mrkni sem do jejich fora: *****
Uzivatele tam pisi zkusenosti s poslednim FW

Diskuze o novem FW FW V4.0723.2.0.1 pro N73(Pro verz ME stale jeste nevysel...)
Konkretne zde: *****
Naposledy upravil seterwohipikule dne 8. 9. 2008 15:43, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněn odkaz na warez fórum
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod Bassmann 19. 6. 2007 21:49

Tak jsem se teď dočetl, že Nokia už v NSU nenabízí pro N73 fw 4.0723, ale pouze starší 3.0713. Zajímavé.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod Xemiq 19. 6. 2007 22:07

jak? to kde?
zeby bol nejaky chybny? ja sa ho uz neviem dockaaaat :twisted:
I`m not like them,but I can pretend..
Xemiq
Junior

Odeslat příspěvekod Bassmann 19. 6. 2007 22:11

Je to v tom fóru, na které dával odkaz TomikX. poslední dvě stránky tam řeší skoro jen tohle. Jsou tam i odkazy na nějaká další fóra, údajně ten fw byla pouze Beta verze, nicméně to zatím není potvrzené.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 19. 6. 2007 22:22

Bassmann píše:Tak jsem se teď dočetl, že Nokia už v NSU nenabízí pro N73 fw 4.0723, ale pouze starší 3.0713. Zajímavé.a/quote]

Taky mi to prijde divny...ten FW je prefektni zlepsi fotky a zrychli telefon a onio ho daji opryc,jeste ze jsem si ho o vikendu pres NSU stacil nahrat....ted uz mi ho nevezmou :wink:
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod Ardeth 19. 6. 2007 22:54

Tak jsem procital diskuse a on to ma byt puvodne nedokonceny FW ten 4... a proto ho Nokia stahla a nabizi jen ten starsi. Tak uvidime,kdy ho daji definitivne do obehu.
Ale slysel jsem na nej jen chvalu...
reakce v menu okamzita,fotky bez fialoveho nadechu,vernejsi barvy,pouze rychlost fotaku a galerie temer nezmenena.
Naposledy upravil Ardeth dne 20. 6. 2007 02:43, celkově upraveno 1
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wo106 19. 6. 2007 23:26

Nová verze FW pro ME snad vyjde také. A podlě mě bude mít též podporu A2DP.
iPhone User
wo106
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 20. 6. 2007 10:28

Ardeth píše:Ale slysel jsem na nej jen chvalu...
reakce v menu okamzita,fotky bez fialoveho nadechu,vernejsi barvy,pouze rychlost fotaku a galerie temer nezmenena.

Tak to si asi pocul zle.Niekomu sa reakcie nezrychlili,ani nemali kvalitnejsie foto,s fotakom bol nejaky problem so zaostrovanim...takze bolo to ako u koho.To nehovorim o znacnom mnozstve roznych drobnych chybiciek (nespustanie aplikacii po starte,ukladanie hudby z MMS rovno na kartu bez moznosti vyberu,blikanie kurzoru za tel. cislom pri vytacani hovoru a pod.)...ale to je u beta verzii FW bezne :wink:
hanni
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 20. 6. 2007 20:14

A kdy ma vyjit nejaka nova finalni verze??

Jinak jsem na NSU uadal svuj ProductCode 0529780(Nokia N73 z volneho prodeje pro cesky trh) a ukazalo mi to aktualni FW 3.0713.1.0.2

ted mam FW FW V4.0723.2.0.1 znamena to ze po stazeni FW z webu se mi na tu 3xxx telefon DOWNGRADUJE?
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod DOM I. 21. 6. 2007 06:00

Nižší FW do tel. nahrát nejde.

//matho83: odstranena citacia, na odpoved na posledny prispevok pouzivajte Obrázek
DOM I.
Junior

Odeslat příspěvekod o-z-z-z-y 21. 6. 2007 18:21

zdravim.. mam problem a to takovy ktery me stve docela. nekdo mi vola a jednou to zazvoni a pak uz jen blika v pravo nahore sluchatko modro zlute a hovor nemuzu nijak prijmout.. co stim? je to nejaka chyba v nastaveni?
o-z-z-z-y
Junior

Odeslat příspěvekod DOM I. 22. 6. 2007 13:13

S tim jsem se ještě nesetkal, přehraj FW a když tak servis, ale spíš to vypadá na chybu ve FW, na chybu v nastavení to nevypadá, když hovor nemůžeš ani přijmout.
DOM I.
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka