N6230 - ovladač na televizi?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AiR 16. 6. 2005 07:35

jo a jeste me napadlo
existuje vubec naka spotrebni elektrotechnika, kterou je mozno ovladat ne pres IrDA, ale pres Bluetooth?
mysleno cokoliv, TV, Video, Satelit, Věž atd. vyrabi naka firma takove spotrebice, ktere by meli i prijimac BT?
diky
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bic0 16. 6. 2005 09:19

Niekde som zahliadol pracku ktora ma v sebe BT - viem ze Siemens vyvinul nejaky ovladac ktory moze cez BT ovladat ine zariadenia. Kedze v oblasti domacej elektroniky spolupracuyje Siemens+Bosch, predpokladam ze to bola pracka znacky Bosch.
Bic0
Junior

Odeslat příspěvekod jumbo 16. 6. 2005 09:32

...přes BT je možné ovládat jednu varnou konvici ETA. :tleskani
...ten, který nesnáší ZLODĚJE!!!
jumbo
Junior

Odeslat příspěvekod Cream 17. 6. 2005 08:18

tak nic take ako je na symbian na 6230,6230i neexistuje???
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod bóďa 17. 6. 2005 08:51

Svanky píše:tak nic take ako je na symbian na 6230,6230i neexistuje???

přesně... to by bylo hustý. přepínat v hospodě televizi....
N5110->cmd-j6->N5210->N6230
bóďa
Junior

Odeslat příspěvekod J2 17. 6. 2005 10:21

A i kdyby to existovalo, opravdu by jsi chtěl ovládat televizi z metru a půl...? Já si osobně myslím, že je to naprosto na nic, zbytečná ztráta paměti v telefonu... To rovnou šáhnu po ovladači!
Ale jako blbinka-super. :D
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod skik 17. 6. 2005 20:38

Já četl, že pro nokie s60 je symbian aplikace pro ovládání tv, takže
z toho usuzuji, že pro 6230 takového nic není.
skik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 17. 6. 2005 20:57

Svanky: ne oprvdu nic takovyho neni!!!

J2: funguje to na daleko větší dálku než 1,5 metru. Zkoušel jsem to v tescu a podobnejch obchodech, nejlíp reagovaly televize Thomson a Sony, ty šli třeba i ze 3 metrů.

A v hospodě jsem si v pohodě přepínal programy a nikdo nevěděl, čím to je. 3650 má IrDA na straně, takže jsem jen dělal, že telefonuju a přitom jsem přepínal programy :lol:
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J2 20. 6. 2005 20:10

Na mojí Sony se jedná o metr, 3 metry jsou potom ale naprosto v pohodě, potom to má i smysl..., třeba ten příklad s hospodou... A to se lidi báli bluejackingu...:-)
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 20. 6. 2005 20:25

S tim IrDA to je asi takhle (napisu to jednoduse, sam to odborne neumim vysvetlit :lol: ): nesymbianove telefony s IrDA dokazi vysilat a prijimat signal X, symbianove telefony a PDA umi vysilat a prijimat XY, TV dokaze prijimat jen Y. Tak snad jste to nak pochopili :mrgreen:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 20. 6. 2005 20:53

2Driver: 3 metry je nesmysl. Pokud jsem přepínal ze srandy televize v nějakym obchoďáku, tak sem musel z + / - metru. Na tři metry se nechytáš. Doma to samé, televizi tak z 1.5m.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wesi 20. 6. 2005 21:25

je to odlisne u kazde znacky, treba televize Thomson me naopak fungujou jen tak z metru, philips klidne i dva, video a mikrosystem od Sony tak jen pul metru, to same dvd player, ale treba Sony hi-fi vez mi jde z temer 4 metru! Je to fakt znacka co znacka jine!
wesi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 20. 6. 2005 21:49

dejvidek: viz wesi.. ze 3 metru thomson v pohode s nokii 3650 a total IR remotem
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wesi 20. 6. 2005 21:52

hale vo tom nema smysl se dohadovat, nekomu to proste de z metru nekomu ze tri! zalezi na znacce, druhu spotrebice, roku vyroby, na znacce telefonu a na typu! vubec bych tu vzdalenost neresil, hlavni je ze to facha na symbianu a ze 6230i to nespusti, jelikoz se zadnej program nedostane k infraku.konec.
wesi
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka