Jaká je Nokia 6070?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod subaru 24. 8. 2006 20:54

pro čurila plenkovič: info o Nokii 6151 jsou známa už alespoň 2 měsíce, na nokia.cz tento tel. nabízí i v bílé barvě a mají být ještě i jiné barevné varianty a předběžná cena by prý měla být něco kolem 8 tisíc. A prý to má být nejlevnější 3G telefon od Nokie.

A nemusel jste ani googlovat, stačilo se podívat na Nokia.cz
subaru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 24. 8. 2006 21:23

subaru píše:pro čurila plenkovič: info o Nokii 6151 jsou známa už alespoň 2 měsíce, na nokia.cz tento tel. nabízí i v bílé barvě a mají být ještě i jiné barevné varianty a předběžná cena by prý měla být něco kolem 8 tisíc. A prý to má být nejlevnější 3G telefon od Nokie.

A nemusel jste ani googlovat, stačilo se podívat na Nokia.czt/quote]

Googlováním jsem nic určitě nezkazil. Jenom jsem si ověřil co jsem zjistil v prodejně t-mobilu, kde mají nabídkovou brožurku plnou nikií a tam je ta 6151 taky a u ní je cena 5000 Kč. Mě se to nezdálo a proto to googlování.
čurila plenkovič
Junior

Odeslat příspěvekod subaru 24. 8. 2006 21:42

pro čurila plenkovič: já jsem nenaznačoval, že byste googlováním dělal něco špatně, jen mi připadalo jednodušší, podívat se rovnou na stránku Nokia.cz. Ale to je čistě můj subjektivní názor.

Jinak Google používám pochopitelně taky, myslím, že je to dobrý vyhledávač. A je fakt, že čím víc informací člověk o určitém výrobku získá z více stran, tím lépe. A taky je fakt, že na stránce Nokia.cz zatím není ani předběžná cena Nokie 6151.
subaru
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 25. 8. 2006 06:39

[quote="čurila plenkovič"tNo, já nepotřebuju mít nějakou nadupanou mašinu. Od mobilu potřebuju jen slušný displej, pak dobré klávesy na psaní SMS a aby to umělo telefonovat a mejly. Ani bych u toho vlastně nemusel mít foťák. Kdyby měla nokia 6021 lepší displej, tak bych do ní šel okamžitě. Nebo pokud by byl jinej foun asi tak s těma mýma požadavkama kapku kompatibilní. Ta 6070 až na ten humus foťáček celkem vzato splňuje všecko ostatní co od founu potřebuju.k/quote]tak to by ti 6070 urcite dostacovala. Ten displej je trosku problem, ale ze je pasivni je poznat jen na odezvach...jinak ma lepsi parametry nez starsi pas. displeje nokie. Bila barva je dokonce mozna jeste belejsi nez u displeju motoroly .
ma vybornou klavesnici, jak pisu v tom threadu na NM, takze se perfektne hodi na SMSkovani...v tom je opravdu rychla, telefonu neuteces jako se mi to parkrat povedlo treba u 6020
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod kyselak 25. 8. 2006 07:29

Noki 6080 by mela mit aktivni displej.
kyselak
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 25. 8. 2006 09:32

nokia 6151 by mela stat tech zminovanych 5000kc lezi prede mnou katalog nokia na leto 06 .. pude urcite sehnat i levnejc nez ofiko dsitro bych rek, ze muze byt i kolem 4000....
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 25. 8. 2006 14:53

Wracker píše:nokia 6151 by mela stat tech zminovanych 5000kc lezi prede mnou katalog nokia na leto 06 .. pude urcite sehnat i levnejc nez ofiko dsitro bych rek, ze muze byt i kolem 4000....

Taky ten katalog mám a je tam cena 5K za nokii 6151. To by nemusel bejt vůbec špatnej telefon.
čurila plenkovič
Junior

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 25. 8. 2006 14:58

Mobil-man píše:[quote="čurila plenkovič"tNo, já nepotřebuju mít nějakou nadupanou mašinu. Od mobilu potřebuju jen slušný displej, pak dobré klávesy na psaní SMS a aby to umělo telefonovat a mejly. Ani bych u toho vlastně nemusel mít foťák. Kdyby měla nokia 6021 lepší displej, tak bych do ní šel okamžitě. Nebo pokud by byl jinej foun asi tak s těma mýma požadavkama kapku kompatibilní. Ta 6070 až na ten humus foťáček celkem vzato splňuje všecko ostatní co od founu potřebuju.k/quote]tak to by ti 6070 urcite dostacovala. Ten displej je trosku problem, ale ze je pasivni je poznat jen na odezvach...jinak ma lepsi parametry nez starsi pas. displeje nokie. Bila barva je dokonce mozna jeste belejsi nez u displeju motoroly .
ma vybornou klavesnici, jak pisu v tom threadu na NM, takze se perfektne hodi na SMSkovani...v tom je opravdu rychla, telefonu neuteces jako se mi to parkrat povedlo treba u 6020

Na fotky mám digitální foťák, na muziku mp3 přehrávač. Telefon potřebuju k volání, k SMS a k mejlování. Ta nokia 6070 nebo 6151 by v podtatě splnila všecko co od mobila potřebuju. Uvažoval jsem o nákupu nokie 6021, ale cenově by to nebylo výhodný, když ta 6070 stojí o 500 kaček víc a má větší displej a asi bude v mnoha věcech prostě modernější. Kdyby tu 6070 vyrobili místo s kamerkou s modrým zubem, tak by to byla mašinka mých snů.
čurila plenkovič
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 25. 8. 2006 15:08

u nas doma se povaluje jedna 6021 a je to takovej tydlifon :)) nic moc display, klavesnice docela tuha a designove taky nic moc...ta 6070 pokud pouzivas BT i treba jen parkarat do tydne tak by ti hrooozne schazel..neni nic horsiho nez tahat par fotek nejdriv do PDA pres IrDA a pak do complu :)) na tvem miste bych sel do ty 6151 na pracovni mobil je ppresne jako delana a kdyz uz neco vyfotis ( nejakou momentku kdyz nemasnormalni fotak) tak tm aspon neco bude videt :)
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod abuk 25. 8. 2006 15:12

sorry za ot ale nechceš mi tu 6021 prodat??já mám jako druhej mobil alcatel takovou ****************
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 25. 8. 2006 15:48

[quote="Fíla";Radeji bych volil N6021 nez N6070, protoze i kdyz ma N6070 vetsi displej, je pasivni, ma pomerne pomale prekreslovani a navic tento telefon postrada BT. Oproti N6021 ma navic fotak, ktery i kdyz je jen VGA, tak dela temer nepouzitelne fotky oproti fotakum stejneho typu v jinych telefonech. Pokud plenkovičovi vadi to, ze N6021 ma maly displej nebo mu pripada cenove nevyhodna, radeji bych si priplatil treba na N6131, jetlize mu nevadi vecka, nebo zvolil N6230i, ktera i na dnesni dobu je pro pracovni nasazeni dobre vybavena. Modelu 6070 bych se vsak rozhodne vyhnul../quote]

U té 6021 mě vadí že má prťavej displej. Sice aktivní ale malinkej. Jinak bych do ní klidně šel.
čurila plenkovič
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 25. 8. 2006 16:01

abuk..pouzivame taky jako sekundarni mobil..treba kdyz se de chlastat aby se stratila aspon jen ta 6021 a ne jinej :mrgreen: ale projed si inzeraty nebude moc drahej..

ta 6230i by se taky dala :)) cena je taky kolem tech 5000...
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobil-man 26. 8. 2006 16:42

tak abych se jeste pridal, nesouhlasim s tim, ze disp. 6021 je urcite lepsi nez u 6070...u ty 6070 je sice pasivni, ale jinak to neni poznat. ma pouze delsi odezvy...i ostrost a barvy jsou pomerne slusne.
mohu srovnavat primo 6070 a 6020
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod čurila plenkovič 26. 8. 2006 16:59

Mobil-man píše:tak abych se jeste pridal, nesouhlasim s tim, ze disp. 6021 je urcite lepsi nez u 6070...u ty 6070 je sice pasivni, ale jinak to neni poznat. ma pouze delsi odezvy...i ostrost a barvy jsou pomerne slusne.
mohu srovnavat primo 6070 a 6020

No, já si myslím že je ten displej u 6070 o něco málo lepší snad jenom tím že má vyšší rozlišení. Taky si myslím že na pracovním mobilu není nějaká o pár desetinek sekundy rychlejší odezva na displeji tak moc k poznání, aby se člověk nemohl spokojit s pasivním displejem.

Před pár dny jsem měl v ruce nokiu 6030 která má stejně malej displej jako ta 6021, ale má ho pasivní a odezva se mě v celku zdála být rychlá. Ten telefon mě má přeci jenom sloužit ke psaní SMS a mejlů a k volání. Víc od něho nechci. Video ani fotky nepotřebuju v mobilu mít a ani je tam dávat nebudu.

Je škoda že Nokia nemyslí na lidi co nechtějí nebo ani nemůžou mít v mobilu kamery a nedělá pro ně něco jako byla ta 6021, která měla modrý zub místo kamerky z 6020.
čurila plenkovič
Junior

Odeslat příspěvekod Domo 29. 8. 2006 12:25

No já nevím.Jestli mohu přidat svůj názor tak než bych investoval 3700,-do 6070 tak to radší koupím N 2610 za 2700,-.
Domo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka