Máte a používáte antivir?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ekim 3. 9. 2006 11:02

nemam a nepouzivam. Zatim sem postahoval X-set cr***lejch aplokaci a asi zatim ty spravny...
ekim
Junior

Odeslat příspěvekod mtb.biker 3. 9. 2006 14:03

De Funes píše:Samozřejmě že mám. Už dříve se tu o použití antiviru v mobilním světe diskutovalo.

kb]Nejde o to, mít aplikaci 24 hodin denně rezidentní!
mtb.biker
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 3. 9. 2006 18:24

Ja jsem mel uz 10 viru,vsechno z aplikaci ktere jsem tam instaloval.Jeden mi zablokoval menu a pomohl format telofonu,druhy mi rovnou zformatoval telefon,potom jsem dal antivir a tech zbylych 8 mi uz zneskodnil antivirac.Takze antivirus rozhodne ano!
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod mtb.biker 3. 9. 2006 18:35

Tak to je mazec!! A to byly asi "neofiko" aplikace co? :wink: Jen abych věděl kudy ti šmejdi lezou. :wink: Co máš za foun?
mtb.biker
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 3. 9. 2006 19:04

To by mě taky velmi zajímalo. Odkud jsi stahoval a co :?: 10virů jsem za celou dobu neměl ani na PC a to jsem on-line 24hodin denně.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mtb.biker 3. 9. 2006 21:05

Zatím jsem si stáhl TRIAL verzi na měsíc, zaktualizoval přes domácí wi-fi (mám N9300i) a pustil.

Výsledek: = 0, žádný šmejdi v telefonu. :mrgreen:

Dal bych sem i výslednej screen, nevím ale jak. :cry:
mtb.biker
Junior

Odeslat příspěvekod Muchapuk 3. 9. 2006 21:19

defunes a aky mas telefon ked 220mhz ? asi taky ako ja ? a newiete prosim vas ze kde zozeniem cez Wap AVG for mobile ten je tusim free a nokia snake 3D PRE E50 original patram uz mesiac ale bez vysledkov dakujem
Muchapuk
Junior

Odeslat příspěvekod fales 3. 9. 2006 21:24

mtb.biker píše:Zatím jsem si stáhl TRIAL verzi na měsíc, zaktualizoval přes domácí wi-fi (mám N9300i) a pustil.

Tak jsem nasel, ze screenshot na Symbinau Series 80 udelas stisknutim techto tlacitek najednou: Ctrl+Shift+Chr+S a pak by se te to melo zeptat kam to chces ulozit...
soubor se ulozi ve formatu .mbm zmenis ho na klasicky JPEG nebo BMP tim, ze v komunikatoru oteveres spravce souboru najdes si ten soubor .mbm a tam ho jenom ulozis a uz si zvolis v jakem ma byt formatu...
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mtb.biker 3. 9. 2006 21:27

Teď jsem koukal na jejich stránky (grisoft.cz) a nějak nenalézám??? Co to je za produkt? Otázka na kolik je účinný, když je FREE. Nebo-li BOHUŽEL přímá úměra cena=kvalita. Nevim, rád se přiučím. :)
mtb.biker
Junior

Odeslat příspěvekod mtb.biker 3. 9. 2006 21:35

fales píše:
mtb.biker píše:Zatím jsem si stáhl TRIAL verzi na měsíc, zaktualizoval přes domácí wi-fi (mám N9300i) a pustil.

Dal bych sem i výslednej screen, nevím ale jak. :cry:Tak jsem nasel, ze screenshot na Symbinau Series 80 udelas stisknutim techto tlacitek najednou: Ctrl+Shift+Chr+S a pak by se te to melo zeptat kam to chces ulozit...
soubor se ulozi ve formatu .mbm zmenis ho na klasicky JPEG nebo BMP tim, ze v komunikatoru oteveres spravce souboru najdes si ten soubor .mbm a tam ho jenom ulozis a uz si zvolis v jakem ma byt formatu...

Jooooo, :mrgreen: vím, ten už udělanej mám, špatně se vyjadřuju, myslel jsem, jak ho dám sem do fóra k příspěvku. Holt mluvím na půl huby. :oops:

P.S. a ty Nokiácký zkratky a přejmenovávání je moc složitá procedura mám free prográmek ZScreen Capture, zmáčknu jen SHIFT+ENTER a je hotovo. Ukládá se mi to rovnou v .jpeg či .bmp jak jsem si předem mohl navolit. Tj. tohle je no problem.
mtb.biker
Junior

Odeslat příspěvekod fales 3. 9. 2006 21:41

Tak pokud mas obrazek uz normalne v PC, tak jedine co zbyva je ho uploadnout na nejaky server a dat sem link.

Ucinis tak napr. tim, ze pujdes na imageshack.us tam uploadnes ten obrazke(to snad nejak zvladnes), potom tam bude nekolik linku, tak vezmes ten posledni, zkopirujes ho sem na forum do sveho prispevku a das ho mezi [img]a[/img]
a to je vse
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek E. 3. 9. 2006 21:46

Muchapuk píše:defunes a aky mas telefon ked 220mhz ? asi taky ako ja ? ...

Ano, Nokia N70, stejný jaký máš ty.
timg]http://img381.imageshack.us/img381/1856/screenuy9.jpg[/img]

mtb.biker píše:... špatně se vyjadřuju, myslel jsem, jak ho dám sem do fóra k příspěvku...
Naposledy upravil Radek E. dne 3. 9. 2006 21:56, celkově upraveno 1
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mtb.biker 3. 9. 2006 21:50

Tak snad tedy takhle, na radu De Funese :-) (THANK´S)

Obrázek
mtb.biker
Junior

Odeslat příspěvekod |Mio| 3. 9. 2006 22:04

No Mobilni antivir podle me nema smysl kupovat, ale jinak se hodi v pripadech kdy clovek nema jistotu a nechce zbytecne formatovat.

Ale ne Symbian telefonech se stejne musi pravidelne zalohovat aspon na kartu.

Na SX1 jsem zkousel nekolik antiviru, a vzhledem k poctu testovanych aplikaci (+-600MB z 1,9GB) to melo svou logiku, ale jako na truc tam nebyl zadnej vir :-))
|Mio|
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 3. 9. 2006 22:41

guiz píše:Ja jsem mel uz 10 viru,vsechno z aplikaci ktere jsem tam instaloval.Jeden mi zablokoval menu a pomohl format telofonu,druhy mi rovnou zformatoval telefon,potom jsem dal antivir a tech zbylych 8 mi uz zneskodnil antivirac.Takze antivirus rozhodne ano!

|Mio| píše:No Mobilni antivir podle me nema smysl kupovat, ale jinak se hodi v pripadech kdy clovek nema jistotu a nechce zbytecne formatovat. (...)

Tak teď nevím, co si mám o tom myslet :hm
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka