Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
De Funes píše:Samozřejmě že mám. Už dříve se tu o použití antiviru v mobilním světe diskutovalo.
kb]Nejde o to, mít aplikaci 24 hodin denně rezidentní!
mtb.biker píše:Zatím jsem si stáhl TRIAL verzi na měsíc, zaktualizoval přes domácí wi-fi (mám N9300i) a pustil.
Výsledek: = 0, žádný šmejdi v telefonu.![]()
Dal bych sem i výslednej screen, nevím ale jak.![]()
Tak jsem nasel, ze screenshot na Symbinau Series 80 udelas stisknutim techto tlacitek najednou: Ctrl+Shift+Chr+S a pak by se te to melo zeptat kam to chces ulozit...
soubor se ulozi ve formatu .mbm zmenis ho na klasicky JPEG nebo BMP tim, ze v komunikatoru oteveres spravce souboru najdes si ten soubor .mbm a tam ho jenom ulozis a uz si zvolis v jakem ma byt formatu...
fales píše:mtb.biker píše:Zatím jsem si stáhl TRIAL verzi na měsíc, zaktualizoval přes domácí wi-fi (mám N9300i) a pustil.
Výsledek: = 0, žádný šmejdi v telefonu.![]()
Dal bych sem i výslednej screen, nevím ale jak.Tak jsem nasel, ze screenshot na Symbinau Series 80 udelas stisknutim techto tlacitek najednou: Ctrl+Shift+Chr+S a pak by se te to melo zeptat kam to chces ulozit...
soubor se ulozi ve formatu .mbm zmenis ho na klasicky JPEG nebo BMP tim, ze v komunikatoru oteveres spravce souboru najdes si ten soubor .mbm a tam ho jenom ulozis a uz si zvolis v jakem ma byt formatu...
Muchapuk píše:defunes a aky mas telefon ked 220mhz ? asi taky ako ja ? ...
mtb.biker píše:... špatně se vyjadřuju, myslel jsem, jak ho dám sem do fóra k příspěvku...Naposledy upravil Radek E. dne 3. 9. 2006 21:56, celkově upraveno 1"De Funès"
guiz píše:Ja jsem mel uz 10 viru,vsechno z aplikaci ktere jsem tam instaloval.Jeden mi zablokoval menu a pomohl format telofonu,druhy mi rovnou zformatoval telefon,potom jsem dal antivir a tech zbylych 8 mi uz zneskodnil antivirac.Takze antivirus rozhodne ano!
|Mio| píše:No Mobilni antivir podle me nema smysl kupovat, ale jinak se hodi v pripadech kdy clovek nema jistotu a nechce zbytecne formatovat. (...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků