Problém s nedostatkem paměti u Nokia 6681

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Thonyk (novy) 4. 9. 2006 10:36

Prosím o radu. Mám Nokii 6681 a neustále mi hlásí plnou paměť na disku C a odmítá fungovat. Disk má kapacitu cca 9 MB. Mám na něm pouze kalendář (363 kB), kontakty (328 kB) a sms (75 kB) a hlásí mi přitom že použitá paměť je 8,5 MB a volná pouze 500 kB, občas dokonce pouze 100 kB. Nic jiného na disku nemám, vše je na paměťové kartě. Nevíte někdo jak se k datům dostanu a čím to je že jich je tolik a přitom mi telefon neřekne o jaká data jde..
Thonyk (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dzulio 4. 9. 2006 10:52

nainstaluj si tam fexplorer a popozeraj sa po c-cku co tam mas.mozno mas nastavene spravy aby sa Ti ukladali do pamate telefonu,co nie je vhodne alebo tam mas nejaku mp3ku
N82+16GB micro sdhc sandisk
n95 8GB
n70+512mb rs dv mmc
kingston,
6600+128mb mmc sandisk,
nokia 1100
dzulio
Junior

Odeslat příspěvekod Thonyk (novy) 4. 9. 2006 11:03

nainstalovano. jak u toho fexploreru nastavim aby mi zobrazil kolik dat zabira ktera slozka? nedari se mi na to prijit.. :( diky mooc
Thonyk (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 4. 9. 2006 12:46

Jestli Ti tam nahodou nevisi nenainstalovane aplikace...
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Honziš 5. 9. 2006 06:50

Najedeš kurzorem na složku a stiskneš křížek (jestli si to dobře pamatuju). Jinak při zobrazení všech disků ti FExplorer zobrazí jejich velikost včetně volného místa (je to v závorce) ;-)
Honziš
Junior

Odeslat příspěvekod will27 5. 9. 2006 09:21

Ale i kdyz pozaviras vsechny aplikace, pameti neni nazbyt... Bohuzel je tato mala RAM neprijemnou vlastnosti telefonu... Jeste me napada, jestli nejde jako u WM pristroju, zvetsit pamet RAM na ukor vnitrni pameti telefonu... :?:
will27
Trvalý BAN