6250-5210-5140-what's next?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavproch 30. 3. 2005 07:29

Už sem na todle téma čeřil vodu i na NM:

Bude nějakej další OUTDOOR od Nokie? Kdy? Jaký? (s40? nebo že by s60?)

(nedávno sem na webu zachytil označení 5140i bez podrobností, co to je???)

JJ, něco takovýhodle: Outdoor Nokija, s60, symbian, megapix ..... to by se mi líbilo..... VELMI! :D
Naposledy upravil pavproch dne 30. 3. 2005 11:33, celkově upraveno 1
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 3. 2005 08:17

pavproch píše:JJ, něco takovýhodle: Outdoor Nokija, s60, symbian, megapix ..... to by se mi líbilo..... VELMI! :D-/quote]

Nevim jestli zrovna kombinace symbianu a outdooru by oslovila zákazníky natolik, aby se to vyplatilo vyrábět. Nedovedu si představit bacule jako je 6600,SX1 či 6630 v outdoorovym provedení, to by měly půl kila :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavproch 30. 3. 2005 09:00

dejvidek píše:
pavproch píše:JJ, něco takovýhodle: Outdoor Nokija, s60, symbian, megapix ..... to by se mi líbilo..... VELMI! :D-/quote]
Nevim jestli zrovna kombinace symbianu a outdooru by oslovila zákazníky natolik, aby se to vyplatilo vyrábět. Nedovedu si představit bacule jako je 6600,SX1 či 6630 v outdoorovym provedení, to by měly půl kila :D
dejv-/quote]

šak 6150 byla taky dobrý "pádlo"
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš K. Drahoňovský 30. 3. 2005 11:27

6150 ale nebyla outdoor. Byla to jen duální varianta 6110 se SIM Toolkitem. Ale vydržela taky dost, toť fakt.
Tomáš K. Drahoňovský
Junior

Odeslat příspěvekod pavproch 30. 3. 2005 11:32

[quote="Tomáš K. Drahoňovský"u6150 ale nebyla outdoor. Byla to jen duální varianta 6110 se SIM Toolkitem. Ale vydržela taky dost, toť fakt.a/quote]

ježišmárjá, já se fšem omlouvám, chybka sa vlůdila: 6250! Sorráč..... :wink:

Update: už sem to spravil i ten header
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod party boy 30. 3. 2005 14:23

pavproch píše:[quote="Tomáš K. Drahoňovský"u6150 ale nebyla outdoor. Byla to jen duální varianta 6110 se SIM Toolkitem. Ale vydržela taky dost, toť fakt.a/quote]

Update: už sem to spravil i ten header /quote]

a chybí tam taky 5100 :mrgreen: ale ta kombinace outdoor + symbian by mne potěšila
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod pavproch 30. 3. 2005 14:34

party boy píše:
pavproch píše:[quote="Tomáš K. Drahoňovský"u6150 ale nebyla outdoor. Byla to jen duální varianta 6110 se SIM Toolkitem. Ale vydržela taky dost, toť fakt.a/quote]

Update: už sem to spravil i ten header /quote]
a chybí tam taky 5100 :mrgreen: ale ta kombinace outdoor + symbian by mne potěšilai/quote]

You got it right, chap!
Tak tu sem taky neměl, proto sem na ni zapoměl.....
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 30. 3. 2005 14:39

Měl jsem 5210, kámoš ted ma 5140, a přijde mi to jako strašná guma. Až moc gumový a takový divný no. 5210 se mi líbila víc, ale obecne mají outdoory podle me uspecha chtělo by to nejaky ještě. Mpix a Symbian ? No nevím, ale oživit nabídku by to chtělo. :shock:
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod webman 30. 3. 2005 15:56

6250 to je cool mobil vydrzi to vsetko, na jednej brigade na stavbe mi to drblo z lesenia a typkovi na zemi rozbilo prilbu, no telefonu sa nic nestalo. ale nakoniec som bol rad ze to bol len pracovny mobil (tazky a velky).
webman
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 3. 2005 16:26

webman píše:6250 to je cool mobil vydrzi to vsetko, na jednej brigade na stavbe mi to drblo z lesenia a typkovi na zemi rozbilo prilbu, no telefonu sa nic nestalo. ale nakoniec som bol rad ze to bol len pracovny mobil (tazky a velky).

Tak jestli mu mobil rozbil přilbu, nechci vidět co by z něj zbylo, kdyby mu na hlavu spadla spojka z lešení :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel