Bude nějakej další OUTDOOR od Nokie? Kdy? Jaký? (s40? nebo že by s60?)
(nedávno sem na webu zachytil označení 5140i bez podrobností, co to je???)
JJ, něco takovýhodle: Outdoor Nokija, s60, symbian, megapix ..... to by se mi líbilo..... VELMI!

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
pavproch píše:JJ, něco takovýhodle: Outdoor Nokija, s60, symbian, megapix ..... to by se mi líbilo..... VELMI!-/quote]
dejvidek píše:pavproch píše:JJ, něco takovýhodle: Outdoor Nokija, s60, symbian, megapix ..... to by se mi líbilo..... VELMI!-/quote]
Nevim jestli zrovna kombinace symbianu a outdooru by oslovila zákazníky natolik, aby se to vyplatilo vyrábět. Nedovedu si představit bacule jako je 6600,SX1 či 6630 v outdoorovym provedení, to by měly půl kila![]()
dejv-/quote]
pavproch píše:[quote="Tomáš K. Drahoňovský"u6150 ale nebyla outdoor. Byla to jen duální varianta 6110 se SIM Toolkitem. Ale vydržela taky dost, toť fakt.a/quote]
ježišmárjá, já se fšem omlouvám, chybka sa vlůdila: 6250! Sorráč.....
Update: už sem to spravil i ten header /quote]
party boy píše:pavproch píše:[quote="Tomáš K. Drahoňovský"u6150 ale nebyla outdoor. Byla to jen duální varianta 6110 se SIM Toolkitem. Ale vydržela taky dost, toť fakt.a/quote]
ježišmárjá, já se fšem omlouvám, chybka sa vlůdila: 6250! Sorráč.....
Update: už sem to spravil i ten header /quote]
a chybí tam taky 5100ale ta kombinace outdoor + symbian by mne potěšilai/quote]
webman píše:6250 to je cool mobil vydrzi to vsetko, na jednej brigade na stavbe mi to drblo z lesenia a typkovi na zemi rozbilo prilbu, no telefonu sa nic nestalo. ale nakoniec som bol rad ze to bol len pracovny mobil (tazky a velky).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků