Schůzky v Nokia N70

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nosferatak 18. 9. 2006 09:52

Dikas, opravdu to nejde at zkousim co zkousim tak to nejde.
nosferatak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 18. 9. 2006 10:21

Podívejte se, jestli někde na disku nemáte soubor binPDA.exe (nebo jiný hodně podobný). Zpravidla ho najdete v programech po spuštění -
Kód: Vybrat vše
C:(E:)\Programs
Jestli je tam, ostraňte ho, (nebo dočasně přesuňte jinam), restartujte telefon. Díky tomuto programu jsem na načítání čekal také nekonečně dlouho (ovšem v jiné aplikaci).

Co je tento soubor zač a jak se do telefonu dostal víme všichni, takže žádné stěžování ani rozpaplávání tady nechci vidět :)
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod nosferatak 18. 9. 2006 10:39

Je mozny ze ho mam v C:\system\apps\ ???? ja ho tedy prekopiruji jinam.
nosferatak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nosferatak 18. 9. 2006 10:43

Velmi Vám děkuji ted jsem cekal asi 5 sekund pred tim jsem cekal 15 minut a nic. Jsem dluznikem. Ted by to chtelo jeste nejaky ten program na to jid na a je to fajn.
nosferatak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Šaman 18. 9. 2006 15:07

Tak problém s "Jdi na" řeší aplikace TaskMan. Po instalaci a prvotním spuštění programu se program startuje dlouhým stiskem "symbian" tlačítka, poté najadeš na druhou záložku - Oblíbené, přes Volby zvolíš Zástupce, Přidat aplikaci a následně zvolíš program, jehož zástupce chceš mít v sekci "Jdi na". Jednoduché a funkční... 8)
Šaman
Junior

Odeslat příspěvekod nosferatak 19. 9. 2006 11:39

Tak to tedy nevim nedari se mi to vubec. Snazim se ale nejak to nejde. Kdyz spustim Best TaskMan tak tedy dam active ale pak kdyz dam volby a pridat do ji na tak tam pouze prida task man. Ale nevim jak dalsi aplikace jelikoz tam je akorat general Actions, Look and feel, Cycled apps. Mohl by jsi mi rict jakoho mas Taskmana nebo kde jsi ho stahnul??
nosferatak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Šaman 19. 9. 2006 12:35

Plný název aplikace je Task Manager (ve founu je však ikona Task Man proto ta nesrovnalost, omlouvám se) je od Psilocu a koupit ji můžeš třeba zde

Více viz SZ :wink:
Šaman
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 20. 9. 2006 10:14

Varuji před používáním aplikací Psiloc!!!!
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek E. 20. 9. 2006 10:53

Copak je s nimi za problém? Rád se něco dozvím.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rk747 20. 9. 2006 12:03

Tyto aplikace vždy fungovaly s hromadou kompromisů, nejhorší je, že dělají paseku i po odinstalaci z telefonu. Mám koupeno celkem 5 věcí, na předešlé N7610 v důsledku jejich instalace např. docházelo k situacím, kdy nebylo možno přijmout příchozí hovor, problémů byla celá řada, doporučuji pohledat na webu, setkáte se většinou s dost negativními zkušenostmi!
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Předchozí stránka