Nokia 6230i a PC suite přes BT: 'typ spojení nelze použít'

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kubikmp3site 29. 9. 2006 15:36

Dobrý den,

mám problém a už nevím jak ho jinak vyřešit.

Mám nokii 6230i a nejnovější PC suite 6.81.13.0. Když jsem ho nainstaloval, tak byly zobrazeny všechny 3 možnosti připojení k PC, preferuji Bluetooth, tedy zvolím tuto možnost, ale když dám dál, tak vyskočí varování, že "Tento typ spojení nelze použít. Zkontrolujte, zda je dostupný veškerý hardware, software a ovladače." A nemohu se spojit. Používám Blue Solei na notebooku, jako onboard bluetooth device a to mi normalně dokáže mobil najít a připojit se. Nevím čím by to mohlo být. Moc Vás prosím o radu. Předem děkuji :oboze

//De Funes: upraven název vlákna.
kubikmp3site
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BoTL (novy) 30. 9. 2006 21:50

Pokud si přečtete dokumentaci k pcsuite, zjistíte, že pcsuite podporuje omezené množství BT. Jám mám BT 3Com adaptér a od verze vyšší než 4.8 již není podporován pcsuitem (naposledy mi fungoval s N6310i).
BoTL (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kubikmp3site 1. 10. 2006 10:37

Jistě, to je možné, jenže doposud mi vše fungovalo tak jak mělo... Jak s připojeným Bluetooth USB od Acer, nebo integrovaným Bluetooth. Nevím kde se stala chyba. Vše se pokazilo až po nové instalaci Win XP, tudíž i všech drivers.
kubikmp3site
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kubikmp3site 1. 10. 2006 11:01

Problém konečně vyřešen.. Možno smazání Topiku
kubikmp3site
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 1. 10. 2006 11:47

No počkat počkat :) žádné mazání ani zamykání nebude, dokud se s námi nepodělíte o to v čem byl problém. I kdyby byl sebebanálnější, vaše informace může v budoucnu pomoct uživatelům s podobným problémem.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zemla 28. 10. 2006 21:53

přesně tak.. jak to bylo vyřešeno?? člověk hledá, pak najde stejnej problém.. ale řešení chybí :-(
Zemla
Junior

Odeslat příspěvekod kubikmp3site 29. 10. 2006 15:35

nooo.. snad si ještě vzpomenu. Nejdřive jsem si stáhnul nejaktuálnější verzi PC Suite. Dále jsem postupně instaloval a zkoušel. Chyba byla asi v tom, že Blue Soleil mělo lepší drivery než dodávané drivery na USB Bluetooth od Aceru. Takže jsem nainstaloval jen Blue Soleil, a žádný software od Aceru. To si myslím že byl hlavní problém. Snad to do budoucna pomůže. :wink:
kubikmp3site
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sir_john 13. 3. 2012 11:40

Tátovi se snažím propojit rovněž Nokii 6230i a mám stejný problém. BT píše stejnou chybu. Moc bych prosil o jakoukoliv radu, díky moc :-|
sir_john
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 13. 3. 2012 19:55

aku verziu pc suite pouzivas? aktualizuj ovladace BT, alebo ich odinstaluj nainstaluj ine co stiahnes na stranke vyrobcu. Vyskusaj iny bt, alebo aj na inom PC.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 3. 2012 21:03

Nemáš notebook toshiba? Dejv
dejvidek
VIP uživatel