Tractoristos Cubanos píše:Co bych teda měl udělat, aby se mi vrátila do mobilu má mateřština?? dík-/quote]
Dobrý den,
mohl byste se podívat na jediný topic ve fóru Nokia, který má příznak - důležité. Překvapivě se jmenuje Často kladené dotazy (FAQ) - průvodce nováčka Červeně jsem Vám tam vysvítil téma, které se Vás týká. Pročtěte si texty, na které Vás linkuji, když si nebudete ani potom vědět rady, ptejte se.
Nó to je vončo, jen jsem nevěděl, jestli mám fakt měnit ten product code a taky druhá věc, to je asi blbost tam dávat ten stejnej kód, co je v zadu pod baterkou...
prosim vas mate nejaky srovnani, jak hraje mp3 prehravac oproti klasickym mp3 prehravacum, je nejaky vetsi rozdil v kvalite zvuku (nepocitam sluchatka)? A hraji stejne i jine Nokie (treba 3110/3109), nebo tato ma lepsi hardware?
Dekuji
tak ve srovnání s 3109-10 je je reprodukce zvuku u 5300 asi uplně stejná stejný přehrávač stejná sluchátka...a ve srovnání s levnějšímí mp3 přehrávači muže směle konkurovat:-) od toho ten telefon je
Zdravíčko,jsem také majitelem této nokie,ale mám spíš obecný dotaz na paměťové karty.Měl ste někdo problém s micro SD kartami od Kingston?Je lepší originál Nokia?...Koupil sem si 2GB kartu a v programu Nokia PC suite se mi stává,že se mi nerobrazují některé soubory a složky,které jsou na kartě.Přitom mám v mobilu nejnovější verzi firmwaru 5.00 a nejnovější verci pc suite 6.85.Poradíte někdo?
Nokia 5300 XpressMusic mám a je supeeeeeeeer! A ti "chytří" lidi co na ní hledají furt chyby tak 5300 žádné chyby nemá. Je to senza mobílek! A podle mě je to nejjj mobílek na světě! Všem doporučuju.
//Breaker: vymazaný OT a editovaný šialený počet znamienok ! a ?
zdravim, poraďte někdo prosím, jak přeinstalovat fw nokie 5300, zkoušel jsem to podle návodů, které jsem našel v téhle diskuzi i podle návodu od nokie ale NSU mi vždy píše že nepoznal mobil nebo tak něco... Díky moc za každou radu
redmond:
Vážím si toho, že někdo odpověděl, na tom odkazu jsem to našel, ale bohužel anglicky neumím. Ten začátek byl něco jako, že ty vypsaný typy mobilu byly z nsu odstraněny, ale ten zbytek dohromady nedám