Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
To je svatá pravda! Já nepotřebuji nový typ a ani Symbian.... Kámoška teda říká, že bych si měla koupit něco co má symbian, ale nevím... ICQ přes mobil se mi zdá jako zbytečnost.. mě stačí na PC. A jiné věci... když jsem bez symbianu vydržela doted, vydržím i v budoucnosti... jzajko, díky za tvůj ohlas a mám dotaz, ty máš tuto Nokii?jzajko píše:Já bych ji doporučil. Mám už ten telefon déle než rok a žádný problém (dvakrát jsem aktualizoval fw). Mp3 v pohodě, v rámci možností telefonu, video záleží na paměťí. Myslím ze to je ideální telefon pro člověka co chce nokii a nepotřebuje symbian ani supernový model.y/quote]
Například Moto MPx220janalan píše:Mobilní telefon, funkcemi a kvalitou srovnatelný k Nokii 6230i do 5500 Kč. Děkuji za typy... janaj/quote]
janalan píše: š.ť.á.p.i: Pokud Nokie nahrává 60 minut, tak to je skvělé... Ještě se rozmýšlím... Díky a podrbejte i nadále...e/quote]
Pickune, díky, ale Motoroly mi nějak nesedí... Nevím čím to je, ale nějak k nim necítím sympateNapříklad Moto MPx2202/quote]
janalan píše: Ale je to přes wap a za to se solí dost peněz, takže nevím... kámoška říkala, že přes Symbian je to zadara, nevím, je to zvláštní, jestli je to pravda: je to supéér, ale jestli ne: je to škoda
... Díky za ohlasy
p/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků