přešel jsem na 5500 z 7650. Malý displej je sice trošku větší změna, ale myslím si že jde o zvyk. Kdo přejde ze series 40, velikost displeje by mu neměla vadit. Velikost fontu mi zase menší meší nepřijde. Porovnával jsem to a při psaní sms žádný rozdíl. Je jen menší písmo u ikonek v menu. Komu malé písmo vadí, může si provést změnu zobrazení na seznam a písmo je pak skvělé. Osobně si myslím, že tento telefon nemá chybu. Na outdoorový telefon se symbianem jsem já osobně čekal několik let
nechapu ty kdo si stezuje na maly display!!! pokud chcete velky display nekupujte si outdoor!! mala plocha displaye zmensuje pravdepodobnost rozbiti pri padu..
muzete si nakonec rikat ze mate stejnej display jako ma 8800 Sirocco za 30 litru ))
Nokia forever Aktuálně používám: N95 & 6110 Navigator
Ale na jiných fórech se dozvíte že spoustě lidí co mají nokia 5500 tak se jim odlepuje klávesnice a není to vadný kus,uživatelé této nokie jsou kvůli tomu neštastní a bojí aby jim uznali reklamaci
Uvažoval jsem o jeho koupi, ale nakonec jsem si ho nekoupil. Mě na mobilu Nokia 5500 Sport vadí hlavně malý display, fotoaparát pouze 2 Mpix a operační systém Symbian.
To rulx:
zvlastni, dve ze tri veci ktere ti vadi jsou jeho hlavni prednosti symbian: nejlevnejsi symbian telefon 3rd edition na trhu
2Mpx: to neni zrovna malo nebo jo?