Nokia N70 - firmware

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MartasN 27. 12. 2006 18:15

Jak tak ctu ten upgrade by mi celkem bodul,zrychlit pristup a pohyb v galerii potrebuje N70 jako sul....jen me stve ze vyrobce "natvrdo" zamknul moznost rozsviceni LED aplikaci treti strany.Proc to proboha dela? kdyz to nekdo necha svitit pres 1hodinu a LEDlu so odpali jeho problem ne? alespon se nokii "prikutali" nejaky ty penize za opravu.Kdyz uz to takhle dokur...i proc nevydaji podobnou aplikaci primo oni?(nokia) a nenechaji si ji stejne jako N70Torch radne od uzivatelu zaplatit???
Nevim ale asi upgraduji a se svitilnou se nadobro rozloucim....rychlost je prednejsi a na posviceni muzu pouzit super svitivou LED na klicence....to je panecku neco.
Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k
MartasN
Junior

Odeslat příspěvekod Free-Style 27. 12. 2006 18:29

Co jsem četl, tak LEDka rozsvítit nakonec jde.
Doufám, že už mi zítra n70 dorazí, holt česká pošta & vánoce...
Alcatel OT 303 - > Alcatel OT 735i - > Eurotel Go :) !!!!!!!!!
Free-Style
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 27. 12. 2006 19:47

To MartasN:
Navzdory Service Bulletinu mohu potvrdit, že svícení LED diody (například zmíněnou aplikaci N70Torch) je možné!

Co mě daleko více dostalo do kolen, je zamezení restartu telefonu aplikacemi třetích stran. Proč proboha? Vždyť jde to úplně standardní věc, u Symbianových telefonů naprosto bez debat. To Nokia sama označuje NSeries za multimediální počítače.

Mnoho aplikací na restart spoléhá a po své aktualizaci nebo provedení toho, proč je aplikace naprogramována, restart vyžadují. Jaká je odpověď telefonu. Žádná, prostě zamrzne, odkrytovat, vytáhnout baterii. Kdyby firmware zamezil restartu a udržel operační systém v provozu, dokáži to pochopit, ale naprostý kolaps...? Nevěřím, že toto chybné rozhodnutí půjde do dalších firmwarových verzí nebo dokonce do všech modelů Nokia.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MartasN 27. 12. 2006 23:18

No tahle drobnost nejspis nokii,trochu "utekla" a pocitam ze co nevidet bude novy FW(pockam radsi na nej az bude odladeny a bez much) kde uz bude vse v poradku.Neverim ze by to nokia delala kvuli blahu aplikace,vzdy ječ preci na vybranou "chcete restartovat" ANO ci NE?
Vyvojari s tim budou muset hodne rychle pohnout,protoze jinak na nci nenechaji ext. programatori nit suchou a "sezerou" je!!!
Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k
MartasN
Junior

Odeslat příspěvekod dracinek 7. 1. 2007 11:38

dotazek: kde sezenu FW na N70ku ME?
dracinek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yacomo 7. 1. 2007 14:03

Zdravim Vas. Chcel by som sa spytat ,ci mi niekto nevie pomoct. Update_tol som si n70, teraz tam mam najnovsi firmware 5.0638.3.0.1 18-09-06. Problem je v tom, ze mam velmi oblubenu aplikaciu puppetMaster, ale neviem ju pod novym firmware_om rozbehat. Ked sa chcem spojit s pc, tak mi pc vypise, ze su spojene. Ale puppetmaster stale vypisuje, ze caka na pripojenie zariadenia. Skusal som cez vsetky com porty. Nemate nahodou s tymto skusenost? Vdaka
Yacomo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod czolaf 7. 1. 2007 15:08

NSS neprecte Product Code

znamy ma n70 od VF s FW 2.0536.0.2 a NSS neprecte Product Code, nacte IMEI ale kdyz dam read tak nacita a nacita ale nic nenacte. Vite nekdo poradit?
czolaf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 7. 1. 2007 16:45

Yacomo píše:...Nemate nahodou s tymto skusenost? Vdaka

Mám a všechno je v pořádku. Protože se flashnutá Nokia N70 tváří jako nové zařízení je třeba opětovné spárování, neopomněl jste ho?

Tento problém bych nedával do souvislosti s novou FW verzí.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Yacomo 7. 1. 2007 19:47

Nie nie. Skusal som vsetko, dokonca som ten update firmware_u spravil 2 krat. Preinstaloval som aj puppetmaster aj v pc aj v mobile. Dokonca aj windows som musel preinstalovat a nic. Netusim kde by mohla byt chyba.
Yacomo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kaza 7. 1. 2007 21:02

czolaf píše:znamy ma n70 od VF s FW 2.0536.0.2 a NSS neprecte Product Code, nacte IMEI ale kdyz dam read tak nacita a nacita ale nic nenacte. Vite nekdo poradit?

taky mi to neslo precist, ale on uplne staci zapis noveho pc (ten byl u me bez problemu). svuj product code pak po provedeni upgrade muzes vratit zpet- je napsany pod baterii, snad i nekde na krabici.

"drobny" problem: baterie mi porad hlasi 100% bez ohledu na skutecny stav. az se uplne vybije, telefon se bez jakehokoliv vzruseni vypne. v fexploreru take porad hlasi 100%.
kaza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drazi 9. 1. 2007 06:55

prosim jsem lama, dneska budu mit od znamyho N70tku levně :), a večer bych si chtěl hned přehrát firmware na nejnovejsí, je ta instalace přes ty Nokia programy jednoduchá? Telefon je od O2. THX
drazi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rk747 9. 1. 2007 09:40

Pokud budeš mít odpovídající vybavení, PC+v něm nainstalován PC Suite Nokia+Nokia Updater,neměl by v tom být problém.Přehrání firmwaru je otázkou několika 10 minut,Záleží na výkonu PC a rychlosti dostupného připojení na internet.Před akcí si pročti diskuse na dané téma,pokud by se nahrávání nezdařilo,počítej s tím,že telefon se v ten moment stane totálně nepoužitelným a bude nezbytná návštěva servisu.Zde uznají nahrání nového softwaru jako záruční bezplatnou reklamaci,pokud to však budeš chtít mít hotové ihned,resp. do cca 1hodiny,musíš počítat s expresním příplatkem 200,-Kč,bez placení se tato operace vyřizuje obvykle do 2.dne.Uvedené podmínky servisu samozřejmě platí pouze pro autorizované servisy Nokia!
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pepek_namornik 9. 1. 2007 18:56

5.0638.3.0.1
MP3 soubor se posouva po 10ti sekundach a pri posunu uz "neblika" symbol sluchatek (vlastne skoro cely disp.) jako driv, konecne nemam pri posouvani skladby pocit ze je neco spatne :)
jinak krom o neco rychlejsi galerie a jinyho nazvu zakl. tematu nepozoruju jinych zmen
N73 ME + S68 (fw47)
pepek_namornik
Junior

Odeslat příspěvekod RZ 10. 1. 2007 21:10

Taky jsem symbiamatér a zajímalo by mně toto: Telefon je od O2 a verze fw5.0609.2.0.1 a updater mi hlásí jen reinstalaci současné verze. To znamená že pro O2 N70 nejde nahrát poslední fw?
Naco valit prachy do PC?
RZ
Junior

Odeslat příspěvekod Falkon (novy) 10. 1. 2007 21:13

Přesně tak. Jedině pokud by sis chtěl z O2 N70 udělat "čistou" N70, tak návod tu určitě někde je :wink:
N8210->N3310->N6210->N6310i->N-Gage->N6681->N6680->Nokia N70->nyní
Nokia N73 Silver/Plum
MiniSD 2GB SanDisk Ultra II
Nokia AD-15
Operátor: Vodafone a O2
Falkon (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka