Nokia N70 - firmware

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ousteen 18. 6. 2007 20:05

Takže změna zase namá až tak cenu vid?

A Radku ještě mi prosim s něčím poraď....má cenu měnit customizovanou verzi na vodafone na čistou? budu z toho neco mit? Teda krome toho že zmizi nabidky na vodafon live? K té změně firmware jsem se ještě nejak nedostal.
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 18. 6. 2007 20:21

V případě Nokia N70 změna po funkční stránce opravdu nic nepřináší. Argumentem pro někoho by mohla být líbivá témata, která jsou svými barvami a motivem "in".

Podobně je tomu i v případě Nokia N73. Podle reakcí uživatelů je ale v ME verzi trochu jinak pojato spuštění aplikace pro poslech hudby (tato je trvale držena v paměti nebo se proces spouští již se systémem) a nyní je zmiňován i A2DP profil. Já jsem se ke změně na ME software nedostal (ani se mi moc nelíbila představa, že by po startu bylo ještě méně RAM paměti, kvůli další načtené aplikaci), uživatelé N73 vědí jistě více detailů.

ousteen píše:...má cenu měnit customizovanou verzi na vodafone na čistou? budu z toho neco mit?..../quote]

Praktický přínos je nulový - snad že by Vás dráždilo prostředí Vodafone. Nabádat k debrandingu Vás nemohu a připomenu, že změna produktového kódu se podle směrnic společnosti Nokia rovná ztrátě nároku na záruční servis. Více v diskuzi, jíž se také účastníte.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ousteen 18. 6. 2007 20:27

Jo o té ztráťě záruky to vím. Takže nechám Vodafone firmware. :)
Ale diky za odpověď.
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod TomikX 18. 6. 2007 21:06

No nevim,ja mam v Nokii N73 posledni verzi FW 4.0723.2.0.1,telefon neni verze ME a aplikaci pro spousteni hudby mam defaultne nahranou v pamet a nejde nijak ukoncit.
Nokia N73 / miniSD Kingstone 512MB
Nejhorší je srážka s BLBCEM !
TomikX
Junior

Odeslat příspěvekod Adam999 18. 6. 2007 21:13

omlouvam se že nemluvim k tematu ale prosimvas nevite kde bych mohl stahnout motiv z nokie N70me?? moc děkuju a ještě jednou se omlouvam nechci zakladat dalši tema
Adam999
Junior

Odeslat příspěvekod ousteen 19. 6. 2007 14:26

Adam999: Ty motivy z téhle verze nejspíš jen tak lehce nenajdeš. Leda že bys je uměl vytáhnout přímo z ROM paměti N70ME. :-)
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod geraldino 19. 6. 2007 17:06

Čauky,

mám takovej dotaz. Mám tu Nokii N70 a není to český dovoz, chci si jí přeflashovat, ale s Nokií jako takovou nemá žádné zkušenosti. Z toho co jsem tak různě vyčetl jsem si našel programy jako >
    Dongle
    Nemisis service suit
    Nokia Diego 3.09
    Pheonix service software

Předpokládám, že s takovou škálou software to nějak zvládnout půjde, i nějáký ten návod mám, ale co pořád postrádám je samotný FIRMWARE, nikde ho nemohu najít ke stažení.

Mohli by ste mi prosím poradit kde ho seženu? Popřípadě, kdyby jste nahráli nejnovější na edisk.

Předem děkuji za odpověď.
geraldino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod geraldino 19. 6. 2007 17:16

Tak už to asi mám - omlouvám se za zbytečný post.

//Radek E.: Kde sehnat firmware na Nokia?
geraldino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Abeles 27. 6. 2007 18:26

Nepovedlo se mi aktualizovat FW pres Nokia PC suite, telefon se pri konci aktualizace vypnul a ted nejde vubec zapnout. Poradte nekdo jak ho zapnout nebo vratit veskere zmeny, pls. Jsem na ICQ 445117199
Abeles
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dolnajs 29. 6. 2007 17:35

Adam999 píše:omlouvam se že nemluvim k tematu ale prosimvas nevite kde bych mohl stahnout motiv z nokie N70me?? moc děkuju a ještě jednou se omlouvam nechci zakladat dalši tema /quote]

Já je mám. Napiš mi, kam Ti je mám poslat.
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod no.a 4. 7. 2007 19:13

Ahoj, mam N70 pul roku starou a byl v ní strarší FW tak jsem to pres NOKIA PC SUITE aktulizoval a telefon prestal umet česky, proste v nem necní čeština. :cry: Prosím porad te mi co s tím mam delat, jinak je stasne pomala. díky za radu, odpovedi prosím pište na no.a@seznam.cz děkuji
no.a
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SpoonyDS 4. 7. 2007 19:28

musíš si sehnat sice straší, ale český fw ...
Mám na vyzkoušení Nokie 3500, 5200, 5300, 5310 xpressMusic, 5610 xpressMusic, 6500 classic, 6500 slide, 7500 Prism, E51, E61i, E65, N82, N95, N95 8GB - můžete se ptát na cokoliv.
SpoonyDS
Junior

Odeslat příspěvekod ousteen 4. 7. 2007 19:37

Starší firmware do ni jen tak lehce nedostanes. Mrkni jaký máš product code. Pokud neni telefon určen pro český trh pak je chyba tady. Potom bys musel ten kod zmenit na český a stáhnout pres NSU zase firmware. Ale zase za cenu ztráty záruky pokud ji na mobilu mas.
ousteen
Junior

Odeslat příspěvekod no.a 4. 7. 2007 22:12

a kde mam sehnat ten starsi FW? jak mam zmenit ten product code. Mam ji jeste rok a pul v zaruce tak neni to skoda o ni prijit??

//Radek E.: Často kladené dotazy (FAQ) - průvodce nováčka -> Změna produktového kódu - seznámení s problematikou
no.a
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ousteen 5. 7. 2007 10:45

Jakmile zmeniš product code na český a připojiš se přes NSU tak to ti stáhne příslušnou verzi firmwaru a nemusis nikde nic hledat. Takže stačí ten kod zmenit a pres NSU aktualizovat. To by mělo problém vyřešit.

Jen tak mimochodem.....odkud je telefon koupený???
ousteen
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka