Info pro zájemce o Nokia E50-2 (bez fotoaparátu)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wolfov 6. 12. 2006 19:04

Zdravim.Pokud nekdo ma zajem o E50 bez foto,maji ji na buldoktel.cz za velmi slusnych 5690 s dani.Ti berou od Globalmobil a Ti jsou registrovani jako Pickup store Nokie,takze to sedivka na 90% neni...Ma mi prijit do konce tydne,takze pak napisu,jak je to se zarucnim listem.Jediny problem je,ze nejsou platci(coz je skoda),ale i tak(pokud nesezenete lepsi cenu nez je 6770)to vyjde levneji...

//De Funes: upraven název vlákna.
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod copper 6. 12. 2006 20:04

Haha, to bych chtel videt ze to neni dovoz. Snad vsechny ceny o litr min nez je obvykle ... :roll:
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wolfov 6. 12. 2006 20:17

GlobalMobil je uveden na tomto seznamu,psal jsem,ze to je tak na 90%.Jak mi prijde telefon,tak vse uvedu na pravou miru.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kocpel 7. 12. 2006 21:10

Global mobil v Tescu v Kladně dává k telefonům svoje záruční listy a ne originály od Nokie...
Nokia450 > Nokia5110 > Nokia3310 > Nokia6310i > Nokia6230i > NokiaN80 > NokiaE50 > NokiaN86 8MP> NokiaN8 > Apple iPhone 5S
kocpel
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 12. 2006 05:56

To uz ted vim bohuzel taky.Nemas nahodou tuseni,jestli s nima nejsou problemy pri reklamaci?Porad mi neni jasne,proc je ma Nokia zarazeny do PickUp in Store,kdyz prodavaji dovoz...vim,ze si tam telefon jen vyzvednete primo od Nokie,ale i tak.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kocpel 8. 12. 2006 22:37

Mám pro tebe špatnou zprávu, jsou s nima problémy při reklamacích, snaží se ti u jakékoliv reklamované závady vnutit, že je to tvoje chyba a že se na to záruka nevztahuje - třeba budeš mít štěstí s dobrým kusem...
Nokia450 > Nokia5110 > Nokia3310 > Nokia6310i > Nokia6230i > NokiaN80 > NokiaE50 > NokiaN86 8MP> NokiaN8 > Apple iPhone 5S
kocpel
Junior

Odeslat příspěvekod solda 2. 2. 2007 18:34

Hm, tak jsme další postižení, až budu mít víc času popíšu jak se s námi pokouší pan Haleš - majitel Globalmobil - s reklamací zamést.

kocpel píše:Mám pro tebe špatnou zprávu, jsou s nima problémy při reklamacích, snaží se ti u jakékoliv reklamované závady vnutit, že je to tvoje chyba a že se na to záruka nevztahuje - třeba budeš mít štěstí s dobrým kusem...
solda
Kolemjdoucí